Bebeklerimiz ve Biz

herkese selam, bugun tatil ama ardam sayesinde sabahın köründe başladık yine güne

hava değişiminden midir nedir, boğazım ağrıyor

günaydın olsun cnm benimmmm

kolay gelsin sana, ben bugün pek bi tembelim, bulaşkıklar ıyıkadım, zati çoğu makinede, çamaşır atım makineye, bide yatakları topladı8m hepsi bu, zeynebi uyutunca silecem yerleri, o uyanıkken silince pat deyi basıp kayıyo yerle bi oluyo sonra yevrrümmmm
Vallahi zehra o neydi öyl ya bir araba arabayla uçucaz zannettim, adının hakkını veriyor sezin orası :=)
ee adı üstünde cnm, işte emin ol yazlarıda çoğu kez eser bölee-tatlicadiarzu-

canım hava değişiminden olsa gerek, insanın canı iş yapmak istemiyor, bende bir makine çamaşır yıkadım astım, ütü yaptım biraz, arda da bir saat uyudu, yeni uyandı hiç iş yaptırmaz banadelikafaduldenkucağımdan inmiyor sıpa ya-tatlicadiarzu-

slm kızlar
berra bugün güne ateşli başladı.fitil kullanıyorum ama yinede düşmüyor ateşi.başka bir şikayetimizde yok.neşesi keyfi ve iştahıda yerinde .doktoruyla görüştüm.bugün bekleyeleim yarın devam ederse görüşelim dedi.

Semihacım geçmiş olsun canım allah allah paranozda düşürmüyorsa ndeen acep geçmezse götür canım hatta akşama kadar aynı davam ederse götür mutlaka ben ateşten kokuyorum vallahi allah korusun bebişlerimizi

merhaba kızlar bugün bi melankoliğim sormayın
umarım keyifler yerindedir...
benim minik kızım 1 yaşında...
sabah bırakırken öyle ağladıki dudaklarını büke büke.
işyerinde şu saate kadarda ben ağladım..
çok seviyorum kuzumu yaaa

doğum günü kutlu olsun datlu gelünümün rabbim daha nice sağlıklı ve mutlu uzunnn bir ömür versin kuzuna canım sen ansılsın.... bahardandır bahardan öpüyorum canem çok yoğunum bu aralar ama az kaldı inşallah:Saruboceq:

yavrum benim kıyamam.bende hersabah o kadar zorlanıyorum ki.bazen ağlamıyor öle bir bakıyor ki inanamazsınız neler anlatıyor o bakışında içime öyle işliyorki onun o bakışı tümgün kendime gelemiyorum.napalım Allah sağlık versinde kuzucuklarımıza katlanacağız

tüm güzel annelerime merhaba diyorum.... dilerim günün bundan sonraı güzel olur hepiniz için

semihacım çok geçmiş olsun canım ama dikkat et ben çok korkarım ateş olayından ...gerçi zaten sen ne yapman gerektiğini bilirsin çok geçmiş olsun berramıza acil şifalar canım :Saruboceq:

çalışan annişlerimmm çok zor işiniz biliyorum ama kuzularınıza daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyorsunuz allah yardımcınız olsun gerçekten zor işiniz...

Semihacım canım,çok geçmiş olsun fıstığa,damaklarına baktınmı. Keyfi yerindeyse benim aklıma başka bişey gelmiyor.?
ınş. yarına hiç bir şeyi kalmaz canım

sağoll dünürümmm.yüzünü gören cennetlik... bu aralar çok sümüklü oldum ben senağlama umarım sen iyisindir kendine ve kuzularına iyibak.. ne yoğunluğu yafrım bunlar
öyle oluyor nefinnn çook koydu bu defaki ağlayışııı. birde kocişin tiripleri falan sinir yaaa senağlama

aman sen bakma onlara benimkide bazen bir triplere giriyor sorma sen sıkma canını hepsi seri üretim bunların:tomato::tomato:

canım kuzunun doğum günü kutlu olsun canımm nice senelere

Saol zeynep biz iyiyiz sen nasılsın.

Drydeniss bende prensesinin doğum günü kutluyorum sağlıkla mutlulukla geçsin günleriniz.

Yelizcim ve zahracım Allah dostluğunuzu daim etsin..
ve inş. ilerki buluşmalarda bu karelerde bizimde olabilmemizi nasip etsin.. Aminnnnn

Saol zeynep biz iyiyiz sen nasılsın.

Drydeniss bende prensesinin doğum günü kutluyorum sağlıkla mutlulukla geçsin günleriniz.

bizde iyiyiz şekercim..
dün hava çok güzeldi bütün gün gezmelerdik..
(kuzuya biraz alışveri yaptık... kendimede bir güneş gözlüğü aldım..)
bugün kapalı hava..
kuzum uyuyor. bende yine çikolata yiyorumm Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…