Bebeklerimiz ve Biz

ben baktım çok güzel geçmişe benziyor hem kına hem düğün.sen her ikisnde de çok şık olmuşun canım. yezdam da çok tatlı maşşalh hepinize.

kso canım ben 38 i geçince fitil veriyorum soyuyorum ıslak bezlerle siliyorum özellikle eklem yerlerini.baktım düşmüyor ılık banyo yaptırıyorum.

merhaba kızlar nasılsınız birşey soracagım bebekleriniz ateşlenince ne yapıyorsunuz

canım gecmiş olsun öncelikle
eklem yerlerine ıslak bez koyup ates düsürücü vermek gerek
Düsmeyince banyo
En son fitil doktorlar pek önermiyo fitili sadece mecbur kalınca kullan
Dahada düsmezse dra götür

ben baktım çok güzel geçmişe benziyor hem kına hem düğün.sen her ikisnde de çok şık olmuşun canım. yezdam da çok tatlı maşşalh hepinize.

sağol betülcüm güzel yorumların için teşkkürler evet güzel geçti eğlendik bewğendiğine sevindim Şeniz

merhaba kızlar nasılsınız birşey soracagım bebekleriniz ateşlenince ne yapıyorsunuz

kevzercim kızının ateşimi var canım acil şifalar

bende betül gibi yapıyorum fitil koyuyorum üstünü ince giydiriyorum mümkün olduğunca yada ılık duş şükürler olsun yükselmiyor hemen müdahale edince srun olmuyor

doğru diyorsun ama benim kız asla şurup içmez yükselen ateşten korkumdan 38 den sonra ateş düşürücü vermek zorunda kalıyorum

çocuk suyu sevince banyo bir keyif ama sevmeyince eziyet oluyor.Allahtan seviyor benimki , bir arkadaşın kızı suyu kafasından dökünce basıyor çığlığı çok zor valla.
şimdiden sıhhatler olsun zeynebe zehracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…