Bebeklerimiz ve Biz

hepinize günaydın arkadaşlar a.s.,hasta olanlara acil şifalar diliyorum ,tatile giden arkadaşlarada iyi tatiller diliyorum temizliği bitirenler güle güle kirletin daha temizlik işi ile uğraanlarada kolay gelsin
canım benim çok geçmiş olsuna.s. kendini çok yorma ,dinlenme ile çabuk geçer ,diyorum ama nerde bizde dinlanmek 5 dakika bile dinlnemeyizki ,tatlım sana kolay gelsin bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah

tatlım daha erken değilmi içime bir korku verdin şimdi ,eylülsenamda emzik emiyor ve aynen berfe gibi son zamanlarda emziğe düçmeye başladı bende bıraktırmak istiyorum ama daha çok erken diyorum bence berfemede çok erken daha annesia.s

çok çok geçmiş olsuna.s. ALLAHım esirgemiş verilmiş sadakanız varmış

tatlım sanada geçmiş olsun ,hastalık derdi hiç bitmiyor ,bebekler hasta olunca dahada etkiliyor bizi ,bende de bir kaç gündür kasıklarımda sancı var tembellik edip doktora gitmedim, eylülsenam soğuk algınlığı burnu akıyor doktorun verdiği ilaçlarıda kullandım hiç faydası olmadı dikkat etmesek neyse yavrularımız bir an önce iyileşrler inşallah canım sana tekrar geçmiş olsuna.s.
kızlar yarın yola çıkıyoruz bayram için memlekete gidiyoruz
şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.
inş. sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz hepinizi öpüyorum.
bacım hayırlı yolculuklar çok güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah a.s.

zehracığım zeynebime geçmiş olsuna.s. yineki fazla birşey olmamış ,annesi kızım börekler iyi pişsin diye yapmıştır ,inşallah bir daha denemez ALLAH esirgesin zeynebimizi

ekinzazım sizede hayırlı yolculuklar a.s.inşallah çok güzel bir bayram geçirirsiniz

nadiyeciğim sanada günaydın güzel dileklerin için teşekkürlera.s.
kibelacığım biz iyiyiz sen nasılsın bayram telaşı sürüyor görüşmek üzere

unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın tatile gidenler hayırlı yolculuklar diliyorum
hepinizin hepimizin bayaramını kutluyorum inşallah hepimiz eşimiz ve çocuklarımızla çok güzel bir bayram geçiririz a.s.

az önce doktor dan geldik oğluşlarımda bede şifayı bulmuşuk allaha şükür oğullarım benim kadar kötü değil ben öksürürken sanki ciğerlerim sökülüyor.... kuzularım üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşlar ben alt solunum aldık üç torba ilaç bakalın ne olacak

işin kötü tarafı emzirmeyi keseceksin dedi doktor 1 hafta 1 hafta sonra emermi tekrar gerçi eskisi gibi emmiyor artık günde 2 veya 3 kez

neyse sonra görüşürük benfinsena saolasın canım öpüyorum seniiii

sanırım ebrar rahatsızmış geçmişe bakmadım ama fatoşum çok geçmiş olsun canım acil şifalar kuzuna tez zamanda:teselli:

t&s kılıçım canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun inşallah daha çok varmı aşinin görev süresi arbbim tüm askerlerimizi korusun her türlü kazadan beladan...

semihacım çok geçmiş olsun canım..

öpüyorum hepinizi kızlar sonram görüşürük

kibelacı saol canım sanırım opikte in cin top oynuyor herkeste bir telaş bende tatlımı yaptım ev temizliğiyle ilgili son rutüşları yapıyorum eğer yarın girememzsen topiğe kızlar hepinizi çok seviyorum

eşinizle kuzularınızla daha nice sağlıklı ve neşe dolu bayramlar diliyorum...... herpinizin ve tüm kk üyelerinin ve çalışanlarının bayramı mübarek olsun..... mutlu kalınnnn....Şeniz

selam bayanlar
ramazan bayramınızı kutlarım,bebişlerin gözlerinden öperim ,sizleride kucaklarım
malum yarın giremem sevgiler

kızlar hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun, nayramda buralarda yokum şimdiden kulamak istedim geçmişide okuyamadım herkes iyidir umarım herşey gönlünüzce olsun, görüşmek üzre...

gecmiş olsun tatlım kuzucuklarındamı hasta oldu bayram üstü
şimdi nasılsınız canım
herkeze hayırlı bayramlar :sm_cool:a.s.

herkes bayram telaşında ,gezmelerde sanırım..bizde bütün gün alışverişteydik..
neysem hepinizin ramazan bayram kutlu olsun canlarım...

gecmiş olsun tatlım kuzucuklarındamı hasta oldu bayram üstü
şimdi nasılsınız canım
herkeze hayırlı bayramlar :sm_cool:a.s.

saolasın nilgüncümmm... çok şükür yavrularım ve ben ilaç destekleriyle daha iyiyiz... seni ve kuzularını öpüyorum balım... kendinize ii bakın tekrar ii bayramlar....Şeniz

Herkese sevdikleriyle mutlu bir bayram diliyorum ve hepinizi öpüyorum :1hug:

a.s. Bayramınız şölen olsun kaydirigubbakcemile5

Herkese Merhaba;

Umarım herkesin bayramı güzel geçiyordur...Bayramın ilk kahvaltısını k.walidemlerde yaptıkdan sonra annemlere geldik... kuzumu 2.uykusuna yatırdım birde topiğime bakayım dedim...
tam beklediğim gibi çok ilerleme olmamış... doğal olarak...
Hasta bütüüüüüüüüüüüüüüün bebeklere ve annelerine acil acil şifalar diliyorum..
Denomunda burnu akmaya başladı hemen vermeye başladım soğukalgınlığı şurubunu..
Hepinizi çoook öpüyorum görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…