Bebeklerimiz ve Biz

ama nimetcim çok uzak sana gebze, burdan bize bile uzak yanii, maltepede olduğum halde benim gözüm kesmez oraya gitmey, izmit sonuçta orası biliyosun
eğer evini taşımayı düşünmüyosan hiç gitme görüşmeye bile, hadi sen evi taşısan eşin nasıl gidip gelir seyrantepeye

Elifcim sanada günaydın demek son dakka uyandın hee bizim dünkü olay gibi desene :))))

ama ben iyiyim cnm..sanki yemiş gibiyim..iyi geçiyor yani..

slm cnm hoşgeldin...
iyi gidiyor bakalım şimdilik...
senin kötü galiba..
yat da dinlen cnm..hazır sarı şeker uyurkendinlen bolca...
insan uyumazsa bu oruölar zor geçer..

pahalıymış dedin şimdi daha bi içime oturdu..
10 parça kıyafete 170 lira para verdim dün..
ama hepsi yeni sezon cnm..
sanırım ondan pahalıydı

nimetcim öle gelme
bak tuzla topkapı otobüslerine binersen direk bostancı köprüsünde inersin, çok da hızlı geçiriyo bu tarafa

heh bak bencde bu yol en iyisi..
umarım iş görüşmen iyi geçer nimocan..

Kızlar akşama yemeğiniz varmı ne yapmayı düşünüyorsunuz menü olan varmıı

nimocum bencede uzak gebze nasıl gidicen gelencen nili yeni kreşe yazdırdın

kadişim zeytinyağlı taze fasülyem var dünden kalmıştı, kıymalı biber dolması yapıcam yanında birde çorbayla, acılı ezme ve patlıcan közlemesinden salata yaparım yoğurtlu falan yeter

Son düzenleme:
ben erişte çorbası yeşil mercimekli kıymalı falan off sıcak sıcak düşündüm birde eşimin ailesinden görmüştüm papates püresi gibi ama püre sayılmaz pek

patetesleri haşlıyorsun ezdikten sonra tencere yağı koyuyorsunuz kızardıktan sonra salça katılıyor
sonra patatesler atılıyor kavurduktan sonra dilimlenmiş yeşil soğanları katıyorsun daha sonrada önceden haşlanmış 2 adet yumartayı küp kesip içine atıyoruz tuzunu ilave edip kavuruyoruz sonrada servis yapıyoruz.

çoban salata veya semiz otu salatası yaparım artıkın

valla bi gideyimm görüşmeye diyorum
ne dicekler
belkide beğenmicekler
sonuçta cvmide nerde oturduğum yazıyo
bakarızz bende karşı taraf taşınırım belli mi olur

bak geldiğinde gösteririm elificim, zeynebe aldıklarımı ama ben sezondan almıyorum, sezon sonu indirimden bi sonraki seneye alıyorum
bi dünya kıyafet aldım 250 tl ye ama her ikisinedesengözlerimebaksanab
özellikle wenis in yüzde 70 indirimlerini takip et diycem ama ankara da yokki bişey
ulustaki lcw ya girmiştik arkadaşın bebeğine kıyafet almaya ama pek çeşit bile yoktu

ben yine kayınvalidemdeyim sanırım aslında ramazanın başında her akşam orda olmaycağım diye söz vermiştim çünkü sonra yüzgöz oluyoruz normalde evime dönüyorum da ramazanda olmuyor benim için de rahat olmuyor değil yaniiii

iyi yapmışsın cnm benim..güle güle giysin yakışıklı prens le prenses
benim herüf bu seneden önümüzdeki senenin kıyafetini almaz..
hep sezonunda alırız..
bende ulus lcw den yapıyorum alışveriş..
çeşit çok oluyor aslında ama sana mı denk gelmedi acaba şekerim

Son düzenleme:
bende hep lcw dan alıyorum kaliteli oluyor vallahi allah için kuzunun kıyafetleride ordan eşiminkide
dün dileğe kardeşim penye aldı ordan güzel kendinede gömlek kuzu için birşeyler bakayım dedim çok güzel uzun zamandır aradığım şöle mevsimlik triko arıyordum ama yeni gelmişya biraz tuzluydu indirime girer ozaman alırım artıkın

zehracım acılı ezme patlıcan salatası nasıl oliy bacım benim herüf öle şeyleri sever yapemde yesin :)

hayatım acılı ezme çok basit ve bizim damak tadımıza çok uyuyo bak hemen tarif edeyim kısaca

2 baş kuru soğanı ve 2 diş sarımsağı robotta çekiyosun
hemen ardından, 2-3 sivri biber, 1 salatalık, 2 domates, yarım demet maydonozu da çekiyosun sırasıyla
sonrasında acı biber salçası, kimyon ve sevdiğin baharatlardan koyabilisin ve tabi nar ekşisini unutmayalım, tuzunu birde, hepsi iyiyce karıştırıyosun işte bu ezme oluyooo

patlıcanları kölzeyip üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorum ama közmatik aldım pazardan süper közlüyo, ocakda batmıyo tavsiye ederim

birde kırmızı biberden bi meze yapıyorum onuda tarif edeyim
kırmızı biberleri közleyip soyuyorum, bi tane biberi ikiye bölüyorum

içlerine beyaz peynir, ceviz, sarımsak ve maydanozdan iç hazırlayıp rulo şeklinde sarıp kürdan batırıyorum
dünde bundan yaptım biraz kaldı bunuda koyarım bugün akşama

kızlar siz biliyorsnuzdur zaten ama ben genede söleyeyim, haftasonu soğanımı biberimi dometsimi normal yemek yapar gibi kavurdum bolcana , kavanoza koydum. her akşam çıkartıyorum yemek yaparken beklemeden kesmeden doğramadan rendelemeden hemen ocağa üzerien kayanar su, üzerinede artık allah neverdiyse, mercimek, patates ne isterseniz ilave ediyorum. yarım saate yemeğim hazır

bayılırım hepiciğineee
gavurdağı salatası da yapıyonmu bacımmm
onada biterim benn

hamarat hatunlar sizi:)
bu arada acılı ezme tarifi süper oldu bu haftasonu gelecek misafirlere yapacağım.
bu arada nimet çok pratik valla gelmemişti daha öce aklıma uygulayacağım

hayatım herüfe soran kimm
hiç sormam direk kendim gider alırım, bazen haftasonları onunla gider takviye yaparız o kadarkaydirigubbakcemile2

çalışan bayanlar daha pratik oluyo işte böleealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…