Bebeklerimiz ve Biz

ekinnazım hoşgeldin canım...
mübarek cumaların hürmetine rabbim tez zamanda sıkıntılarınıza çare olur inşallah...
iyi haberlerini de paylaşırız inşallah canım ..
ne olur sıkma canını..
sağlığınızı huzurunuz yerinde olsun da gerisi boş..

kadisim günaydın...
ayy inşallah kötü bişey çıkmaz canım benim...
randevun kaçta...
seni kaçta arasak konuşabilirsin..
ben merak ederim şimdi...

napayım canım hırpalmasam olmaz...
kim yapacak..
ben olmasam hiç bişi yapamazlardı..görümcemde bel fıtığı çıktı bide..
onlar iş yaparken evde yapmak benim içime batardı...
insan insana her zaman lazım değil mi?
dilek gelip sana yardım edince ne mutlu oluyorsundur değil mi?
bende görümce olacağım bi gün...
bizim gelinde bana gelir miki

selam kızlarrr

öncelikle betülcüm inşallah sağ salim bulunru allahım tez zamnda iyi ahberilerini alırsınız inaşllahhh
oof off çok zor hakketen allah ailesine sabır versin , dualrımız seninle

dün biraz araştırma yaptım işte hatta bi ara elifcim linkini vermişti montesoori eğiitmi diye
onları karıştırıken ulen ne duruyorum kendim yapayım dedim

meyvelerin çıktılarını aldım onlardan kalın kartonlara yapıştırsım bugünde üzerini filmle kaplıcam
bide sayılar kartları yaptım bugünde harflari yapıcam
bide spiralli bişey yapmayı düşünüyorum resimleri ikibölücem kartonlara yapıştırıcam spiral takacam eksik olan parçaları eşleştirecek falan öle bişey yapıcam
bide yapboz yapacam aslında var yapmbozuda kitap şeklinde olan aaaaaaaaaama babannede oyuncaklar hep bölünmüş durumda

dün kızı almadık babannede kaldı bende saat 9 da vurdum kafayı yattım, ama gece koca çok horladı sağolsun onu çevirmekten uyudum mu uyamadımmı analamdım valla

bgünde devam ediyor hastalık heryeri sprey dezenfektanlarla dezenfekte ediyorum, sürekli elimde orama buaram süüryorum inaşlalah kuzuya geçmeden atalatırım

Sağol canım saat 14:17 randevu 15:00 te falan çıkmış olurum sanırım

öle tabi insan herzaman lazım birbirinine olmammı herhalde zaten ne istesem kırmaz yapar allah şükür o yönden bende oda iyi anlaşıyoruz iyilikte karşılıklı kötülükte elifcim
insanlar hoşgörülü olduktan sonra sizin gelininizde eder niye etmesin insanın içinde kötülük olmasın iyilerle karşılaştırsın hepimizi

nimocum sanada tünaydın canımm kuzunun babaannesinde kalması iyi olmuş diycem ama bu seferde eşin bırakmamış seni uyumaya yarım uykulu olmakta zor yaa helede çalışna için

bu arada puzzeler içinde tebrik ederim vallahi iyi uğraşıyosun

Günaydın canlarım....
Hepinize hayırlı cumalar. Rabbim dualarınızı kabul eyler inşallah...
Ekincim Rabbim tez zamanda ferah günler gösterir inşallah.

Kadişcim inşallah iyi haberlerle gelirsin. Saat 3'ü dört gözle bekleyeceğim.

Elifcim sen ne güzel insansın böyle. Rabbim hepimize sağlık versin tabiki yardımlaşacağız.

Hava bugün çok güzel. Şu Gece Bahçesi başlasın bitsinde bende kuzuyu alıp dışarı çıkacağım. Faturalar var onları yatırırım, biraz da market dolaşırız.

sağol sevilcim çok düşüncelisin canımcım

sizde dışarı turu yapıcaksınız galiba iremcikle gezin canım pazar günü yağış varmış yine bende market alışverişini yarın yapmayı düşünüyorum birde kuzuya montla bot bakıcam

bimde bugün güzel şeyler vardı kuzuya şemsiye ve bebek aldım ayrıca vakumlu saklama kabı kilimde vardı alıverdim vallahi hepsinden

tamma canım...
inşallah güzel sonuçlarla dönersin...

amin canım aminnnnnnnnn

vay vayyy hasta hasta kuzu için uğraşıyorsun..
bende bi zaman kendim yapmaya kalkıştım..
renkli yazıcı bozuktu öyle kaldı...
az önce ruzeye çay set aldık çaydanlıklı falan...
bi de top havuzunun toplarından..
doldursun havuzunu oynasın..
kaynanam baş edemiyor artık..

çok çok geçmiş olsun canım..
uyuyabilsen iyiymiş ama

günaydın canım..
hava cidden çok güzel bugün gezin bol bol ..
biz bu hafta gezemeyeceğiz pazar misafirim var...

kıs pek bi çok övmüşün anam beni..
şımarırım vallahi..
o senin güzelliğin inan..
öyle görmen..
çok saol bitanem...

kadiscim güle güle kullansın yezda aldıklarını..
bende sürekli takip ediyorum bimi..
şemsiye benimde hoşuma gitmişti...
benim vakumlu olarak braunun vakumlu setinden var..
1 ay tazeliğini kotuyor gıdalarınnn
sende güle güle kullan canım

sağol elifcim teşekkürler daha iyileri ruzişin olsun benim şemsiye birgün elinde kalıcak çünkü kuzunun
hoşuna gidiyor cimcimenin oynasın işte kendince hem küçükte hoşuna gider

canlar ben çıkıyorum saatinden önce orda olayım dönünce yazarım size

ben geldimmm hastaneye gittim fakat malasef yanlış bölüme randevu almışım
dahiliyeye almıştım nüroloji bölümüne almam gerekiyormuş doktorun odasına girdim şikayetimi anlattım
enseden başaıma oğru ilerleyen bir ağrı oluyor dedim bazen yarıdan ağrıyor başım zonklama yapıyor + ogün hiç çalışamıyorum dedim doktorun sölediğine göre şikayetim migren belirtisi
ağrı kesici verebiliriz dedi istersen dedim faydası olmuyor ilacın ozaman nürolojiye gidiceksin dedi
haftaya cumaya randevu almam lazım

elifcim canım arkadaşım merak edip aradağın için teşekkür ederim allah razı olsun canım eksik olma

Selammmm

dağılmış durumdayımkafamçokkarıştı,nasıl bir yoğunluk var anlatamam ce diyip kaçmak zorundayım, çok işim var rahatlarsam urarım öperim herbirinizi

inşallah migren dedğilidr canım dediğim gibi...
cumaya da bir hafta var..ağrın olmaz umarım
..
hem ne demek tabiki arayacağız...
önemli bunlar...

bu arad yelizim hiç gelmedi yaaa

Selam fıstıklar...
Bizde kuzuyla gezdik tozduk birde bebek alıp geldik. ısminide kuzum Gül olmasına rağmen Serdar koydu neymiş efendim "ekek gibiymiş" Ah bu veletler herşeyden haberleri var:)

Yemeğini yedirdim banyo yaptırdım şimdi uyuyor. Bende ütüye başlamadan bir bakayım dedim.

Yelizcim kolay gelsin. Haftanın son günü olmazsa olmaz yoğunlukları sanırım. Yardıma gelebilirim. Ya bu arada hiç inanmazdım ama çalışmayı özledim bennnnnn.

Kadişcim terkardan geçmiş olsun fıstıkım. ınşallah haftaya halledersin işlerini ogüne kadarda ağrı kapını çalmaz.

ohh sıhhatler olsun iremciğe bebişinide güle güle kullansın bak sen erkeğe benziyor heee cadı onuda biliyorr

ayrıca aradığın içinde sağol canım arkadaşım eksik olma umarım olmaz ağrım öpüyorum seni ve iremi

slm canlarım
bende bime gittim
kajal ruj ve far vardı onlardan aldım geldimopuyorumnanaktan
sonrasında da arkadaşım geldi beni görmeye, çay yaptık içtik
zaman nasıl geçti anlamadım

Kadis geçmiş olsun canım umarım migren değildi, bakalım nüroloji ne diyecek.!

Allahım Allahım bu kızlar çok ama çok fena yahuu demek serdar :roflol:bizimde babamız şirketteki akvaryumdan bir tane balık getirdi deniz onun ismini ne koydu sizce İsmail :roflol:

Bence özlenecek bir tarafı yok tatlım, evde olmak en güzel.( çalışmakdan sıkılmış insan smiley)

Son düzenleme:
kadişim dr gitmişsin, demek yanlış bölümmüş
çok geçmiş olsun cnmm
yezdaya da eve de almışsın bişeyler güle güle kullanın

sevilim ütü yapıcakmış kolaylıklar diliyorum
ireme de sıhhatler olsun banyo yapmış kuzu
demek bebeği erkek bebeğe benzetip erkek ismi koymuş bide
nasıl akıllı maşallah cnm

mavilim sen nasılsın cnm
geçmişi çok dikkatli okuyamadaım

yelizimde yoğunmuş sanırım kolaylıklar diliyorumm

ekinimin maddi anlamda sıkıntıları varmış, allahım inşallah tez zamanda yardım eder, atlatırsınız biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…