Bebeklerimiz ve Biz

kaymaklarım benim için öpün bi birbirinizi yaaaa allah aşkına and virdim bak :çok üzgünüm: yokkk kıskanmadım .... valla:dilcikar:

geçmiş olsun canımm.ishal salgını var sanırım
naz da dün birden bire ishal oldu hemen acile götürdüm
allaha şükür şimdi iyi.ihmal etme canımm

canım nasılsın oğluşun su çiçegimi oldu geçmiş olsunn
ohh piknik var demek iyi eğlenceler canımm
Selam kızlar biz geldik,şakkıdı
Bizdeyiz şimdi deno ve zeyno uyudular bizde şimdi kahve keyfi yapıcaz.:içelim:
Daha sonra fotolar gelicek.
ayyyyyyyyyy nasıl kıskandım varya çatır çatır çatlıyomm
şimdi orda olmak için neler neler verirdimm
sohpetiniz bol olsunnnnnnnn senağlamasenağlama

zehracım yelizcim inş. biradahaki sefere daha kalabalık oluruz bende katılmayı çok isterdim inanın ikinizi ve kuzularınızı öpüyorum

teşekkür ederiz kadişim, inşallah cnm, bi dahakine daha kalabalık oluruz, şöle sahilde salıncaklı oturma yerleri var, nargile falan oluyo, kahveler sohbetler, çocuklar içinde park, orada buluşuruz bi günde

:1shok: :1shok: birde bana nie gelmiyon diolar sen kendileri burada yatıyor haspalar şıraya bak tüüüüüüüüüü:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

günaydınlar
bulşma süper olmuş hakkaten.
ekin evvet salgın var bizde bir gece acillikolduk dr demişti salgın var diye sonra o salgın bizim tüm aileyi kırdı geçirdi valla.

elifcim aşırı yorgunluktan oluyor , benimde başıma gelmişti birde düşünsene serviste eve dönerken, allahtan son durakta iniyorum, o kadar bağırmışlar nimet hanım nimet hanım diye yok benden en ufak kıpırtı yok, bir durak önce inen arkadaşı hatırlıyorum sonrası yok, allahtan eşim beni bekler, eşim binmiş servise uyandırmaya çalışmış yok, en sonunda sarsmış bayağ bi ne oluyor diyeee zıplamıştım yerimden. ki bende senin gibi tilki uykusuna yatarım tık olsa gözüm açılır.aşırı yorgunluk sürmenaj oluyoruz. eşind eçok meraklanmıştır. ne kadar çok seviyormuş sizleri olsun bir kez daha kanıtlanmışoldu.

ruzemde inşallah bugün daha iyidir geçmiş olsun çokkk

hıç dınlemıyor aynurcum gıderken söz verıyor dönerkensozden eser yok valla

canımcım gidince üzüüyorsun. allah korusun. boşver ksııtlı zamanınızda birbiriniz kırmayın. bişey olsa yüreği yanacak olan yine sensin. erkek değil mi işteee

kolay gelsin, inaşlah biran önce biterde sende rahatlarsın kuzummm

geçmiş olsun inaşllah. ufaklığa geçmeden yırtabilseniz keşkeee
günaydınlar
bulşma süper olmuş hakkaten.
ekin evvet salgın var bizde bir gece acillikolduk dr demişti salgın var diye sonra o salgın bizim tüm aileyi kırdı geçirdi valla.

hayırdır canım niye acillik oldunuz??
nasılsınız şimdii

gacılar buluşmanız süper olmuş. harikasınız vallaaa

geçen hafta salıydı sabah 2 de bi kalktı sonra sabaha kadar kustu o yüzden canım bide ishal gibiydi meğerse salgınmış şimdi bizim ordaki tüm çocuklarda büyüklerde herkeste var valla

Günaydınlarrrrr
betülcüm geçmiş olsun hayırıdır ne oldu canım

nimo kaç gündür görünmüyordun nasılsın canım

fatmacımda yok kaç gündür hayrıdır inş.

teşekkür ederiz kadişim, inşallah cnm, bi dahakine daha kalabalık oluruz, şöle sahilde salıncaklı oturma yerleri var, nargile falan oluyo, kahveler sohbetler, çocuklar içinde park, orada buluşuruz bi günde

inş. zehracımmmm şu düğünü atlatalım bir hayırlısıyla buluşuruz inş.

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum.
Çok yoğunum sonra uğrayacam ama aşağıda cvplamam gereken bir msj var :)

he buaradabenim kulağımdün çok çınladıııı benimi andınızzz danalarrrrrrrrrrrr

aynen şekerim aynen dün senin kulaklarını çınlaktık topikdede dediğimiz gibi eccük dedikodu yaptık ama eccük :):):):):))

biliyommm ne dediğinizi beeennnn
ay bu nimo çok şeker , ay çok delüüüü, çok seviyoz bu kızı yaa dediniz değilmi yelizcimm :))))))))))

bende sizi bende sizi şekeerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…