Bebeklerimiz ve Biz

nasıl nasıl..
kadiş birdaha yazarmısın tatlım..

verim canım

Malzemeler

tavuk (ister bütün tavuk parçalanmış şekilde ister but kendi isteğine bağlı)
2-3 adet domates
3-4 tane sivribiber
2-3 diş sarımsak
bir miktar maydanoz göz kararı
1 adet kuru soğan

yapılışı: önce tavukları yıkayıp az suda haşlıyoruz dah sonra suyu azaldığında ince kıyılmış soğanlrı döküyoruz. tavukla haşlandıktan sonra sivri biberi atıyoruz oda kavruluyor rengi dönüştükten sonra domates sarımsak ve maydonuzu peş peşe katıyoruz ben sivri biberi acı kullanıyorum tercihe göre değişir tabi su katmıyorsun tuzunu ekleyip pişmeye bırakıyorsun haşladığın tavuğun suyu fazla olursa pilavda yapabilirsin yanına afiyetle yiyorsun sonra

nimetimsağol canım .salatayı en yakın sürede deneyeceğim hatta bu haftasonu gelen misafirlere de yapabilirim.
zahter dediğini hiç duymadım nasıl bişey acep

kız acuktum valla oruçta değlim ama tarifleri okudukça üfff nimet kız mahvettin benü paylaşım için sağol

ana kız bu zahterin içinde karpuz çekirdeği mi varmış..
sen yaptın mı hiç bunu..
bende bi deneyeyim.
çok severimmm

yav bide 50 gr çekirdek nasıl ayarlanırkiii

yapmam mı cnm, siz gelin yeter ki, daha güzelini yaparım, salatayı yazmadım cnm haklısın salatasız olmaz kesinlkile, dediğin gibi püre yapmam belkiCADIARZU

evet cnm haklısın valla, öle özlüyorum ki çalıştığım dönemleri, ama benim için bundan sonra çalışmak zor
2 çocuğumu kime baktırıp çalışıcambenim kaynanam yaşlı bakamaz
annem desen o da köyde kışları burda o hiç bakamaz
bakıcıya dünya para verip baktıramam zaten ne kadar maaş veriyolar ki onuda 2 çocuk için bakıcıya veremem
o yüzden en güzeli kendim bakarım kendim yerim kocamın parasınıda :1rolleyes:sengözlerimebaksanab
hihoyyyt

bak senden nasıl korkuyom fırçayı atınca hoppp burdayım resimmmi tamam canım kızım 2 gün sonra 9 aylık olcak

diyorum bu kız niye gelip gidiyo okuyo yazmadan çıkıp gidiyo
cnm burası bazen cidden çok yoğun oluyo ve bazen arada kaynıyo yazılanlar emin ol sana da öle olmuştur
yoksa biz hepimiz tüm yazılanları kaale alıp, cevap yazıyoruz

seni burda görmek güzel ama prensesini de görmek isteriz:1hug:
nice 9 aylara, yıllara diyelim kevsercim, sağlıkla mutlulukla

bu zahter midir nedir o bozar beni dünürümm ya çok uğraştırır o yapamam ben onuu:dilcikar:

sen yap da beni çağır önce bi bakıyım tadına beğenirsem bende eliflere yapamsırnaşık şey:jeyyar:

kızlar şaka diyorum tabiki atladımız arkadaşlar oluyor alınmam ben kızımın resmini yüklerim ama iş pc de yok
evden artık

ben yapmıştım şu zahterii kocayla bi heves yapıvermiştikk, aktardan al bacım 50 gr diyeeee
bide metrolarda hazır yapılmışını satıyorlarrrr
yaparım dünür beğenirsen sende elüfe yaparsn

hatta hazırda alıp normal yeşil salataya katmıştımm sos niyetinee öyle çok güzel olmuştu

yaww dünürümmmm, keşke hepiciğimizn kocasının parası yetsede bebelre biz bakıversek emmeee
bize şarttttttttt
kız ye çatur çatur valllaaaaaaaaaaa
anam benim kız da bendeki paraları toplayıp babasına veriyoo
bide akşam anne sen dondu al baba almasın
oldu dedim hep benim paralarım gitsinnn hep bemnim paraalrımıver babayaaa
hayırlı evlatttt

valla eşimlee her hafat başı parayı bölüşürüz ben genelde harcamam haftasonuan doğru nimet para varmı sende der vara derim ona veririmm

yani parası yiyilen benimmmmm ihühühüühühü

yapmam mı cnm, siz gelin yeter ki, daha güzelini yaparım, salatayı yazmadım cnm haklısın salatasız olmaz kesinlkile, dediğin gibi püre yapmam belkiCADIARZU

biliyorum cnm benim hiç şüphem yok zaten..
tatlıyı da unutma menüyeee

hazır satılanlardan oldu yani evde yapınca..
du bakayım şu malzemeleri bi ayarlayayım da deneyeyim..
benim herüf yemeyebilir..

açlık beynime vurdu dilim damağım kurudu..
son demlerimi yaşıyorum..
öffff

bu arada yelizi aradım çok yoğunmuş kızlarr

ahahaa bi de bana bakın..
maaşı gider bankadan çekerim..
bi güzel sayarım...
hepsini herüfün eline veririm..
oda içinden bana harçlık verir..
ben o harçlığı zula yapar..
bi kaç gün sonra bana şu lazım bu lazım der hepsini aldırırm..
benim para bende kalır..
herüften yemeye devam..
yol parası falan vermediğim için paraya ihtiyacım olmuyor..

bizde resmiler 5 -6 tıjk bankada gerisi 2 aydır sekiyor 10-12 falan ama alıyoz neticede
kocişinki sarkıyor biraz şuanda yıllık izinde buay izne çıktı diye erken aldı iyide oldu 3-5 kenara atsak feanada olmaz sırf ev için çalışıyom biraz birikim olursa fean olmaz hani
maaştan aldığımız önce kartlarımızı faturalarımızı kiramızı ayarlıyoruz kalıyorsa bankaya günlüğk harcamalarımız için para ayalayıp bırakıyoz lazım olduğunda alıyoz yada bitince hop bankadan çekiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…