Bebeklerimiz ve Biz

bu arada 21 kasımda kimler geliyo şimdi betüşeeee
umarım tam kadro orda oluruzzz

Konu açılmışken 21 i değilde 14 ü olursa benim için çok iyi olacak. 21 hem bayram dan önce son haftasonu alış-veriş temizlik, hemde ben çalışıyorum. Yada bayramdan sonraki haftada olabilir..! Ne dersiniz kızlar??

Selam kızlar...
Bütün gün evden çıkamadığımız için ırem iyice bana düştü. 5 dk. kendi kendine oyalanmıyor. Sürekli anne oynayalım, anne kitap oku, anne yanımda otur vs... düşünün bunu anca 1 saat de yazabildim.

Zehracım demek büyük gün geldi çattı. Yeni halini dört gözle bekliyorum...

Oh o kaçırmalar arada bizde de oluyor. Daha önce idrar yolu iltahabı yaşadığımız için tekrarlamasından çok korktuğumdan ırem uyuduktan sonra altını bezliyorum. ama gece 1 kere kaldırıp yaptırıyorum.

Nimetim inşallah tez zamanda eski iştahlı günlerine döner tez zamanda...

Yelizim demek kuzunun sesi kısıldı. Sıcak şeyler içsin bol bol...

evet sevilim büyük gün geldi çattı ama bandajım açılınca göreceğim sonuça çok büyük tepki vermek istemiyorum
sonuçta şişlikler hemen inmiyomuş bakalım cnmmm

tabi buluşmada toplanabilirsek daha iyi görürsünüz beni
bilmiyorum artıkınCADIARZU

Selam Sevilcim, aynı durum bizdede söz konusu- bazen babayla bile durmak istemiyor, çişim geldi diyor, baban yaptırsın kızım işim var diyorum hayıııııııııır ayıp sen yaptır diyor :S. Üst dolapları kurcalayacak ise yetişemediği için anne kıcağına alırmısın diyor işine devam ediyor :).

ıçiyor canım bol bol. Saol. :)

demek irem cadısı sensiz durmuyo hiç
zeynep öle olsa ben yapardım cnm yaa
allahtan kendi kendine oyalanıyo oyuncağıyla televizyonla vs ile
bide abi avantajı var tabi onu unutmamak gerek

bu aralar kayuu ya takmış durumda
her dakka onu istiyo
anne a
kayuu aç diye başımın etini yiyoo
bittiğinde bile gene aç anne diyoo
saatleri neydi bu kayunun kızlar hiç birini kaçırmayalaım barii

Allah dan bir sorun çıkmazsa ben geleceğim. Tarih çok önemli değil herkese uyması önemli olan. Tabi en önemliside Betüşe uyması...
Oda dün dr. gidecekti ne oldu acaba. Haberi olan varmı???

yeliz dün tv de uzman konuşuyodu da
dolap karıştırma merakı için
siz ondan önce açın gel karıştıralım bakalım ne varmış deyin
tabiki merklanıe ve siz izin vermezseeniz sürekli yapmak ister dedi gerçekten de ilk fırsatta bende tüm çekmeceleri zeyneple keşif edecem ki bi daha yanlız başına dökmesinn

zaten dün 4 yaşındaki yiğenim kremim eyim varsa sıvamış yüzüne odama giripkafamçokkarıştı

Zeynepcim sarı papatyanada çok geçmiş olsun. Başında yakalamış olmanız çok büyük avantaj. İnşallah biran önce düzelir meleğin...
Esmer şeker nasıl? okuldaki yaramazlar üzüyorlarmı yine onu???

Ay o çiş muhabbeti bizde de var. Akşamları babamız geldikten sonra ben bazen keyif yapmak için ortadan kayboluyorum. Farkettiği anda direk anne çişim var diye bağırmaya başlıyor. Babasıda başlıyor sevil gellllllllll diye bağırmaya. Birgün çıldırdım ay dedim oturt sen wc ye ikisi birden sözleşmiş gibi AYIP demezlermi. Ölürmüsün öldürürmüsün???

O dolabı birlikde karıştırma konusunu bende okuymuştum bir ara ama ırem de işe yaramadı. Öyle yapınca sen git içeri ben gelicem diyip kapıyı kapatıyor üstüme:)))

sevilim hoşgeldin balımmm..
allah kolaylık versin canım düşkünlük bayağı zor oluyor...

büyük buluşma geliyor ama bensiz geliyor ya.....
garanti ben gelemiyorum...
bensiz mi buluşacaksınız yaaaa...

zehracım kapatıyorum canikim ben..
gizli özneyim...
ama sürekli sayfam açık

anladım zaten elifimm gizli özne olduğunu niye gizliyon kıs kendiniCADIARZU

buluşma olayınıda bakalım ayarlayabileckmiyiz elifim
isitiyorum ki kadro tam olsun hepimiz olalım gene ama bakalım ortak bi nokta buluruz inşallah herkese uyan

betülü aradım ama açmıyo telini
duymamıştır sanırım çantasında falansa
:umursamaz:

kızlar ben bu hafta hastayım diye çok rahattım elimi hiç bişey sürmedim
yemek hazır oldu yedim kalktım yattım:lepi:
tam sultanlar gibiydim
kılımı kıpırdatmadım desem yalan olmaz
ama yarından itibaren koşturmam başlar, iyileştiğimin farkındalar:1ninca:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
artık yatağımda uyumak istiyorum kanepede hiç bi yere dönmeden uyumak çok zormuş be yaaa
gerçi uzun bi süre yüz üstü yatamayacağım

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun, hayırlar tatlı geliyor onlara, her çekmece merakı bitti bizde, mutfakda aburcubur dolabı ve kendi dolabında özel eşyalarını olan bir kutu var emzikleride vardı onun içinde( şimdi yokettim) halen içinde duruyormu diye sürekli ona bakıyor :). Hee takı kutumuda unutmamak gerek :)))

Kremler içinde geçmiş olsun :)

kaydirigubbakcemile3 ay bunlar çok fena yahuu, büyümüşte küçülmüşler.

Babası ağzının içine bakıyor bişey söylesede yapsam diye, ama damarı tutmaya görsün.

Dün akşam gittim kapıya gelmedi ( her akşam kendi açar.). Şaşırdım ben, Ben geldiiiim dedim tık yok, gittim içerde bebeği yastığın üstüne sallıyor, ne oldu annecim neden gelmedi beni karşılamaya, anne bebeğim çok hasta olmuş, çoraplarını giymemiş diye..:kedi:
Sözde Dr ile konuşması ; "Alooo dr bey ben bebeğin annesi, çok hasta yatıyor gelelimmi..? tamam geliyoruz bye byeee" :))))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…