Bebeklerimiz ve Biz

sevilcim geçmiş olsun cnm anneciğine..
acilll şifalar diliyorum..
eee boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsun diyeee..
fark var..

Allah uzun sağlıklı ömür versin kuzucuklarımıza..

Zeynepcim saol cnm, eğer görüşme devam ederse haber vereceklermiş.
Etmezsede vardır bir hayır şeklinde bakacağız olaya.

Nasılınız.?

İyiyiz cnm bizde..
benimde annecim geldi..
oturduk.. biraz dedikodu yaptık ana- kız::))
çok severim annemle muhabbetii....

Albina da bugün ütüye merak saldı..
acilen bir tane oyuncak ütü almam gerek.. yoksa ütümüzrahmetli olacak..

Ohhhh ne güzel bende anacığımı 4 haftadır görmüyorum dün msnden görüntülü konuştuk.
inş.haftasonu gelecekler bana.

denizde çok seviyor ütüyü araba niyetine kullanmayı.

Nimim şirketin güzin ablasımı oldun sen bacımm :)

Sevilim vefakar evlat,taktir ettim seni, heryere elin yetişiyor
maşallahhh. Anneciğine çok ama çok geçmiş olsun cnm.
Öpüyorum senin o düz duvara tırmanan prensesini.

sevilcim geçmiş olsun canım

sevilcim geçmiş olsun cnm anneciğine..
acilll şifalar diliyorum..
eee boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsun diyeee..
fark var..

Allah uzun sağlıklı ömür versin kuzucuklarımıza..

Allah razı olsun kızlar hepinize çok teşekkürler:1hug:
Rabbbim anacıklarımızı başımızdan eksik etmez inşallah:Saruboceq:

günaydın kızla bende düzelme yok maaaaleseff öksürük giderek artıyor. başımı koyacak yer arıyorum

dün çok sinirlendim yaaa
insanlar benim haberim olmadn şirket doktoruna benim adıma ilaç yazdırmışlar kendileri için. daha öncede başıma geldi şimdi doktora gitsem ssklı muayene etmeyecekler, bir sürü muayene ücreti bide ilaç parası vericem. görüyorsunuz hasta olduğumu bi insan açar nezaketen sorar bari nimet senin adına yazdırıyoruz der yaa. çok sinirlendim çok yaaa.
ay bide vücudum iri diye abuk subuk konuşmları yok mu? yok ben hasta olmazmışım taş gibiymişim kodum mu oturturmuşum . nimet uzun boylu biraz iri diye nimet kaldırır, nimete kaba davaranılır, ama zayıf incecik nazik olanalr hasta olabilir onlara hizmet edilir, ama bennn ama bennnnn ne hast olabilirm nede bir yerim ağrıyabilir, erkek muamalesi görmeketen bazen sıkılıyorum yaaa.
dün bir yerden telefon geldi sesim çıkmıyor konuşamam dedim, gelmiş densizin biri diyorkii aaa sesin mi çıkmıyor hiçte hasta durmuyorsun. işimize saygımızından gidip evde yatmıyoruz, millet bid ekfa buluyo yaaaa. aaaaaaaaaa sabah sabah delirttiler beee

günaydınlar .
sevil annene çok geçiş olsun canım.
nimet aynı dertten bende muzdarip oluyorum bazen sinir oluyorum aynı muamele bana da yapıldığında alındığımı belli ediyorum ama ben.bazı insanlar çok zevzek takılma sen onlara muhabbet olsun akıllarınca komik olsun diye abuk sabuk birçok şey söylüyorlar genelde uzun boylu bayanların kaderidir bu şekilde takılmalar.ama adına ilaç yazdırmaları çok yanlış sıkıntı yaşayabilirsin sonra sonuçta .rapor alsan biraz dinlensen aslında toparlarsın kendini yok mu öyle imkanın?

valla betülcüm sen beni anlıyorsun, yani bu durum hep böylee, biraz nazik davarnılmayı hakkettiğimi düşünüyorum, insanlara kim olursa olsun ayrım yapmadan bişey isteyeceksem binbir ricayla kibar bir dille isterim ama karşılığını bu şekilde almak bazen beni delirtiyor, tamam bende zaman zaman vücudumla dalga geçerim, tavırlarım erkeksidir çünkü bir sürü erkeğin içinde çalışıyorum, farklı gözle bakılmasını istemediğimden biraz erkeksi hareketlerim vardır ama yanımdaki ince bir bayana yada kısa boylu bir bayana x cim ay ay sen onu kaldıramazsınnn bana ise nimete bak be koçum be kollara bak kaldırır o demeleri direk zıvanadan çıakrtıyor beni. kollarıma şap şap vururlar .her şeyde bu böyle he her anındaa hayatımın yeterr diye bağırasım geliyor inan

evvet aynı durumlar işte.ilk burda işe başladığımda benim olmadığım ortamda bu tarz yapılan bir espri çok gücüme gitmişti.uzun bir süre takıldım kaldım nasıl konuşurlar böyle komiklik olsun diye nasıl saçmalarlar diye ama birsüre sonra atlattım ve alındığımı da belli ettim çok uzun bir süredir bu tarz olaylar olmuyır ama mutlaka olacaktır.aslında alışkın olmam lazım yıllardır böyle ama yinede alışamıyorum hoşlanmıyorum işte

daha iyi canım.geceyi rahat geçirdik cold mix aldım onu kullandım onun etkisiyle mi bilmiyorum .şurup içirmeye çalışıyoruz ki ilerlemesin yarın balıkesire gideceğiz haftasonu için bakalım.bir de otrivin sprey kullanıyorum inşallah hafif atlatır da minişim.
nil nasıl canımcım

yok canım pazar günü annemle beraber gelicez o burda kalacak 3 hafta.biz 3 hafta sonra izne çıkıcaz ağustos itibari ile naparız bilmiyorum Allah büyük halledecez artık birşekilde ya kayınvalide o olmazsa annem gelmez herhalde.ablamı çağırırım o da gelmezse zeynep gider yanlarına

allah büyük bi şekilde olacak artık . haftasonu suya da sokarsınzı artık fıstığı. ne güsel
biz bu hafta sokalım diyorduk ama eşim gelmicekmiş benle, çamaşır makinam bozuldu servis çağıracak

Günaydınnn

nimocum arkadaşlarının gerzekliği doruğa çıkmışlar neakadar saygızılık ve kabalık nedemek senin adına yazdırmak hadi yazdırdın haber veriver dimi ama allahım bölelerine akıl vermemiş herhaldeee
canım sen rapaor hal bu halde işindede verimli olamazsın baksana anlattığna göre bayağı kötüsün acil şifalar canımmmm

betülcüm cold mix iyi vir damla faydası olur mutlaka acil şifalar canım tekrar zeynoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…