Bebeklerimiz ve Biz

yeliz doğumunu hatırlıyorum da 2 yıl olmuş ya zaman ne çabuk geçiyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularımız.mutlu yaşlar yavruna

Hatırlıyormusun gerçekten:1hug:

Aynen öyle çok hızla büyüyor yavrularımız, Amin canım amin cümlemizinkini.

Çok teşekkkür ederiz cnm

hatırlamazmıyım yelizcim ya hatta son döneminde hamiş fotonu koymuştun şöyle bahçeli bi yerdeydin onu bile hatırlıyorum:))

Çok saol kadiscim teşekkür ederim.

Niye tutuyorsunki şekerm tutma ver eline mendili oynasın kuzun dayısının düğününde. :)

hatırlamazmıyım yelizcim ya hatta son döneminde hamiş fotonu koymuştun şöyle bahçeli bi yerdeydin onu bile hatırlıyorum:))

Gerçektenmiiiiiiiiiiiiiii
ben onu hatırlamıyorum, öyle bahçede çekilmiş hamiş fotomda yok diye hatırlıyorum
hep şirkette çekilmişler var 37.haftaya kadar çalıştığım için.

yok canım ben iyi hatırlıyorım böyle dışarda bi yerdeydin bahçe olmayabilir ama arka fon dış mekandı:)))
sen kadis dream sibel nimet beraber doğurmadık mı ayol:))))

ee bizde 2007 anammm 8 ekim 2007 denizle 4,5 ay var aralarında
insan bir bakıyor 2 sene geçmiş ne çabuk ya daha dün doğurmuş gibiyim yaaaa

slm kızlar
hava çok kapalı ya.
yaz geldi derkne yine.
kıpırdayasım yok.
berra bugün daha iyi.

Selam kızlar...
Kaç gündür hiç bakamadım. Malum çocuklar var. Gerçi büyük olan dün gitti. Küçüğü pazara kadar bende. Kesinlikle bir çocuk hiç çocukmuş 3 tane tam bir kabus oluyor. Biri açıktım diğeri su ver öteki uykum geldi. Sürekli bir koşturmaca geceleri resmen ağzım açık düşüyorum yatağa...
Gerilere pek bakamadım inşallah herşey yolundadır???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…