- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.761
bu arada 21 kasımda kimler geliyo şimdi betüşeeee
umarım tam kadro orda oluruzzz
Selam Sevilcim, aynı durum bizdede söz konusu- bazen babayla bile durmak istemiyor, çişim geldi diyor, baban yaptırsın kızım işim var diyorum hayıııııııııır ayıp sen yaptır diyor :S. Üst dolapları kurcalayacak ise yetişemediği için anne kıcağına alırmısın diyor işine devam ediyor :).
İçiyor canım bol bol. Saol. :)
Allah dan bir sorun çıkmazsa ben geleceğim. Tarih çok önemli değil herkese uyması önemli olan. Tabi en önemliside Betüşe uyması...
Oda dün dr. gidecekti ne oldu acaba. Haberi olan varmı???
yeliz dün tv de uzman konuşuyodu da
dolap karıştırma merakı için
siz ondan önce açın gel karıştıralım bakalım ne varmış deyin
tabiki merklanıe ve siz izin vermezseeniz sürekli yapmak ister dedi gerçekten de ilk fırsatta bende tüm çekmeceleri zeyneple keşif edecem ki bi daha yanlız başına dökmesinn
zaten dün 4 yaşındaki yiğenim kremim eyim varsa sıvamış yüzüne odama giripkafamçokkarıştı
büyük buluşma geliyor ama bensiz geliyor ya.....
garanti ben gelemiyorum...
bensiz mi buluşacaksınız yaaaa...
kızlar betül aradı şimdi
tahlil sonuçlarını perşembe günü alıcakmış
işallah güzel çıkar sonuçları:Saruboceq:
Ay o çiş muhabbeti bizde de var. Akşamları babamız geldikten sonra ben bazen keyif yapmak için ortadan kayboluyorum. Farkettiği anda direk anne çişim var diye bağırmaya başlıyor. Babasıda başlıyor sevil gellllllllll diye bağırmaya. Birgün çıldırdım ay dedim oturt sen wc ye ikisi birden sözleşmiş gibi AYIP demezlermi. Ölürmüsün öldürürmüsün???
O dolabı birlikde karıştırma konusunu bende okuymuştum bir ara ama İrem de işe yaramadı. Öyle yapınca sen git içeri ben gelicem diyip kapıyı kapatıyor üstüme:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?