- Konu Sahibi DreamLover
-
- #31.081
he valla canı sağolsun sıpanın napalım..
afiyet olsun bebeişim..
bende çay içiyorum
saoll canımcnm atlamışım bu msjını.
çok sevindim. Allah kimseyi dara düşürmesin..(amin)
naz da güle güle kullansın cicilerini..öpütüm
saoll canımm allaha şükür hallettikİyi geceler kızlar,
Dolu dolu şahen bir haftasonu geçirdik bizde, 5 de gitti misafirlerim. Az evvelde kalan ütülerimi yaptım. Yorgunum ama tatlı yorgunluk.
Ekinnazım rahatlamış gözün aydın. Naz'ımız güle güle kullansın cicilerini
Sibel bebek geliyormuş, sağlıkla inşallah.
Zeynepcim Albina'cığımızda güle güle kullansın cicilerini.
Zehroşum kadisim öpüyorum sizleride.
saoll bebeğümmm rabbim hiçbirimizi dara düşürmesin inşallahhherkese günaydın..
güzel bir hafta diliyorum kızlar....
cumartesi günü temizlikten sonra gece nefes filmine gittik..
mükmemel bir film ama psikolojim alt üstü oldu ya...
hala düşünüyorum..izlemediyseniz hiç bakmayınd erim...
bizim gibi duygusallara göre değil..
pazar da kahvaltıya arkadaşım vardı..
o gidince hep beraber uyuduk..
uyandık yemek faan işte..
hep evdeydik...
kuzucum da iyi allah şükür...
yelizciğimin çok güzel geçmiş hafta sonu...
iyi değerlendirmişsiniz canım güzel havayı...
ekinnazım sana da çok sevindim hayatım...
çok iyi olmuş vallaa..
inşallah bi daha dara düşmezsiniz..
rabbim yaşatmasın..
pamuk prenseslerinde güle güle giysinler...
kadisim güle güle kirlet hayatım...
bende bugün akşamdan başlayacağım artık yavaş yavaş...
canımya inşallah herşey yoluna girer rabbim bol kazançlar versin inşallah aminnselam kızlarrr
benimde haftasonu ortalığı topla kaldır gene topla gene topla gene topla şklinde geçtii ve farkettimki ben asla bu evi toparlayamayacağım
buzdolabımı temizledim , silsüpür toz al çamaşırları yıka as, bua ralar meleğinde çok kaçağı var, iç çamaşırıyla külotlu çorap yetiştiremiyordum gittim pazardan bir sürü çorap ve iç çamaşırı aldım
gece hanfendi zade bi uyandım sırımsıklak ısltamış uyku utulumu üstbaş ıslak , üşütmeden değiştireyim dedim anam uyandı çığlık çığlığa giyememde giymem annecim bak giyelim hasta olursun o kaçıyor ebn yakalıyorum , en sonunda beni ısırdı bende poposuna bitane vurmuşum bu sefer baba beni kurtar babab beni al diye bağırmaya başladı sanki etinden et koparıyosun komşular gecenin bi bakti allahtan kapımıza polisle dadanmamdılar bunlar çocuğu öldürüyor diye, yakında dayanırlar gibi geliyor ,çünkü melek bu aralar hep böle çığlık çığlığa ve babaya ağlıyo babada kurtarıcı tabii , bişey değil çocuğu dövüyoz sancaklar neyse sabah haliyel uyuya kalmışım eşimde meleği almış yanına baba kız uyumuşlar benide ilk defa eşim uyandırdı bu sabah hadi kalk hayatım geç kalacaksın diye
ekinnazım valla çok sevindim , keşke bizde aynı şekilde şu sıkıntılardan kurtulsakk
maaş yok bişey yok bakalım hayırlısı kaldı şurda nerden baksan 15 günüm ondan sonra evdeyim
hoşgeldin canım fotolara baktım maşallah çok rarlı kızın evet bende drnoya benzettimGünaydınlar herkese bi süredir yoktum ama şimdi yine geldim.
Ekin055 im ben.
yelizcim annene çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
umarım çok kolay geçer operasyonu hemen toparlanır
kızlar bende dünden beri çok hastayım
acayip bi kırgınlık var üstümde
grip oldum ama nerdeyse domuz gribiyle aynı beelirtiler var
ateşim var başım çok şiddetli ağrıyo
bi terliyorum bi üşüyorum
çok kötüyüm
sabah kahvaltıyı bile emir hazırladı
arabada yokki eşim dr a götürdsün
kardeşimin arabasıyla gidiyoduk sağa sola oda dün sattı arabayı
şirketten araba getirirse akşam gidicem göztepe ssk ye test istiycem
selamlar kızlar..
nasılsınız..
bugün canım sıkkın ..
abimde hemoraid vardı. son günlerde çok ağrı yapmaya başlamıştı.. ayın21 inde ameliyat günü almıştı ama, ağrıya dayanamamış. dr. bugün yapalım demiş. inş. başarılı geçer dua edin kızlar..
ohh çaylar içiliyor afiyet olsun kızlar
bende yeşil çay içiyorumm malesef:içelim:
zeynepcim geçmiş olsun canım bilirim canım o ağrıyı çünkü bendede oluyor arada ama abininki kadar kötü değil sıcak tutunca geçiyor hemencik
ama annem ameliyat oldu ben bir hafta ben evde yanında kaldım hiçbir ameliyat kolay olmaz tabiki kendince zorluğu vardır oturacak yeri olduğu için daha zor oluyor acil şifalar canım geçmiş olsun tekrar tekrar inş. en kısa sürede toparlanır.
Teşekkür ederim kızlar sağolun.
Saol kadisim sabahdan giricek ne kadar sürer bilemiyorum.
Zeynepcim çok geçmiş olsun abiciğine, iyi haberlerini bekliyoruz.
zeynepcım abın ıçin çok uzuldum ama o acılardan kurtulup raharlıycak ne guzel o agrı gercekten çok kötu
Zehracım sende grıp olmuşsun hastaneye gıt hemen dıcem fakat hastanelerde domuz grıbı dolu nasıl guvenım gitceksek allah hepımızı bu lanet hastalıktan korusun tez zamanda ıyılesırsın ınsallah cnm
Kadısım sende yezdama cıcıler almışsın oh ne guzel gule gule kırletsın cnm
Yelızcım annende amelıyata gırcekmış çok gecmış olsun cnm dualarımız annenle ıyı haberlerını beklıyoruz cnm bu arada numaranı özelden bana verırsen sevınırım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?