Bebeklerimiz ve Biz

yorucu bi günün ardından herkese iyi akşmalra kızlar..
tatilciler döndü mü bakalım..
soytarım denomuzada geçmiş olsun canım...
çokom nadiyem sevilim sizlerede kucak dolusu öpücükler kızlar...

selam kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun.umarim güzel gecmistir,bizim sadece ilk gün gezdik,sonra bayram bitti bizim icin.neyse kizlar kizimin fotgraflarini yükledim,yeniden...askim o benim,Allah olmayanlara da versin.

Slm kizlar
gecmişolsun yelizcim

ya kizlar şu takvimi nasi yaptiniz ben resim ekledim de tarih te yannişlik oluyor
yil ay gun giriyorum yaniş oluyor bi anlatirmisiniz

herkese ii gecelr topik hareketlenmeye başlamış nadiyecim ve soytarıcım bebelerinize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.... çokom ne güzel gezmişsiniz be... benim bayram pek aksiyonlu değildi ama ailecek bir aradydıkya oda güzeldi... herkese ii gecelr diliyorum yatim artık sabah kalkmak zor oluyor sonra.... baş başşşşsositososito

Slm kizlar
gecmişolsun yelizcim

ya kizlar şu takvimi nasi yaptiniz ben resim ekledim de tarih te yannişlik oluyor
yil ay gun giriyorum yaniş oluyor bi anlatirmisiniz

canım benim önce gün, ay sonra yıl olacakyerimseniben mesela 15.12.2007 gibi, bir daha dene bakalım:icecream:

tünaydınnn herkese neşeli ve cıvıl cıvıl bir haftasonu diliyorum....

az sonra pazara alış verişe gideceğim bir isteği olan varmıııııınaniknanik

haden öptüm hepicüğünüzü hoçççaaaakalınnsositososito

Slm kızlarrr
Annemdeyiz bugün işe gitmedim..akşama doğru kardeşime geçicez yemeğe davetliyiz
Deniz bir huysuz bir huysuz anlatamam tam 1 saattir uyutmaya çalıştım en sonunda ağlamakdan yoruldu
ve uyudu...çok yordu kuzumu bu hastalık..allahım bir an önce iyileşsin ve birdaha hastalanmasın kuzum.
Ve bütün kuzular.

öpüyorum hepinizi

mavicemm kuzum kolay gelsin, iyi alışverişlerrrrrrrr:lepi:, cebini boşaltıp gelme denaniknanik

soytarım denizime çok geçmiş olsun, bu hastalıklar mahvediyor yavrucakları:çok üzgünüm:, antibiyotik kullanıyor musunuz

bu arada bomba haberleri söylemeyi unuttum, ardam 5. dişini çıkardı

bir de arife gününden beri emekliyorrr, tutabilene aşkolsunnhihoyyyt

Selam herkese
geçmiş bayraminiz kutlu olsun memelkete gitmiştik gece döndük
kuzumda bende hastayiz
herkes iyiydir umarim geçmişe bakamadim firsat vermiyor ebrar
ayakta durmaya başladi 1 adimda atti ama gerisi yok şimdilik st dişlerde geliyor iyice huysuzlaşti bayramda birşey yediremedim 4 gün aç dolaşti nerdeyse sadece emerek
zayifladi biraz

çoko incileriniz hayirli olsun canim bizim daha 2 tanecik var bekliyoruz diğerlerinide 1 haftaya gelir dedi doktor
siz nasil oldunuz

saolasın çokom gitim geldim ama uyarmak için biraz geç cüzdan tamtakır oldu neyse miğdemize doldururuz bizde

fatoşum canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun sanada meleğinede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....

çoko incileriniz hayirli olsun canim bizim daha 2 tanecik var bekliyoruz diğerlerinide 1 haftaya gelir dedi doktor
siz nasil oldunuz

çok geçmiş olsun canımm, hava değişimi yaramadı galiba, allah şifa versin tatlım, tez vakittte iyileşirsiniz inş

ebrar ayakta durup adım attı demek, afferin onaahihoyyyt, arkası gelir tatlım:lepi:, yaşını yürüyerek karşılayacak, aman dikkat et düşerse korkabilir yürümeyi geciktirebilir

arda da hiçbirşey yemiyor desem yeridir, sadece emiyor:ecrin_bebek:, kilo kaybediyor, napıcaz bilmiyorum:a015:

bu zamlardan sonra dolu cüzdan nerde varavatarın çok güzel olmuş canım
allah cezasını versin bu çapulcuların, daha ne kadar şehit vereceğiz, kaç ananın yüreği yanacak
bir evlat ne zorluklarla büyüyor, vatana canımız feda ama, bir kurşunla da bir ömür gitmemeli

iyi akşamlar kızlar..berfeden vakit buldukça girmeye çalışıyorum nete..
keyifler nasıl bakalım..umarım tatlı annişler ve bebişleri iyidir..
berfe sanırım yürümeye çalışıyor.o kanepeden o kanepeye durmadan sıralıyor..bugün ayakta kendi dururken 2 adım attı..o kadar sevindimki anlatamam..bu gayretle giderse yakında yürür kuzum..

ha bu arada sabrın sonu selammettir hesabı..
berfeme emziği unutturdum..ama tam 1 haftada unuttu..çok zorlandık bu yüzden bayramımda zaten rezildi iyice rezil oldu..
çoğu kişi küçük daha dedi ama sanırım yaşı büyüdükçe aklı eriyor o zaman daha problem oluyor dediler..
bide izim ailede emzik bırakma yaşı ortalama 6 dır da..ondan korktum biraz...

hülyacim olmadi ya nereye giriyoz tarihi 38 yil yaziyor ya yapamadim

Select Baby or Child's Date of Birth: BURAYAMI GİRECEM TARİHİ

Set Wording: x years, x months and x days. BURAYAMI

Left side photo (optional): BURAYAMI HEPSİNİ DENEDİM OLMADI YA TARİHİ YANNIŞ GÖSTERİYOR:1no2:

slm kızlar
herkese ii akşamlar
mev-can ve monpetit maşallah bebişlere yaşlarını yürüyerek karşılayacaklar.

tatarım nasılsın canım
umarım yaparsın istediğin tabloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…