- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.281
herkese selam, bugun tatil ama ardam sayesinde sabahın köründe başladık yine güne
hava değişiminden midir nedir, boğazım ağrıyor
ee adı üstünde cnm, işte emin ol yazlarıda çoğu kez eser bölee-tatlicadiarzu-Vallahi zehra o neydi öyl ya bir araba arabayla uçucaz zannettim, adının hakkını veriyor sezin orası :=)
günaydın olsun cnm benimmmm
kolay gelsin sana, ben bugün pek bi tembelim, bulaşkıklar ıyıkadım, zati çoğu makinede, çamaşır atım makineye, bide yatakları topladı8m hepsi bu, zeynebi uyutunca silecem yerleri, o uyanıkken silince pat deyi basıp kayıyo yerle bi oluyo sonra yevrrümmmm
ee adı üstünde cnm, işte emin ol yazlarıda çoğu kez eser bölee-tatlicadiarzu-
slm kızlar
berra bugün güne ateşli başladı.fitil kullanıyorum ama yinede düşmüyor ateşi.başka bir şikayetimizde yok.neşesi keyfi ve iştahıda yerinde .doktoruyla görüştüm.bugün bekleyeleim yarın devam ederse görüşelim dedi.
merhaba kızlar bugün bi melankoliğim sormayın
umarım keyifler yerindedir...
benim minik kızım 1 yaşında...
sabah bırakırken öyle ağladıki dudaklarını büke büke.
işyerinde şu saate kadarda ben ağladım..
çok seviyorum kuzumu yaaa
sağoll dünürümmm.yüzünü gören cennetlik... bu aralar çok sümüklü oldum ben senağlama umarım sen iyisindir kendine ve kuzularına iyibak.. ne yoğunluğu yafrım bunlardoğum günü kutlu olsun datlu gelünümün rabbim daha nice sağlıklı ve mutlu uzunnn bir ömür versin kuzuna canım sen ansılsın.... bahardandır bahardan öpüyorum canem çok yoğunum bu aralar ama az kaldı inşallah:Saruboceq:
yavrum benim kıyamam.bende hersabah o kadar zorlanıyorum ki.bazen ağlamıyor öle bir bakıyor ki inanamazsınız neler anlatıyor o bakışında içime öyle işliyorki onun o bakışı tümgün kendime gelemiyorum.napalım Allah sağlık versinde kuzucuklarımıza katlanacağız
merhaba kızlar bugün bi melankoliğim sormayın
umarım keyifler yerindedir...
benim minik kızım 1 yaşında...
sabah bırakırken öyle ağladıki dudaklarını büke büke.
işyerinde şu saate kadarda ben ağladım..
çok seviyorum kuzumu yaaa
Saol zeynep biz iyiyiz sen nasılsın.
Drydeniss bende prensesinin doğum günü kutluyorum sağlıkla mutlulukla geçsin günleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?