Bebeklerimiz ve Biz

Saol canımcım Denizimde iyi günlerde kullansın yeni saçlarını...
İremin saçları çok cansızdı önleride iyice uzadı gözlerine giriyordu. Çokdandır istiyordum ama cesaret edemiyordum. Ablamın arkadaşı ben keserim deyince süper oldu. Belki şimdi daha biçimli ve güzel uzar...

Kesinlikle sewil kime söylediysem herkes çok ama çok memnun kalıyor, anne ve çocuk ruhunda çok iyi anlıyor. Eminim Sende çok memnun kalacaksın Nimicim, dediği gibi yakında.

tavsiye edilen bi doktor buldum gaziosmanpaşada
yaa 11 en erken randevu alabildim
nasıl gelicem ordan ben 12 de doktordan çıksak
ordan edirnekapı yapsam edirne kapıdan tuzla arabalarına mı bincem
ya nasıl gelcem ben yaaaaaaaa

Sağol Tenzilecim teşekkürler Şeniz

selam yeliz sewil
iyiyz bizde drn kuzusu uyuyor uyaninca parka gidicez aksama da kanka gelecek ogluşu ile kalmaya ,izinde kendisi...

ben hala hic dokunmadim kuzunun sacarina ilk gunku saclar duruyor hala,bana kalsa kazitmistim 2 kez ama baba izin wermiyor

elifcim senin adina da cok sewindim,cok iyi olacak emin oll,

DreamLover+, HayriyEla, heker, KADıS+, kartalsevil+, littlefairy+, soytarı+

oooooooo epey kalabalık burasiiiii
zehroş nasil gidiyo baklawalar basladiniz mi?

ırem ve deniz saçlarını kestirmiş galiba sıhhatler olsun kuzulara güle güle kullansınlar saçlarını

benim kuzununkide uzandı biraz işte dün yengesi toka almış uzamayan saçlarına bana çekti kuzum saçalrı geç uzuyor

canım edirne kapıdan 500 t veya 500 S lere binersen maltepe carrefourda inebilirsin
hem çabuk hemde tek vasıtayla gelmiş olursun . zaten zehrayla telefonlarşırsınız tarif eder sana

semihacım, biliyosun belekde bu şekilde ishaldi, reflor falan bizde işe yaramadı ama şöel bişey yapabilrsin denedim fayadasını gördüm
nişaştayı bir bardak suyla içinede biraz şker kaynata muhallebi kıvamına gelsin biraz ılıt pelte giib oluyor ben öyle yedire yedire kestim ishali
oda nerden mi aklıam geldi amcamın çocuklarının ishalini hep yengem yoğurdun içine nişsta katarak geçiriyormuş, deidmki nişasta yarıyor demekki bende böle deneyeyim dedim ve oldu
istersen bi dene

Saolun kızlar söylemeye gerek görmedim laf açılmışken söyledim çünkü ucundan acık aldım, ben kıyamıyorum, karışmasa uçları yine kesmezdim, bizimde babamıza kalsa çokdan kesmişti kısacık.. ama Ben katiyen istemiyorum, uzasın lüle lüle olsun yürüyünce at kuyruğundan bukleler zıpzıp zıplasın istiyorum :)

eşim beni topa tutmassa iyidir daha bişey demedim herüfeee
edirne kapıya 40 dakkada gelsem hadi 1 de edirnekapıda oldum diyelim carrefoura ne kadar süree varrım acep 1 saatte varırmıyım
2 gibi varrırım acep orayaaa

ireme sıhhatler olsun diyim ozamennn
denoyada tabii
ben daha dokunmadım valla saçlarınaaa, saçlarına baktıkça bakasım geliyor çünkü

la ben taa burdan 11 de çıkıp yetişebiliyorsam sende yetişirsin..
mühim olan fıstığımın sağlığı..
inşallah memnun kalırsın canım sende dr.dan
nimcim de çabucak iyileşir umarım

teşekkürler tenzile valla bende çok sevindim...

bronşit oldu canımcım nil maalesefff
betül sizi nerden alacak sevilcimm konuştunuzmu
eğitmdedir diye arayamıyorum betülü

Çok geçmiş olsun canım...
Neyse dr. bulmuşsun inşallah sende meleğimde memnun kalırsınız.
Betülle daha konuşmadın onun tel. yok bende... Akşamı bekliyorum saat 5-6 gibi giriyor topiğe bakalım uyarsa onlarla gelirim. Olmazsa 4. Leventden 500 T geçiyor. Kadiş şimdi ordan geçtiğini söyledi onla gelirim herhalde... Bunu duymam iyi oldu yoksa M.köyden gelecektim ki ozaman 3 vesait olacaktı.

laa elifim bacım altımda araç olsa heeeç dert etmem böle şeyleri ben ama nil anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor yollarda benimmm, tepişik kurtlu nolcekkk, şöle uslu uslu dursaaa heç dert etmem, mızmız zati bu aralarrr

zati bu aralar buaraba mevzusunu fena dert ediyorum kendime
kreşe gidip gelirken zor oluyo, canım dostum zavvalım özel şöförlüğümüüz yapıyo ama yazık o kızada, o olmayınca şirketten birine rica ediyorum. hergün içim sıkılıyoo vallahi
ah şu borç haç olmıyacaktı, bide şirket düzgün olcaktı giriveriridim hemn taksidine vallhi emme velekinnn olmıyıırrrr
takıyorum kafamaa

ireme sıhhatler olsun diyim ozamennn
denoyada tabii
ben daha dokunmadım valla saçlarınaaa, saçlarına baktıkça bakasım geliyor çünkü

Saol canım...
Ay o saçlara dokunulurmu??? Ben olsam koruma altına bile alırım. Lüle lüle bellerinde... Rengide çok güzel...
Maşallah süphanallah dan korusun yarabbim....

valla kızlar randevu aldığım doktor eyü bayağ galiba pediatri portalında soru cevaplıyor, doktoramcam diye sitesi var. bizede çok yakın muayenesi, lakin sigorta geçmiyor adı anıl yeşildal duydunuzmu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…