- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.801
Semihacım hoşgeldin nasılsın berra nasıl oldu
slm kızlar
hoşbulduk kadiscim
resimlerinize baktım çok güzel olmuş herşey.tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
geçmişe şöyle bir baktım...
denomuz çekimlere gitmiş başarılar diliyorum.
ayşegülüm ev almış hayırlı uğurlu olsun.
ebrar hastaymış geçmiş olsun.
nimetcim başınız sağolsun.
başka neler okudum unuttum vallahi.
affınıza sığınıyorum -tatlicadiarzu-
berram ve ben iyiyiz şükür.kızım 4 gün süren yüksek ateşinden sonra altıncı hastalık denen rahatsızlığı geçirdi.3 gündede döküntüleri geçti şükür.
ateşten dolayı sanırım biraz iştahsız.tek problemimiz yemek yememesi ve sürekli park demesi.. sokak delisi oldu zillim avunmuyor.sabah gözünü açtığı gibi anni paak diyor bana.
kızlar zeynebi sütten kesme mücadeleme bugün itibari ile kararlı olarak başlamış bulunuyorum-tatlicadiarzu-
banyodan sonra baya bi ağladı meme meme meme diye ama pamukla bant yapıştırdım görünce geri çekildi baya bi ağladı amaa
meme öööööööööö olmuş kızım dedim oda öööööööööööö diyo aç diyoo veriyorum kaçıyoo:1no2:
uykusu a gelmişti
yanına yattım sarıldık
saçlarını okşayarak uyuttum kuzumu
bakalım kalkınca ne yapıcaz en önemliside gece:uhm:
Selam kızlar...
Güzel bir okadarda yorucu bir 3 günden sonra yine merhaba... Kuzuyu 5 dk. biryerde tutamadım. Haliyle değişik bir ortam İremin tabiriyle heryer kokak. Bu seferde içeri diye tutturuyor içeri sokuyorum direk merdivenlere tırmanıyor. Ben kızıncada koyuyor postasını "annaneye didiyom" diye. Başı sıkışınca yada biryerden inemeyince "dede yardım"
Birde otlardan korkuyor. Görür görmez eli ile ağzını kapatıp korku diyor. Umarım alışır yoksa çekeceğimiz var çünkü görür görmez kucak istiyor birdahada inip yürümüyor.
İşte bizden böyle çok istedim ama nimetimle karşılaşamadık. Neyse artık inşallah başka sefere...
Gerilere pek bakamadım inşallah herşey yolundadır.
Bu arada kuzuda biraz grip gibi burnu akıyor sürekli hapşuruyor temiz hava çarptı sanırım. Gece peditus'a başladım. Sabahda ıhlamur kaynatıp verdim. İnşallah fazla ilerlemeden atlatırız.
slm kızlar
hoşbulduk kadiscim
resimlerinize baktım çok güzel olmuş herşey.tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
geçmişe şöyle bir baktım...
denomuz çekimlere gitmiş başarılar diliyorum.
ayşegülüm ev almış hayırlı uğurlu olsun.
ebrar hastaymış geçmiş olsun.
nimetcim başınız sağolsun.
başka neler okudum unuttum vallahi.
affınıza sığınıyorum -tatlicadiarzu-
berram ve ben iyiyiz şükür.kızım 4 gün süren yüksek ateşinden sonra altıncı hastalık denen rahatsızlığı geçirdi.3 gündede döküntüleri geçti şükür.
ateşten dolayı sanırım biraz iştahsız.tek problemimiz yemek yememesi ve sürekli park demesi.. sokak delisi oldu zillim avunmuyor.sabah gözünü açtığı gibi anni paak diyor bana.
Hadi bakalım dreamcim istemek başarmanın yarısıdır.
Sen kararlı oldukdan sonra bi kaç güne kalmaz krizi çabuk atlatır güzel zeyno.
Ama eşinide tembihle, babalar kıyamaz kuzular çünkü.
Sana baskı yapmasın ver kızı ağlatma diye.
Zehracım allah yardımcın olsun birtek ben kalıyorum heee ben nasıl yapıcammm benimkide ketçap tadına baktırdık biraz acı ketçapdı sevmedi ondanmı sürsem acaba diye düşünüyorum bide diyorum bişey sürmeden normal yoldan bıraktırsam şaşırdım ne yapacağımı -tatlicadiarzu-
maşallah cnm çok tatlsın allah sahıbıne ve oğluna bağişlasın
bu güzel anneyi sevgiler...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydınlarrrrrrr
tenzilecim güle gle kirlensin evn canımm
dünürüm çok hoşsun canımmm
Sibelcim herzamanki gibi çok hoşsun cnm..
ben kaçar kızlar..
kuzum uyurken işlerimi halledeyim..
uğrarım yine...
öpüldünüz...
Sibel herzamanki gibi hoşsun şekerim.
kadis herşey çok güzel görünüyor canım, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
günaydın canım
ya benimde karın kaslarım ağrıyordün gece titreşim kemeri tattım uzun aradan sonra
şimdi çok ağrıyor yaaa
Günaydın şeker, ne düşüncelisiniz,tebrik ediyorum sizia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?