Bebeklerimiz ve Biz

Kadİscİm gÜle gÜle gİysİn canım yezzda...
Resmİnİ ekle kıs merak ettİm

Sağol balım resmini çekmedim akşam çekersem eklerim canımcım temzilikten vakit bulamadım gezmeden geldiğimiz gibi perde ve çamaşır işiine devam ettim kuzuyu yıka yedir uyut derken bende uyuya kalmışım yanında

günaydın nimocum yapıyorsun yapıyorsun yine aynı vallahi ençok yezdanın arkası toplamaktan yoruluyorum odayı topluyorum gidiyorum geliyorumki oyuncakjlar yerde dergiler vs.vs çekmceden çoraplarını atıyor cadıı bunlar yaaa

demek kaçırmalar var hee soğukmu aldı acaba, napalım canım çocuk olucak onlarda artık okadarda yapmazlar herhalde nimocum yaaa

Selam kızlar tünaydınn

Güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepimiz için.

Kuzumun bugün kontrolü vardı, herşey yolundaymış, çok sevindim.

Anacığım yarın ameliyat olucak (kist ve miyon)sabahdan eşimle karşıya geçicez.Bütün gün yanında olucam.Allah sağlık versin hepimizin anacığına kuzucuklarımıza sevdiklerimize.

Öperim herkesi

yelizcim annene çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
umarım çok kolay geçer operasyonu hemen toparlanır

kızlar bende dünden beri çok hastayım
acayip bi kırgınlık var üstümde
grip oldum ama nerdeyse domuz gribiyle aynı beelirtiler var
ateşim var başım çok şiddetli ağrıyo
bi terliyorum bi üşüyorum
çok kötüyüm
sabah kahvaltıyı bile emir hazırladı
arabada yokki eşim dr a götürdsün
kardeşimin arabasıyla gidiyoduk sağa sola oda dün sattı arabayı
şirketten araba getirirse akşam gidicem göztepe ssk ye test istiycem

Saol canım,

Sanada çok geçmiş olsun bitanem, yokmu arkadaşın dostun yakında emir okuldayken zeynoyuda komşuya bırakıp gitsen dr a, en azında iğne felan yaparlarda kendine gelirsin. Çocuklardan uzak dur cnm maske felan tak. Aman Allah korusun kötülüklerden.

canım geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum tez zamanda toparlar inşallah.

ama canım dikkat et kendine ihmal etme git bi an önce testini yaptır.
Ayrıca dikkat et çocuklara bulaşmasın.

yelizcim denonun kontrolü varmış herşeyin yolunda olmasına sevindim canım

anneciğin içinde çok çok geçmiş olsun acil şifalar inş. operasyonu kolay geçer en kısa sürede topralanır amin amin onlar bizim herşeyimiz :Saruboceq:

geçmiş olsun canımmm hemen hemen her evde aynı sorun canım yaaa lanet bir bulaştımı evdekilerin hepsini hasta etmeden çıkmıyor dikkat et çocuklar maske tak yelizin dediği gibi bir araba olsaydı giderdin hastaneye acil şifalar aklına kötü şeyler getirme canımcım

yelizcim anneciğine geçmiş olsun canım çok çok
kolay geçer inşallah...
çabucak toparlansın dilerim..
.allahım başınızdan eksik etmesin...
rabbim güç versin canım...

denomunda kontrolünün iyi geçmesine sevindim cnm

zehracım çok geçmiş olsun canım..
evlerden uzak..
umduğun gibi değilidr canım ferah tut tatlım içini lütfen...

yelizcim annene çok geçmiş olsun, umarım çok çabuk toparlar kendini zımba giib olur gene inşallah
alah onları başımzıdan eksik etmesin

zehracım geçmiş olsun canım, maalesef herkes hasta ve uuzn sürüyor çok amam dikkat et ben hala düzelemedim maalesef ilk defa bu kadar uzun sürüyor, melek de hala hastaa malesef

ekincim hoşgeldin tekrar canım, fıstık büyümü iyice

valla kadişcim sadecekendi odası dağınık kalsa eyvallah dicemde salon hol mutfak sadece bizim yatak odası toplu kalıyor onunda kapısını çekiyorum diye , kağıt mendiller heryere saçılır hanfendi on defa çorap çıakrdığı için ehryer çoraptır,her çekmeceden alıp çıkartıp getirdikelri, hatat topluyrum oyuncakalrını inadına boşaltıyor bi güzel bid eliyle iterekten heryere dağılmasını sağlıyor, halının heryeri oyun hamuru, heryerde pastel boayalr her koltuğun altından bişey çıkıyor delirreceeeem bazen diyom

betülün yeğeni bulundumu acaba yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…