- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.281
slm kızlar
boya badana işleri beni çok yordu, işler gözümde büyüdükçe büyüdü ama çok şükür kolaylaştı şimdi
saolsun dün arkadaşım aradı gelip zeynebi aldı, banyo yaptırmış, uyutmuş, yemeğini yedirmiş, oynamışlar falan akşam üzeri getirdi de bende evle ilgilendim
bi ara resim çekip koycam emirin odasını ama sanki biraz boğucu oldu rengi
bakalım siz nasıl bulacaksınız
bebişlerimiz nasıllar, hasta bebek varmı, umarım herkes iyidir
slm kızlar
boya badana işleri beni çok yordu, işler gözümde büyüdükçe büyüdü ama çok şükür kolaylaştı şimdi
saolsun dün arkadaşım aradı gelip zeynebi aldı, banyo yaptırmış, uyutmuş, yemeğini yedirmiş, oynamışlar falan akşam üzeri getirdi de bende evle ilgilendim
bi ara resim çekip koycam emirin odasını ama sanki biraz boğucu oldu rengi
bakalım siz nasıl bulacaksınız
bebişlerimiz nasıllar, hasta bebek varmı, umarım herkes iyidir
berfinsena çok geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda iyileşirsin
benim yaramazda sürünüyordu ama memlekete gittiğimizde annem
onu karnının altından tuturak emekletmeye çalıştı ve artık çok güzel emekliyor.
yakında oda emekler ama biraz yardıma ihtiyaçları oluyor.
bizde de daha diş yok sabırla bekliyoruz bakalım...
berfincim sende hoş geldin canım...diyet nasıl gidiyor..valla ben bu aralar çok boşladım..sorma berfe hanımda da hiç emekleme gayreti yok..yere yatırıyorum basıyor ağıdı..sanırım emeklemeyecek..dişte çıkar sabırlı ol...
ewet pek girmiyor kimseMavilim merak etme cnm haftasonu geleçek kardeşim ozaman getirecek denizin sitesinden bir bölüm
yapıp koyucam hazır olduğunda sizede haber veririm..
Bende geç çıkarması iyi diye duymuştum.ben 3,5 aylıkken patlatmışım ilk dişimi...:) ama çok şükür
halen kendi dişlerim bişey olmadı..
Sevilcim merhaba canım teşekkür ederim saol.Alinin annesini bende görmüyorum ne zamandır cnm merak ettim şimdi?
Drean girmiyor boya bitmedi sanırım Jege,Ms.Eda ,Tatarım,Zeybennep,Nimo,Mü zaten tatilde,
Çokocum,Nazın annesi , Anneyim ben, Vs vs yaza sebep kimse giremiyor sanırım topiğe..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?