Bebeklerimiz ve Biz

bende seni öptüm mücüm..iyi tatiller.yine görüşürz ümidiyle en kısa zamanda...

kadiscim iyi yolculuklar cnm..sanırım kursa gidiyorsun..allah yardımcın olsun..

yeliz evinize kağıt gelmedi mi canım

Ben 2 taksit diye biliyorum biri mayıs diğeri ekim yada kasımda olması lazım. Ödeme yerlede belediyeler olmalı ama nekadar onu bilmiyorum şekercim evim emsaline göre değişiyor olması lazım....

bende internetten bu bilgilere ulaştım ama ancak belediyeye gidince öğrenebiliriz tam tutarı. Neyse önümüzdeki hafta hallederiz artıkın.
Saol bitanem.

Hayır gelmedi elifcim.

kızlarrr ben birazdan çıkıcam yarın izinliyim malumunuz kına var pazarda düğün

yapmam gerek çok iş var kuför alışveriş ve işi bir sürü toparlamam lazım . kendinize ve kuzulara iyi bakın hepinizi öpüyorum pazartesi günü görüşmek üzere allahın izni ile kazasız belasız düğünü atlatmak dileği ile herkese iyi akşamlar güzel fotoğraflarla burda olurum inş. kısa sürede

oy oyyyyyyy dünürüm gelmişş
kulaklarım çınladı birden meğerse danam beni anmışşşşş
yokk gızz yemiyomm çok sıkı diyetteyimm

egem nasıl sen nasılsınn artık burdamısınnnnnnn/B]

Allah yardım etsin canım. Kolaylıklar dilerim. İnşallah çok ama çok güzel geçer kınanızda düğününüzde. Bunlar tatlı bir okadarda güzel telaşlar
Resimleri dört gözle bekliyorum.

gülzeyno hoşgeldin cnm, senin de bebişin var sanırımm

Merhaba hoşgeldin topiğimize sağol senin bebişinede a.s.

günaydın arkadaşlar ehpinize güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle
meleklerinizde öpyorum.

Hosgeldin yazan arkadaslar tesekkür ederim hosbulduk:1hug:
Repler için tesekkür ederima.s.
Benimde 2 cocugum var oglum 4 kızım 2,5 yasındagamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 artık bebek sayılmazlar ama buradaki paylasımların faydalı oldugunu FREZYA arkadasımdan duydum
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum

Gülzeyno,bizimkilerde artık bebek sayılmazlar hepsi yavaş yavaş 2.yaşlarını doldurmaya başladı.
Saolunsun frezya,senide aramızda görmekden mutluluk duyarız.

Sewgiler. a.s.

Günaydın kızlar....
Hepiciğinize mutlu kuzularla kocişlerle dopdolu bir haftasonu diliyorum. Oğluşum gitti acayip üzüldüm çok alışmıştım resmen evin içi boşaldı sanki...
Bende kocişden haber bekliyorum yarın izin kullanamazsa annemlerle yazlığa kaçacağım en önemliside gidersem nimetimle buluşup nili ısıracağım.
Gülzeynocım sende aramıza hoşgeldin... Allah bağışlasın meleklerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…