- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.601
iyi cnm çocuklar
emir yılsonu gösterisi için hazırlanıyo
zeynepte gayet iyi:lepi:
demek ege artık iyice bi herşeyin farkkındaki duygusallıktan geö vuruyo sana desene:jeyyar:
eksiklerimiz var valla çokom bayadır giremiyo, girsede 1 mesaj yazıp çıkıyodelikafadulden
mavice hatunu da çok nadir giriyo bu aralar
ahtun face e takmış, ordan çıkmıyiiii-tatlicadiarzu-
Gülzeyno,bizimkilerde artık bebek sayılmazlar hepsi yavaş yavaş 2.yaşlarını doldurmaya başladı.
Saolunsun frezya,senide aramızda görmekden mutluluk duyarız.
Sewgiler. a.s.
Günaydın kızlar....
Hepiciğinize mutlu kuzularla kocişlerle dopdolu bir haftasonu diliyorum. Oğluşum gitti acayip üzüldüm çok alışmıştım resmen evin içi boşaldı sanki...
Bende kocişden haber bekliyorum yarın izin kullanamazsa annemlerle yazlığa kaçacağım en önemliside gidersem nimetimle buluşup nili ısıracağım.
Gülzeynocım sende aramıza hoşgeldin... Allah bağışlasın meleklerini...
herkese iyi haftasonları.herkes gezmelerde sanırsam kimsecikler yok.gülzeyno hoşgeldin
benim kızımın adıda zeynep bu arada .
hoşgeldin ,Hosgeldin yazan arkadaslar tesekkür ederim hosbulduk:1hug:
Repler için tesekkür ederima.s.
Benimde 2 cocugum var oglum 4 kızım 2,5 yasındagamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 artık bebek sayılmazlar ama buradaki paylasımların faydalı oldugunu FREZYA arkadasımdan duydum
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
amma yaptin mawicem yahuuuu:)))dilerim müüü tekrar girerde bu yazdıklarımı görür.....
birincisi mücüm sen gittikten sonra zehra danası alım satım işlerine daldı bazen topiğe uğramadığı bile oluyordun uğradığındada taş patlasın bir veya iki mesaj bir süre devam ettik ahanda ennnn büyük şahidim yelizzzzzzzzz....:1closedeyes:
sonrasında bacım bir süre topikte yeller esmeye başladı hatta yelizin şu yazdığını çokkkkkk iyi hatırlıyorum'' mavice topiği sen ve ben götürüyoruz şu aralar kimseler yokkkk''
çok uğraştık ama bacım nerde oeski tadına doyulmaz sohbetler bu topik böylemiydi... girdimi çıkma istemiyordu canım şimdi ise geliyorum kimse yokkk gidiyorum kimse yokkkkkkk iki kelam yazan kaçmış baktım boşuna uğraşıyorum bıraktım herkesin peşini napim yafri dayan dayan bir yere kadar....hehhh döktüm içimi hadi bakalım zehra garusu yok o öyle değilde böyleydi dede ben göreyim senüüü.....
faceden çıkmıyormuşum kıs benim işimi gücümü kim yapiyo delü garu baktım burada iş yok bende orada bir oyun var onunla oyalanıyom işte durum bından ibaret.. mücüm öpüyorum seni ve güzel kuzunu..... evet gerçekten yerin dolmuyor..... sevgiler...
iftira mağduru MAVİCE:çok üzgünüm:
hoşgeldin ,
herkes birbirinden bisiler ogreniyor yaslar kac olursa olsun
merak etme pisman olmassin:=)
opuldun
ay kızlar az önce deprem olduu çok fena salladı eşimde evde yoktu
elim ayağım kesildi resmen.naz bile uyandı allah bidaha yaşatmasın amnin
herkese iyi geceler
ebrar hasta ateşini düşürdük ama oğazı çok köü sesi gitti bişey yemiyor
pazarteside kayınvalidemler geliyor
yeliz denonun resimleri eklersin canım çok tatlı olmuştur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?