Bebeklerimiz ve Biz

zehracım geçmiş olsun cnm.. acil şifalar diliyorum..
kötü düşünme tatlım.. tez zamanda çocuklara bulaşmadan toparlarsın inş..

ahh nimi bizim evde aynı durumda..
oturduğumuz salon hiç toplu değil..
bazen uyuduğunda bile toplamıyorum. tekrar dağıtacak diye..
boya konusunda tek başına pastel ve sulu boya yaptırmıyorum ben cnm.
birlikte oynuyoruz. sıkılınca direk kaldırıyorum. istediği zaman tekrarlıyoruz ..
kuru kalemleri veriyorum ama..
bu arada kızlar bebişlere aktivite masası aldınızmı..
albina yerde boya yapmayı sevmiyor. pc masasında yapıyoruz..
şu yumurcak tv reklamlarında coliou baskılı masalar dan alsammı diyorum.. varmı önerileriniz..

selam kızlarrrrrrrrr

işlerimi bitirdin tam oturdum derken naz altına kaçırdı hadii bidaha iş
yıkadım mecburen şimdi kayusu başlıycak onu bekliyor biryandanda benim resmimi yapıyor hanım

geçmişe bakamadım bir göz atayımm

cnm atlamışım bu msjını.
çok sevindim. Allah kimseyi dara düşürmesin..(amin)
naz da güle güle kullansın cicilerini..öpütüm
saoll canım
aminncanım
çok geçmiş olsun abine canım üzme kendini
ağrıları varsa ameliyat olması daha iyi olur acil şifalar

saoll canımm allaha şükür hallettik

çok geçmiş olsun annene canım acil şifalar

saoll bebeğümmm rabbim hiçbirimizi dara düşürmesin inşallahh
canımya inşallah herşey yoluna girer rabbim bol kazançlar versin inşallah aminn
Günaydınlar herkese bi süredir yoktum ama şimdi yine geldim.
Ekin055 im ben.
hoşgeldin canım fotolara baktım maşallah çok rarlı kızın evet bende drnoya benzettim

bebeğümm çok geçmiş olsun
allah korusun herkesten uzak olsun grip
kötü düşünme acil şifalar diliyorum

kızlar betülün numarası varmı sizde bana özelden atarsanız sevinirim

zeynepcim geçmiş olsun canım bilirim canım o ağrıyı çünkü bendede oluyor arada ama abininki kadar kötü değil sıcak tutunca geçiyor hemencik

ama annem ameliyat oldu ben bir hafta ben evde yanında kaldım hiçbir ameliyat kolay olmaz tabiki kendince zorluğu vardır oturacak yeri olduğu için daha zor oluyor acil şifalar canım geçmiş olsun tekrar tekrar inş. en kısa sürede toparlanır.

Teşekkür ederim kızlar sağolun.

Saol kadisim sabahdan giricek ne kadar sürer bilemiyorum.

Zeynepcim çok geçmiş olsun abiciğine, iyi haberlerini bekliyoruz.

ekinim ben sana özelden atıyorum hemen ben bugün konuştum betülle bu arada henüz bir haber yokmuş birtane ihbar almışlar oda asılsız çıkmış perişenmış çocuğun ailesi nekadar adi insanlar var böle dalga geçer gibi yalan ihbar veriyorlar kişiliksizler yaa bölelerin içinde merhamet olamaz yaaa

inş. hayırlı haberlerini alırlar yakın zamanda

ewet cnm hamileyken bendede olmuştu..
ara ara nükseder ama hamileyken dr. verdiği bir merhem var. bir iki kullamaya geçiyor bende..
bizde genetik birde halamlarda ve babamdada var.. ama abiminki içerden yara yapmış...o yüzden çok ağrısı oldu.. inş. başarılı geçer...

zeynepcım abın ıçin çok uzuldum ama o acılardan kurtulup raharlıycak ne guzel o agrı gercekten çok kötu

Zehracım sende grıp olmuşsun hastaneye gıt hemen dıcem fakat hastanelerde domuz grıbı dolu nasıl guvenım gitceksek allah hepımızı bu lanet hastalıktan korusun tez zamanda ıyılesırsın ınsallah cnm

Kadısım sende yezdama cıcıler almışsın oh ne guzel gule gule kırletsın cnm

Yelızcım annende amelıyata gırcekmış çok gecmış olsun cnm dualarımız annenle ıyı haberlerını beklıyoruz cnm bu arada numaranı özelden bana verırsen sevınırım cnm

Sapol sibelcim daha iyileri efenin olsun

nimetcım malesefkı çocuklar böyle oluyor bızım oglanda babasıyla oynarken kulagını tv köşesıne vurdu kızardı 1 saat sonra babası yıne baktı neoldu buraya dıye sordu sibel pat pat vurdu dıyo gul gul ölduk

Bu arada efe asla abı aba demıyor sureklı ısımle dedesıne bıle nejat bak bı dıyor bazende cebatı dıyor necatı dıyemıyor

kadişim yaa snein doktor ne dedi snein başağarına sormayı unuttummm

zeynepcim çok geçmiş olsun abine canım

yaw toplayamıyozz da bacılarr aniden hala ile babanne geliyor eve kadınların ayağına hep bişey batıyor, yerden hep ıvırzıvır topluyorlar , kötü oluyo yaaa
adımız çıktı iyice pasaklıyaa

nimocum yanlış bölüme randevu almışım canım nürolojiye alıcam tekrar randevu dahiliyeye almıştık yanlış olmuş malesef şikayetimizi anlattık ama doktora göre migren belirtisi diyor ama nüroloji ne der bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…