Bebeklerimiz ve Biz

geldim geldim, bitermi iş:)

Panduflardada düşeş oldu bizim, ben barışa almış doğumgününün birinde sünger boblu twigy den. sarı olduğu için deniz hanım rahatlıkla kullanıyor şimdilerde :), hoş sıkıntılı bazen fırlatıp attığıda oluyor :)

ınanamıyorummmmmmm
maşallah maşallah maşallah tütütütütütü
süper elifcim süper birde telefon numaranı ezberlese işlem tamam :):):):)))))

maşallah ruzişe ne güzelll konuşuyor öleee zilli yerim onu benn kırmızı yanaklarından

sorma kızlar daha bir cadı oluyor he erkek çocuğuna göreee babayada düşkünlükleri başka oluyor gün geçtikçe

babasının adını söyleyemiyor mustafa diyoruz babammmm diyor kadriye diyos kadiii diyor anne yokkk

Bizim oyuncak laptop 1 yaşında hediye geldi ananesinden, osıra pek ilgisini çekmedi ama sonradan çok sevdi sayı saymayı onunla öğrendi, anne demiyordu hatırlarsanır, anne ye basa basa öğrettim :) gibi gibi, katkısı çok.
Sulu,pasteli , kuru boyama yapıyoruz, puzzle,ütü :) ..Diğer oyuncaklarla pek işi olmuyor, onun işi çantasına evrak doldurup işe gitmek yada okula gitmek istiyor evde çanta omuzda geziyor :)

Şu sıralar şok durumları çok fazla... :)

bizimki oyuncaklarıyla işine gelirse oynuyor işine gelmezse oynamıyor bimden piknikseti almıştım bazen onlarla oynuyor mama yapıyormuş gibi yapıyor sonrada bize veriyor kitabı var onlara bakıyorrr
geçen haftada zeka küplerinden aldım yine onlarla oynuyor ama laptop almadım hiç bu saatten sonrada alsam nekadar yararlı olur bilmiyorum ?

boya kalemi aldım ama birki çizdi bıraktı çanta delisi şuan için onların içini dolduruyor sırtını takıp gezmek istiyor özellikle dışarı çıkınca

saolun kızlar..
yelizcim sizinle görüştüğümüzden beri inanılmaz açılma var dilinde..
her çocuk bir olmaz biliyorum ama hani denom büyük ya ona bakarak biraz da 2 yaşını geçince iyice konuşur diye düşünüyorum..
geçen parmak boyalarını çıkarrtım hazırladım boyaları bi çıkartrtım kurumuşlar...
kuru kuru oynadı yavrum onlarla..
ayy aklıma düştü bi arayayım

şimdi betül aradı kızlar
telefonunu bulmuş
sonuçları almış, antibiyotik kullanıcakmış, beklenilen gibi çıkmış enfeksiyonu farklı bi durum yokmuş

eşinin 19 yaşındaki üniversite öğrencisi yiğeni kaybolmuş
2 gündür haber alınamıyomuş
cep teli, cüzdanı hiç bişeyinide almamış
rabbim yardım etsin
inşallah hemen bulunur
allahım korusun her türlü kötülükten
kayıp aramak çok zorr

Betül e çok sevindim, acil şifalar diliyorum.

Eşinin yeğenine çok ama çok üzüldüm.ınşallah biran evvel bulunur.Allah kötülüklerden korusun.

Yavrum, ruzeye maşallah bence çalışmalara devam hani, şuanda çok çok iyi algısı son derece açık.

efet son derece açık..
hemen kapıyor..
maşallah tüm kuzucuklara...

telefonunu bulduğuna sevindim...
sonuçları içinde geçmiş olsun betülüm...
ama kayıp yiğenine çok üzüldüm ya...
allahım sağsalim evine dönemk nasip etsin..sevenlerine bağışlasın inşallah..
dediğin gibi kayıp çok zor...mafoldumben

betülcüm telf bulmana sevindim canım geçmniş olsun canım inş. antibyotiklerin faydasını görürsünde atlatorsın biranevvel

eşinin yiğeni içinde rabbim yardımcısı olsun umarım en kısa sürede bulunur ve bir sorun olmaz inş.

Selam kızlar...
Sabahdan beri bir tembellik varki üstümde sormayın gitsin...
Öğlen kuzuyu uyuturken yanında uyumuş kalmışım tabi üstüm açık bir uyandımki her tarafım tutulmuş. Koca bir bardak sıcak süt içtim anca ısındım vallahi...
Kuzuya bol sebzeli bir corba yaptım bize yiyecek bir şey yok ama kahvaltı falan idare edeceğiz. Canım hiç istemiyor yapmak.

Nimetcim geçmiş olsun. Bol bol bitki çayı meyve falan iyi gelir.
Tazminat konusunda da sonuna kadar haklısın ama ben aldığım sırada ufak bir araştırma yapmıştım bu tarz davalar çok uzun sürüyormuş ve en önemliside yasada tazminatın para olarak verileceğine dair bir madde yokmuş. Ama sende iyice bir araştır canımcım...

Betülcüm tel. bulmana ve tahlilerin kötü çıkmamasına çok sevindim. ılaçlarla kısa sürede düzelirsin Allahın izniyle. Eşinin yiğeni içinde çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda sağlıklı bulunmasını nasip eder inşallah...

Elifim sende takmakafana öyle şeyleri. Çocukların üstüne gittikçe tam tersini yapıyorlar. Ana gibi yar olurmu? Ne diyoruz "bir tek annem olsun bana birşey olmaz"
Bu geçici bir süreç çocukların kişilere düşkünlükleri kısa süreli ve geçici kimse anneciğinin yerini tutamaz. Hele bu senin gibi sonsuz verici ve sevgi doluysa düşünmeye bile gerek yok...

Oh Yelizim abisiyle ortak giyiyorlar demek. Benimde ablam çok yollar ufak yiğenin kıyafetlerinden. Valla ne yalan söyleyeyim çok da iyi oluyor. Temiz olduktan sonra ben hiç takmam başkasının olmasına.
Eeee büyüklerimiz ne demiş çocuğun yediği helal giydiği haram:))

Maşallah Zehram daha iyi olmana çok sevindim. Bu arada linki göndermişsin. Saolasın ilk fırsat da sipariş vereceğim.

sevilcim nabersin canım ayy yokmu öle yanında yatmalar bendede akşamlrı oluyor obir uyanıyorumki donmuşum benim cadı zaten hiç örtmüyor bide çok dönüyor yatakta herbiryerinde geziniyor boynum falanda tutulmuş oluyor bazennn sonra geçtengeç yatağa gidiyorum zor ısınıyorum

Selam Sevilim
Kesinlikle öyle benim öyle komplekslerim kesinlikle yoktur, yeterki olsun.Bazı aldığım şeylerin denize dönüşü oldu geçen seneki montta buna dahil :) krem rengi olduğundan rahatlıkla kullandık. Bende sonrada diğer görümcemin oğlu var aralıkda doğucak kısmetse unisex ler ona posta :)

giysi konusunda benimde hiç takıntım yok yıkar ütüler giydiririm özellikle ablam çok vermişti kızınkilerden birde bir arkadaşım çok verdi 3 ay arayla doğum yapmıştık ilk aylardaki badileri tulumları hep onun verikleriydi fazla birşey almıyordum birkaç parça onuda dışarı biryere gidince giydiriyordum

iyi akşamlar canlar çıkış ssati geldi bugün hava güzeldi annem yezdayı parka götürmüş sanırım aradım yoklardı oradanda gezmelere akmışlar galiba kuzumu özledim gidim sarılıp öpim bol boll aşkitomu

sizleri ve kuzuları öpüyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın

takvimlkerde yok sanki sayfa eksik geliyor bana

ben geldimm
zehram yazmış sağolsun iyi birgün değildi.öğleden sonra eşimin kuzeninin kayıp haberi geldi.bulamadık.o kadar kötü ki mahvoldu bizimkiler kayıp gerçekten çok kötü Allah kimseye yaşatmasın kuzenimize de Allah yardım etsin.daha yeni geldi istanbula öss de derece yaparak geldi Rabbim herşeyin hayırlısını versin
iyi geceler herkese

günaydın kızçeler...
hayırlı cumalar olsun..dualrımız kabul olsun inşallah...
bir hafta daha bitti...

akşam görümcem çocukların odası ile kendi odalarını değiştirdi..
yardıma gittim..
canım çıktı...
eve gelip yatağa zor düştüm..yorgunum dostlarım yorgunummmm

sevilim ve betülüm gelmiş ben gidince...
betülcüm allah yardımcınız olsun..
hayırlı güzel haberler verirsin inşallah...

sevilcim takmayaym değil mi?
ay yorumun beni pek bi mutlu etti cnm çok saol...

günaydın kızlarrrrrr
hepinize hayırlı cumalar.............

nefincim kuzenin kayıpmış canım allah yardımcısı olsun
inşallah kötü bişi olmadan bulunur yaa

işlerim var geçmişe bakamadım

hepinizi öpüyorum bu aralar fazla takılamıyorum
biraz sorunlarım var maddi olarak o yüzden hiç bşi yapasım yok
arada göz atıp çıkıyom işte bu hafta inşallah herşey yluna girecek

Günaydın hayırlı cumalar herkese dualarınız kabul olsun

bugün son iş günü yarın çalışmıyorum öğleden sonra hastaneye gidicem bakalım baş mevzusuna doktor ne diyecek hayırlısı

betüşüm canım allah yardımcısı olsun kuzeninizin inş. kötü bir durum olmadan sağ salim bulunur.

ekinim uğramış canı sıkkın maddi olarka galiba allahım hepimize yardım etsin canım bizimde işimiz yok bakalım maaşlar ne olcak belli değil eşim aldıda allahtan ama ödeme çok kira kartlar faturalar varda var
inş. seninde dediğin gibi düzelir

elifcim günaydın canım yorulmuşun sende çok hırpalamasaydın yaaa kendini çalışan insansın , ama insan yardımda etmese rahat hissetmiyor dimi bizim yapımızda var bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…