Bebeklerimiz ve Biz

sağol betülcüm teşekkürler

napıyorsun dün nasıl geçti akşamı zor ettim ben vallahi yemek değilde susuzluk zoruyor beni ya zeyno nasılll

tülaycım allah analı bablı büyütsünn, allah çok güzel ömür nasip etsin yakışıklımaa, çok tatlı maaaaaaşşşşşaaaaaaaaaaaaaalahhhh 41 kere

günaydın kızlarrr
sibelcim nice mutlu yıllaaaraaaaa, aşk dolu yıllar sizinle olsun. üzme kendiniii

bende diş ağrıysal başetmeye çalışıyorum. sol tarafım iptal halde. şişmiş iyiceee. tutamadım bugün oruç sabah kalktığımda çok kanadı dişim. dedim bu halde tutamam. hoş bişey yiyemiyorumm. dün iki kezde kafa attı tam ağrıyan dişime . resmen yerimde tepindim.

dün kız hiç uyumamış 5,30 kalktı düşünün ama enerji hat safhadaydı. yakında servisten atarlar bizi. servisi birbirne katı. car carrr sürekli konuştu. tepemizde dolşatı. sabah ağlayarak bıraktım gene. inşallah bugün uyur biraz alışacak inşallhhhh. öğretmeninin peşinden hiç ayrılmıyormuş. kız wcye gitse kıyamet kopuyormuş. bağlanmış öğretmenineee.

sağol betülcüm teşekkürler

napıyorsun dün nasıl geçti akşamı zor ettim ben vallahi yemek değilde susuzluk zoruyor beni ya zeyno nasılll

canım çok zorlandım bende yemek de vurdu beni.
iyiyiz çok şükür zeyno da iyi dillendi baya.söylediğim neredeyse tüm kelimeleri tekrarlamaya çalışıyor.
hele bide sokaklarda kedi araması var:teeedddiii neyyydesiinnn diye tüm sokakta kedi arıyoruz.çok güldürüyor bizi

nimocum hiç uyumamış he uyku sıkıştırmamoışmı kuzuyu iyi dayanmış kuzun maşallah bizimki olsaydı kıyameti koparmıştı.

kıyamam kuzuya demek öğretmenin peşindeymiş hee sürekli inş. çabucak alışır allahın izniyle alıştınmı zaten belki ordan ayrıldığında bile mızmızlık yapar

günaydın kızlar

tülay allah bağışlasın Umut Efe ni.rabbim uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.

sibel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

günaydın kızlar...
dehşet bir haldeyim ne trafik vardı yarabbim
sabah sabah mahvolduk ya...
kuzum ve ben iyiyiz çok şükür...
sahura 10 dk vardı uyandığımda..bi daha geç yatmayacağım..
herüf aç kaldı

tülaycım allah bebeğinizi size bağışlasın..
rabbim çok güzel bir ömür versin inşallah...

sibel evlilik yıldönümünüz lutlu olsun...

nimocan sen bize örneksin..
ruzeyi kreşe verince yaşayacaklarımı şimdiden görüyorum..
en kısa sürede alışacak inşalalh melek...
kolay değil çocuk içinde..
bambaşka bir ortama girdi...

semihacım-soytarım-kadisim-betülcüm günaydın kızlar...

ey elificm sahuraa kalkamadın mı
ama var ya allah veriyor kuvvetini gücünüü
ben geçen senelrden daha rahatım açıkçası sadece ara kahve kriizm ve sigara kriizm tutuyorr
akşamalrıda yemek yemiyom karpuzla geçiştiriyorum zaten
bende kilo verdim galibaa
baktım şortum bollaşmış iyice zor kapatıyordum çünkü :))))
her ramazan veririim ben zaten

annemlede konuştum biraz önce, kızın doğumgünü yaklaştı yaaa hediye allaım mı yoksa sana mı verleim ihityacını gör dedi sağolsun.

ay bide kreşte doğumgünü yapcaklar kuzumaaa, nasıl olcak acaba
pasta masta alıcamm süper değilmiii

nimo ne güzel yaaa insanın ailesinin yanında olduğunu hissetmesi çok güzell gerçektende
allah onları başımızdan eksik etmesin cümlemizinkini

nil meleğin ne zaman doğum günü canımm eylül ama kaçında

ayy kreşte ne güzel olur kutlamaları hoşuna bile gider nilin:) kuzum benim ne sevinir
bende wc eğitimine iyice alışınca seneye vermek istiyorum
bakalım bir aksilik çıkmazsa :)

amin kadişim aminnnn
eylül 16 bacımmm
eylül doğumlu çok bebemiz vaarrrrr
zhramın zeynosu var
benden br hafta önce funda doğurmuştu bir hafta sonrada betülümmm zeynomu doğurduuu
yezdamda bu ay

yezda ekim 8 canım cinsiyet konusunda inatçı olduğu gibi doğumuda öle oldu 41 haftadaydım sancı mancı yoktu aslında sizinde ekim olması gerekiyordu galiba sizin cadılar erkenci çıktı ama

çünkü çok iyi hatırlıyorum funda ben zehra aynı hafta içerisiydi hemen hemen 2-3 günvardı aramızda hep

gunaydın kızlar hepınız çok sagolun elım tlf beklıyorum belkı şimdi arar dıye ama yok.
bıde kaynanamla kayınpederım ıyıce sınırettı benı.dalmışlar gıtmışler hergun arıyolar tlf acıyorum daha dur bısmıllah demeden kızımturgaydan haber varmı aradılarmı.....
ya bende burda yalnızım bı sor bakalım napıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…