Selam kızlar...
Sabahdan beri bir tembellik varki üstümde sormayın gitsin...
Öğlen kuzuyu uyuturken yanında uyumuş kalmışım tabi üstüm açık bir uyandımki her tarafım tutulmuş. Koca bir bardak sıcak süt içtim anca ısındım vallahi...
Kuzuya bol sebzeli bir corba yaptım bize yiyecek bir şey yok ama
kahvaltı falan idare edeceğiz. Canım hiç istemiyor yapmak.
Nimetcim geçmiş olsun. Bol bol bitki çayı meyve falan iyi gelir.
Tazminat konusunda da sonuna kadar haklısın ama ben aldığım sırada ufak bir araştırma yapmıştım bu tarz davalar çok uzun sürüyormuş ve en önemliside yasada tazminatın para olarak verileceğine dair bir madde yokmuş. Ama sende iyice bir araştır canımcım...
Betülcüm tel. bulmana ve tahlilerin kötü çıkmamasına çok sevindim. ılaçlarla kısa sürede düzelirsin Allahın izniyle. Eşinin yiğeni içinde çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda sağlıklı bulunmasını nasip eder inşallah...
Elifim sende takmakafana öyle şeyleri. Çocukların üstüne gittikçe tam tersini yapıyorlar. Ana gibi yar olurmu? Ne diyoruz "bir tek annem olsun bana birşey olmaz"
Bu geçici bir süreç çocukların kişilere düşkünlükleri kısa süreli ve geçici kimse anneciğinin yerini tutamaz. Hele bu senin gibi sonsuz verici ve sevgi doluysa düşünmeye bile gerek yok...
Oh Yelizim abisiyle ortak giyiyorlar demek. Benimde ablam çok yollar ufak yiğenin kıyafetlerinden. Valla ne yalan söyleyeyim çok da iyi oluyor. Temiz olduktan sonra ben hiç takmam başkasının olmasına.
Eeee büyüklerimiz ne demiş çocuğun yediği helal giydiği haram:))
Maşallah Zehram daha iyi olmana çok sevindim. Bu arada linki göndermişsin. Saolasın ilk fırsat da sipariş vereceğim.