Bebeklerimiz ve Biz

hayatım bana bi ev tilifonunu versen hemen ararım ben senisengözlerimebaksanab

ayy cnm sende selam sölesydin bizden keşke
inşallah en kısa zamanda yapılır pc si, özledik semihayıda

Son düzenleme:
bu arada arkadaslarımız geldı dun mangal yakıp hamsi keyfı yaptık ve 9 da efeyı uyuttuk eslerımızle beraber içip kafa dagıttık muhabbet okadar koyu ve guzeldıkı saate bır baktık 4 olmuş yarını dusumek lazım dıyıp yattık sabahta guzel bır kahvaltının ardından eslerımız dısarı çıkıp geldıler mısafırlerımızı yolladık sımdıde uzandım kendıme gelmem lazım çok guzel bır gundu sık sık tekrarlama kararı aldık

Son düzenleme:
ekin nazım gözün aydın canım.inan çok sevindim.bir zamanlar aynı sıkıntılar bizde de vardı.seni o kadar ii anlıyorumki.

ayy bende bayılırım balığa hemde mangalda
süper bir gün geçirmişsin canım

hayatım bana bi ev tilifonunu versen hemen ararım ben senisengözlerimebaksanab

ayy cnm sende selam sölesydin bizden keşke
inşallah en kısa zamanda yapılır pc si, özledik semihayıda

canım yarın ararım ben onu selamını söylerimm
ekin nazım gözün aydın canım.inan çok sevindim.bir zamanlar aynı sıkıntılar bizde de vardı.seni o kadar ii anlıyorumki.

canım çok saoll allah hiçbirimizi dara düşürmesin
çok zor bir durum gerçekten

iyi akşamlar

bugün bütün gün temizlikle geçti perdeler camlarr evi sil süpür derken akşam oldu hala yıkanmayan tüller var yarında onları halledicem saat 5 'den sonra neomarine gittik kuzuya mont ve bot bakmaya önce yemek yedik sonra safari parkta kuzyu eğlendirdik daha sonrada lcw güzel baktık mont bulamadım elifdin dediği gibi inceydi içime sinmedi botta baktık ama çarşambadan sonra küçük numaralar gelicek benim kuzunun ayakları küçük ondan kaldı alamadık sadece alışveriş yapıp döndük kuzuyu uyuttum çayı demledim çayımı alıp geldim bir bakayım dedim

betülcüm hala bir haber yokmu yaa vaallahi hep aklımda inş. tez zamanda bulunur hayırlı haberlerini verirsin canım

zehram resmine baktım canım yorumumuda yaptım çok hoş gerçekten

elifcimin misafiri varmış hadi bakalım iyi eğlenceler

yelizcim temizliğini yapmış güle güle kitlet cızbıza gidiyormuşsunuz adiyet olsun iyi eğlenceler

ekinim bak rabbim bir kapı kapatır diğerini açar çok şükür sizde paranızı alıp borçlarınızı kapatmışsınız rabbim kimseye darlık yaşatmasın canım
kuzularının cicileride hayırlı olsun iyi günlerde giyinsinler semihaya bendende selam söle canım en kısa sürede aramıza döner inş.

mevcanda uğramış sanada selma canım berfe nasıll

sibelde arkadaşlarıyla keyif yapmış ohh sefanız olsun

bu arada elif yılbaşı hediye işini çok güzel düşünmüşsün canım bende kesinlikle katılıyorum :)

oo kadişim hem ev temizliği yapmış hem alışveriş
dolu dolu bi gün geçirmişsin cnmmm
çay yapmış içiyosun ohh afiyet olsun şekerimm

SELAMLAR CANLAR.
.bugün kimsecikler yok
kadiş kolay gelsin cnm..
bende baktım burda lcw da beyendim mürdüm rengi bir mont .. ama anannesi alacakmışş. almadım o yüzden. bot ve bayramlığını aldım bende..

Ekin cim dualarım seninle tatlım.. inş. tez zamanda herşey yoluna girer..öpüyorum seni en kocamanından..

Mavili güzel düşünmüşsün birtanem.. ben de o fikri 23 nisanda kuzular için düşünmüştüm ama daha çok var diye söylememiştim..

bende cuma günü saçlarımı kesitrdim kızlar..sonuç: çok beyendim. kuaförüm akrabam zaten ( amcamın gelini) iyi biliyor bana hangi modelin gideceğini..

cnm atlamışım bu msjını.
çok sevindim. Allah kimseyi dara düşürmesin..(amin)
naz da güle güle kullansın cicilerini..öpütüm

aaa kımsecıkler yok ama ben yınede mutlulugumu paylasayım az önce eltım aradı HAMILEYMIŞ çOk mutlu oldum yuppı bebek sevıcez ogluşuma kardes gelıyor

ıyi geceler kızlar,

Dolu dolu şahen bir haftasonu geçirdik bizde, 5 de gitti misafirlerim. Az evvelde kalan ütülerimi yaptım. Yorgunum ama tatlı yorgunluk.

Ekinnazım rahatlamış gözün aydın. Naz'ımız güle güle kullansın cicilerini

Sibel bebek geliyormuş, sağlıkla inşallah.

Zeynepcim Albina'cığımızda güle güle kullansın cicilerini.

Zehroşum kadisim öpüyorum sizleride.

yelızcım sagol cnm aaa senındemı mısafırın vardı neguzel gecmışı okuyamamıştım cnm kusura bakma telden gırıyorum bakmak çok zor oluyor

herkese günaydın..
güzel bir hafta diliyorum kızlar....
cumartesi günü temizlikten sonra gece nefes filmine gittik..
mükmemel bir film ama psikolojim alt üstü oldu ya...
hala düşünüyorum..izlemediyseniz hiç bakmayınd erim...
bizim gibi duygusallara göre değil..

pazar da kahvaltıya arkadaşım vardı..
o gidince hep beraber uyuduk..
uyandık yemek faan işte..
hep evdeydik...
kuzucum da iyi allah şükür...

yelizciğimin çok güzel geçmiş hafta sonu...
iyi değerlendirmişsiniz canım güzel havayı...

ekinnazım sana da çok sevindim hayatım...
çok iyi olmuş vallaa..
inşallah bi daha dara düşmezsiniz..
rabbim yaşatmasın..
pamuk prenseslerinde güle güle giysinler...

kadisim güle güle kirlet hayatım...
bende bugün akşamdan başlayacağım artık yavaş yavaş...

Günaydın güzel bir hafta diliyorum herkese

bizim hafta sonumuz ev alışveriş temizlikle geçti malumunuz özette geçmiştim dünde perdelerin kalanı yıkandı öğleden sonra kuzu uyandı yemeğini yedirip pendiğe gittik

civilden mont ,kot pantolon ,kazak ve 2 çift kilotlu çorap aldık kuzuma botta baktım ama hoşuma gitmedi onu neomarindeki sanbeden alıcam inş. bayramlığımız var doğum gününde çok güzel bir takım geldi etekli ceketli onu giydircem

oo kadişim hem ev temizliği yapmış hem alışveriş
dolu dolu bi gün geçirmişsin cnmmm
çay yapmış içiyosun ohh afiyet olsun şekerimm

evet canım ama bittim heryerim hamlamış vaziyette sağol balım teşekkürler

sağol zeynepcim güzeldiler ama bana ince geldi almadım
güle giyinsin albinacık bayramlıklarını saçlarınıda güle güle kullan canım

İyi geceler kızlar,

Zehroşum kadisim öpüyorum sizleride.

yelizcim sizinde haftasonunuz dolu dolu geçmiş ne güzel bende seni öptüm

herkese günaydın..

kadisim güle güle kirlet hayatım...
bende bugün akşamdan başlayacağım artık yavaş yavaş...

elifim sağol canım ama kirlenmese ne güzel olurrr :) diycemde olmuyor anca canımcım anca yetiştirebilirz çalışınca çok zor bende bütün dantelleri falan atıcam daha onlar yıkancak ütüsü var vitrini indircem makineye birde mutfak dolapları var silinecek birkaçgünlük daha işim varr birde arafe günü yaparım dip köşe siler süpürürüm artık :bbo:

selam kızlarrr

benimde haftasonu ortalığı topla kaldır gene topla gene topla gene topla şklinde geçtii ve farkettimki ben asla bu evi toparlayamayacağım
buzdolabımı temizledim , silsüpür toz al çamaşırları yıka as, bua ralar meleğinde çok kaçağı var, iç çamaşırıyla külotlu çorap yetiştiremiyordum gittim pazardan bir sürü çorap ve iç çamaşırı aldım
gece hanfendi zade bi uyandım sırımsıklak ısltamış uyku utulumu üstbaş ıslak , üşütmeden değiştireyim dedim anam uyandı çığlık çığlığa giyememde giymem annecim bak giyelim hasta olursun o kaçıyor ebn yakalıyorum , en sonunda beni ısırdı bende poposuna bitane vurmuşum bu sefer baba beni kurtar babab beni al diye bağırmaya başladı sanki etinden et koparıyosun komşular gecenin bi bakti allahtan kapımıza polisle dadanmamdılar bunlar çocuğu öldürüyor diye, yakında dayanırlar gibi geliyor ,çünkü melek bu aralar hep böle çığlık çığlığa ve babaya ağlıyo babada kurtarıcı tabii , bişey değil çocuğu dövüyoz sancaklar neyse sabah haliyel uyuya kalmışım eşimde meleği almış yanına baba kız uyumuşlar benide ilk defa eşim uyandırdı bu sabah hadi kalk hayatım geç kalacaksın diye

ekinnazım valla çok sevindim , keşke bizde aynı şekilde şu sıkıntılardan kurtulsakk
maaş yok bişey yok bakalım hayırlısı kaldı şurda nerden baksan 15 günüm ondan sonra evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…