- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.481
Elifcim sanada günaydın demek son dakka uyandın hee bizim dünkü olay gibi desene :))))
selam kızlarrrrrrrrrr
nasılsınızzz nasıl gidiyor oruç
naznımı uyuttum şimdi biraz uzanıcam bugün acayip başım dönüyor
gece pek bişi yiyemedim tek başına yiyilmiyor
benim eşim de malesef oruç tutmuyor
kalabalıkta sahur yapmayı özledim vallahiii
çok pahalıymış cnm yaaa
indirimde bile 25 pahalı, vermezler cnm aradaki farkısositososito
ben weniceden bi kot tulum aldım zeynebe ama şortlu, süper bişiy, taşaları parlak falan 12 ye falan düşmüştü
nimetcim öle gelme
bak tuzla topkapı otobüslerine binersen direk bostancı köprüsünde inersin, çok da hızlı geçiriyo bu tarafa
ama ben iyiyim cnm..sanki yemiş gibiyim..iyi geçiyor yani..
pahalıymış dedin şimdi daha bi içime oturdu..
10 parça kıyafete 170 lira para verdim dün..
ama hepsi yeni sezon cnm..
sanırım ondan pahalıydı
heh bak bencde bu yol en iyisi..
umarım iş görüşmen iyi geçer nimocan..
bak geldiğinde gösteririm elificim, zeynebe aldıklarımı ama ben sezondan almıyorum, sezon sonu indirimden bi sonraki seneye alıyorum
bi dünya kıyafet aldım 250 tl ye ama her ikisinedesengözlerimebaksanab
özellikle wenis in yüzde 70 indirimlerini takip et diycem ama ankara da yokki bişey
ulustaki lcw ya girmiştik arkadaşın bebeğine kıyafet almaya ama pek çeşit bile yoktu
zehracım acılı ezme patlıcan salatası nasıl oliy bacım benim herüf öle şeyleri sever yapemde yesin :)
hayatım acılı ezme çok basit ve bizim damak tadımıza çok uyuyo bak hemen tarif edeyim kısaca
2 baş kuru soğanı ve 2 diş sarımsağı robotta çekiyosun
hemen ardından, 2-3 sivri biber, 1 salatalık, 2 domates, yarım demet maydonozu da çekiyosun sırasıyla
sonrasında acı biber salçası, kimyon ve sevdiğin baharatlardan koyabilisin ve tabi nar ekşisini unutmayalım, tuzunu birde, hepsi iyiyce karıştırıyosun işte bu ezme oluyooo
patlıcanları kölzeyip üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorum ama közmatik aldım pazardan süper közlüyo, ocakda batmıyo tavsiye ederim
birde kırmızı biberden bi meze yapıyorum onuda tarif edeyim
kırmızı biberleri közleyip soyuyorum, bi tane biberi ikiye bölüyorum
içlerine beyaz peynir, ceviz, sarımsak ve maydanozdan iç hazırlayıp rulo şeklinde sarıp kürdan batırıyorum
dünde bundan yaptım biraz kaldı bunuda koyarım bugün akşama
iyi yapmışsın cnm benim..güle güle giysin yakışıklı prens le prenses
benim herüf bu seneden önümüzdeki senenin kıyafetini almaz..
hep sezonunda alırız..
bende ulus lcw den yapıyorum alışveriş..
çeşit çok oluyor aslında ama sana mı denk gelmedi acaba şekerim
kızlar siz biliyorsnuzdur zaten ama ben genede söleyeyim, haftasonu soğanımı biberimi dometsimi normal yemek yapar gibi kavurdum bolcana , kavanoza koydum. her akşam çıkartıyorum yemek yaparken beklemeden kesmeden doğramadan rendelemeden hemen ocağa üzerien kayanar su, üzerinede artık allah neverdiyse, mercimek, patates ne isterseniz ilave ediyorum. yarım saate yemeğim hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?