- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.741
Elifçim mont çok güzel.. Güle güle kullansın ruzecik..
Elif ruzenın montu çok hoşmuş ama pantolon tam benlık efeye hep o tıp gıydırıyorum çok hoşuma gidiyor
Walla ciddiyim Elif'cim ben çok ama çok beğendim, :)
herkesler iyi galibaaa
ruzem montunu güle güle giysin
.ok güzelmiş maaşllahhhh
Elifcim Ruzişimin montu süper hele rengine bayıldımmmmmm. Güle güle iyi günlerde giysin elma yanaklım.
elifcim ruzişim montu çok güzelmiş çok beğendim
iyi günlerde giyinsin kuzu
Ben bayılıyorum buradaki dostluğa...
o kadar güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz ki,
hepinize kucak dolusu sevgiler...
bu arada maaşallah diyorum...
hoşbulduk canım bu domuz grıbı haberlerı ınsanın pskılojısını bozuyor ya
ası hakkında her kafadan ses cıkıyor ..
günaydınlar herkeseee
minik kuzum dün bütün gün beni sayıklamış
akşam gelincede annem seni seviyorum diyip öpücüğe boğdu beni.
bu aralar yatağında yatırma çalışmlarımız var bende odasında yerde yatıyorum ilk alışma dönemi diye, gece bi bakıyom iniyor indiği yerdede uyuya kalıyor çok komik oluyor, böle dizlerinin üstüne çökmüş, popo yukarda kafa yerde, allahtan yerde battaniye yorgan falan serili, arada bacaklara yatıyor, tulumu küçük geliyor rahart edemiyor herhalde zor giydiriyoruz kıyamet kopuyor giydiriken, gece bi bakıyorum zorlaçıkarmaya çalışıyor zillii
kısa çorapları çıkartıyordu kikoltlu çorp giydirdim onuda çıkartıyor zaten hasta, bide cıbıl dolaşıyor ortalıklardaa, hırka kesinlikle gymiyor, bende tshirtinün altına giydiriyorum ince hırkalarından yaklaşık 5 katfalan oluyor galiba üstüstee ince ince katlar, birini çıkarsa biri kalıyor allahtan
iştah sıfır, havayla besleniyor bu aralar
aldığım pantalonlar olmuyordu yaa, hepsi şimdi belinden düşüyor, geçen sene aldığımız zor iliklediğimiz pantalonu vardı oda düşüyor, çok zayıfladı yaaa
kahvaltı bile etmeden aç aç dolaşıyor ortalıklardaaa, allem ediyorum kallem ediyorum yediremiyorum
bi içtiği süt, oda günd ebirkere düştü artık, eskiden 3 posta içerdi,şimdi sadece çay içiyor, bitki çaylarından
ya kim almıştı , polen karışımımıydı neydi, nasıl bişey o bende alayım, güçlensin kuvvetlensin.
Günaydınlarrrrrrr
kibela hoşgeldin iyi paylaşımlarrr.
ekinim sizinde tahlilde enfeksiyon çıkmış galiba ilaçlarını kullanın canım atlatırsınız inş. acil şifalar
nimocum sizede geçmiş olsun bizdede çorap mevzusu aynı özellikle bugünlerde elbiselere kafayı takmışş durumda canımm diye ağlıyor elbiseye zilli sabahları zorlanıyorum zorla giydiriyorum pantolunu
ayy yelizim en korktuğumda işte yatağa geçmesi:1ninca:
idare edersiniz biraz dahayerimseniben
kurusun tersini çevir cnm bişey olmazsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?