Bebeklerimiz ve Biz

ben yalova yolundayım canım.bursa terminaline çok yakınım.çok memnun olurum gelmene.

kadis berra muzu ağzına sokmuyor canım.reflore devam canım.iştahı iyi allaha şükür ağrısıda yok şimdilik.keyfi yerinde ama sonrasında ne olur bilemem.pişik için kullanmazmıyım canım merhemi aksatmadan kullnaıyorum.şu anlik pişikte yok.

inşallah canım ama bu aralar eşim hafta sonu çalışıyor tek gelemem
uygun bi zmanda görüşelim canımm bana özelden ev nonu yaz bebeğüm olurmuu

yazdım canım ev cep yazdım.beklerim yane.

Yezdad Öle Canım Muz yemiyor daha doğrusu pek meyveci değil önceden meyve suyuda
içmiyorduda yeni yeni içiyor onuda

bebe bisküvisi veriyormusun semihacım ona katıp ezip yedirsen anlamaz

Seville konuştum ablasına gitmiş pazardan dün akşam gelmiş, şimdilik bir aksilik yok buluşmayla ilgili dedi, az sonra gelir sanırsam kendileri :)

kızlar birazdan okuldan 2 arkadaşım gelicek baklava açıcazzz:ecrin_bebek:
yanlız mantılardan yemek istiyolarlmaz:
ya tadına bakarız ya da baklava falan açmayız diyolarnaniknanik

Son düzenleme:
mavilicim, 16,00 geç ana bee siz bence işe gitmeyin c.tesi direk ist.yolunu tutun ki oturup iki lafın belini kırmaya fırsat olsun, şöyle doya doya öpeyim seni ruzeyi :).

saol yelizcim, arayıp bilgilendirdin bizleri, bende mark ediyodum sevili yoktu ortalıkta

yelizcim allah sabır versin cnmm, nasıl dayanıyosun şimdi kimbilir denizin yokluğuna
bende ameliyattan gecesi hasytanede kalıcam ya ilk ayrılığımız olucak zeyneple
nasıl olur , dururmu, huysuzlanırmı bilmiyorum
bu aralar bana hiç bişey yaptırmıyo evde sürekli bana sarılmak , kucağımda olmak istiyo çok düşkün bana alıştı tabi bölee
hele ki yüzümdeki bandajı ve gözümün altındaki morlukları görmesini hiç istemiyorum eminim çok korkar yavrum ama nasıl olucak çok çaresizim o konuda:gitme:

Sorma tatlım yaa, en kötü ayrılığımız bu olsun diyorum.Neticede hayat kollarını açmış onları bekliyor, Hayır birde sıpacım"seni özledim ama ben burda çok muluyum gelmeyeceğim" diyoo :).

Dert etme canım ya hele o gün bi gelsin, bir çıkar yol bulunur. Getir ben bakarım fıstığına :)

mavilicim, 16,00 geç ana bee siz bence işe gitmeyin c.tesi direk ist.yolunu tutun ki oturup iki lafın belini kırmaya fırsat olsun, şöyle doya doya öpeyim seni ruzeyi :).

Yaaaaaa ciddi mi..
siz kaçta gidersiniz ki zehradan?
bi de zehranın evi istanbula girdikten sonra ne kadar sürer acaba?
bi de biz işten nasıl çıkcaz o da var...
allahım ne olur işlerimiz yoluna koy da gidelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selam canlarım...
Özledim vallahi sizleri Rabbim yokluğunuzu göstermesin acayip alışkanlık yaptınız. 3-4 gündür giremedim ama aklım hep burdaydı.
Cumartesi pazar için anneme gittik. Ordan annem ablana gitmek istiyordun havalar daha kötülemeden yarın bırakalım dedi. Düşündüm taşındım haklıydı pazar günü gittik. Dün saat 7 gibi döndüm. Görümcem rahatsızmış o saatden sonrada kaktık pendiğe gittik. Eve dönmemiz 12'yi buldu. İrem de uyuya aklmıştı vurdum kafayı bende yattım. Bu saate kadarda kahvaltı çamaşır derken vakit geçmiş.
İrem bayıldı teyze ve abileriyle olmaya abilerinin biri sabahçı diğeri öğlenci anlayacağınız hiç yanlız kalmadı. Küçüğünü öğlenleri birlikte okula bıraktık. Onu öğretmeni alıp sınıfına götürüyor tabi bizim zilli yırtıyor ortalığı bende birazcık giriyim içeri ağlamıycam sözzz diyor. Ah bunların bu okul sevgisi ilerki zamanlarda da devam eder inşallah.
Havalar umduğum gibi güzel gitmediği için fazla dışarı çıkamadık sadece bir gün büyük bir avm var Depozito diye oraya gitik. Ama İremden fırsat bulup hiçbirşey bakamadım .Reyonların arasında gezinip duruyor gel deyincede anne sen git ben bakıcam azcık diyor. Favorimiz kozmetik, çantalar ve takılar.... Anlayacağınız çok kokoş birşey olacak...
Gerilere şöyle bir göz atacağım inşallah kimsede bir problem yoktur.
Buluşma içinde inşallah Allahdan bir sorun çıkmazsa geleceğim. Acayip heyecanlıyım hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum tabi o birbirinden güzel kuzularıda....

Canım biz öğlen gibi toplanırız.. Dimi Zehra??
İstanbulda oturan arkadaşım hastlanmış de, muhakkak gitmemiz lazım de yada hastalık değilde düğün var de.
Feribottan indikden sonra max.1 saat sonra zehralardasınız cnm

saatini bi tam belirleyin bakalım..
bi de kaçta kalkarsınız ordan...
yok o mümükün değil..
hiç bişey demeden kaçacağız...
çok pis bi durumun içindeyiz.
masraf yapacağımızı duyarlarsakötükedihüsokötükedihüso

feribot ne olaki bacım..
anadolu yakasında değil mi zehra..
ne işimiz olur feribotla

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
İşte mükemmel bir anne ve içinden geçen evlat sevgisini anlatan en güzel cümleler...
Yezdam nice mutlu yıllara... Rabbim bir ömür boyu yüzün gibi hep güzellikler sunar sana inşallah...
Kadişim annelik yıldönümün kutlu olsun... Rabbim hiç ayırmasın sizi birbirinizden inşalah...

Gözün aydın canım çok sevindim dışardan tıbbi bir müdahele olmadan açılmasına...
Bence pamuk falan değilde temiz gazlı bez filan koysan daha iyi olur diye düşünüyorum.

kadisim geçmedi daha ishali.sabah 9 dan bu yana 6 oldu yaptığı.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah...
Bu ishal çok hırpalıyor kuzuları iştahıda sıfıra düşüyor. Pilav seviyorsa yağsız yap hem tok tutar hem ishalinide iyi gelir.

Sağol Canım Arkadaşım o senin güzelliğin
amin canım hepimizi
seni ve iremi öpüyorumŞeniz

Canım benim dualarım seninle...:Saruboceq:
İnşallah hiç bir sorun çıkmazda senide ruzişimizide görürüz cumartesi günü aramızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…