Bebeklerimiz ve Biz

valla hatunlar geldiler bana soldan soldannnn

eyvallah bacımmm, ne demek sen daha kafasın, bende seviyruuuuuuuuuum seniiiiiii

he buarada esma bacısı nerde bişey sorcam kendilerineeeee
anam şu stepper aletinin tepesine çıkıp bi kaç akşamdır yapıyorumm, esma bacısı günde 1300 adım atıyormuş. anam ben ilk günler 300 zor bela atabildim.dün akşam ilk defa 600 adım attım .şimdi baciklerimden yürüyemiyorum. ne kadar sürede tepesinde 1300 adım atarak kaç kilo verdin esma bacımmm cevap ver bacım banaaaaa. ben mi çok hamım sen mi çok atletiksin . bu arada 1300 adım atan esmayaaa bir helalllllllllllllllll olsun beeeeeeeeeeee diyorum

Canım esmanın profiline gir yazdığı mesajlara bak bulursun o mesajı muhakak.
600 adım ilk başta çok iyi birden yükseltme sayıyı , yavaş yavaş yap, birde sen sadece akşamları yapıyordun, saat başı 150 adım yapsa esma bir günde daha fazla bile olabilir 1300 den.

saolasın yelizcim canımcımmmmm vallaaaa çok yardımseversin bacımmm

betülcüm bildiğim kadarıyla kalça basen ve göbüşü olanlara iyi geliyormuş bu alet ve esma bacımız böyle kilo vermiş.

bende de malumunuzz jenifer lopez halt etmiş yanımdaaa , sinirlerim bozuluyor her sabah ne giycem derdine düşüyorumm

yok be evde otur otur şiştim .yaz geldi kabusum oldu valla.giremiyorum hiçbirşeyin içine.son 3 aydır çalışıyorum diyet yapmaya çalışıyorum bana mısın demiyor valla

oo diyet mi mezvzuuu
ben her gün veriyorum ya
canı sıkıntısından bişe yemek gelmiyo içimden
bu herifi evden mi kovsam napsam kovdumda yüzsüz gene gelecek
oğluşum hasta pek bişe yemiyo
daha doğrusu benden başkasından yemiyo yavrum

selam kızlarrr

bişi sorucam size esmanın açtığı topik vardı arada göz gezdiriyorum
orda ExpireUser diye nick var o kim olaki
arkadaş listemede kayıtlı sizin listede varmı bölew arkadaş bilen varmı çok merak ettim
B]

zeynepcim gülden vardı bizim o kızının adı yağmur hatırladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…