- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.581
Demek sizinde geçmiyor Betül, benimde bir dönem gözümde çıkardı, dr ter-yağ ve gözyaşı kanallarının tıkandığı için oluyor demişti. Göz hastanesine götürdünmü peki?
geçmiş olsun elifim.nasıl bişey sivilce gibi mi
bizzim kızında gözleri geçmiyor ya arpacıksız kalmıyor gözleri ilaç fayda etmiyor dr çok rahatsız ederse ufak bir operasyon yaparız diyor ama çok küçük daha narkoz almasını istemiyorum ya
Günaydın Elif'cim, ewet canım , ancak c.tesi gidebiliriz.Kuzucum rahat ve mutlu olsun yeter bize.
Aaa bak k.walideme çok kızdım şimdi bize çay keyfi yaşatmıyor iftarda :), şaka bi yana kadıncağız nasıl teravih ye yetişeceğini şaşıyor, bizde topla-yerleştir ve cuuuf. :)
Aaa bu arada atladım elif nasıl bişey çıktı yüzünde, bencede bir dr a götür cnm ya her ne ise.
Öylemi diyorsun Elif'cim :)
Ramazan girdi ben siyah çayı unuttum diyebilirim, iftardan sonra from plus içiyorum sadece.
Neden yok canım, k.walidemin gitti camii bir katı erkeklere bir katı bayanlara ait.
Sorma yaaa iftarlar zevkli ve keyifli geçiyor, Hele birde yarın k.walidem bütün kardeşlerini dawet etmiş,
gör sen,- gırgır şamatayı :) eşimde bir teyzeler varki hepsi evlere şenlik, çok kafa insanlar :)
iyiyiz elifcim
aynı yukarda bahsettiğim gibi canım
bu arada berra nın yanaklarıda küçükken bahsettiğin gibiydi.krem sürmezsek pulpul ve kıpkırmızı oluyordu.doktor travazol diye merhem vermişti.
sorma yeliz değişiklik oldu bizede.
hehe :)
ben siyah çay olmadan duramam..
acayip bağımlıyım ona..
sahurda da 2 bardak mutlaka içiyorum..
bizim orda camiler çok uzak..bizim sitenin içinde ufak mescit gibi bi yer var..
ordada sadece erkekler oluyor..
bayanlar gidiyordur belki bi yere..
ama nereye
allah eğlence var desene...
ay nasıl yetiştirecek o kadar işi cnm..
bi de evi dandiniymiş..
bizim de cumartesi kayınvalidemin tüm kardeşleri falan geliyor..
30 kişi...
ama sizin kadar eğlenceli olmaz:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?