- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.281
canım benim çok geçmiş olsuna.s. kendini çok yorma ,dinlenme ile çabuk geçer ,diyorum ama nerde bizde dinlanmek 5 dakika bile dinlnemeyizki ,tatlım sana kolay gelsin bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah
bende buldum şifayı sonunda inşallah bayrama kadar toparlarım yorgunluk dahada beter ediyor bir taraftan oruç.... offf işler beni bekliyorrrr.. dün akşam camlarımın hepsini sildim bugün ağır misafirlerim geliyor malumunuz...yemekti rutin ev işiydi derken başka birşey yapamam... neyse ben işime bakayım.... hadin hoççakalınnnnn
tatlım daha erken değilmi içime bir korku verdin şimdi ,eylülsenamda emzik emiyor ve aynen berfe gibi son zamanlarda emziğe düçmeye başladı bende bıraktırmak istiyorum ama daha çok erken diyorum bence berfemede çok erken daha annesia.skızlar berfe emzik emen bi bebekti..
gün gün emziğe daha çok düşmeye balşaldı..bu yüzden yaşı gelip aklı ermeden emziği bırakması için..dünden beri emzik vermiyorum..uykuya dalarken çok problem yaşıyoruz..öyle ağlıyor ki anlatamam..irademi kaybetmemek için emziği çöpe attım..
benim için dua edin de bir an önce unutsun..o ağladıkça içim gidiyor...
çok çok geçmiş olsuna.s. ALLAHım esirgemiş verilmiş sadakanız varmışslm kızlar nasılsınız ben hıç ıyı degılımesım operasyon sırasında gece tepeden duşmuş kafasında dıkış ve burnunda kırık oluşmuş bayramdada yok esım yanımda bu bayram yalnızız bu arada ben daha tasınamadım lojmana bıraktı esım esyaları ben daha gıtmedım kayınvalıdemndeyım
tatlım sanada geçmiş olsun ,hastalık derdi hiç bitmiyor ,bebekler hasta olunca dahada etkiliyor bizi ,bende de bir kaç gündür kasıklarımda sancı var tembellik edip doktora gitmedim, eylülsenam soğuk algınlığı burnu akıyor doktorun verdiği ilaçlarıda kullandım hiç faydası olmadı dikkat etmesek neyse yavrularımız bir an önce iyileşrler inşallah canım sana tekrar geçmiş olsuna.s.ben kaç gündür giremiyordum siteye.idrar yollarımda acayip yanma,kasıklarımda acayip ağrı vardı..doktoruma göründüm.bir kaçtane yumurta kisti olduğunu ve o kadar önemli olmadığını söyledi.bir kaçtane antibiyotik.bir ağrı kesici ve bir fitil verdi.ilaçlarımı kullanıp adet gördükten sonra tekrar kontrole çağırdı.ama bugün iyiyim hemen ilaçların faydasını gördüm sanki.
bebişlerimiz yine hasta.hepsine allahtan şifa diliyorum.çok zor bebekler hasta olunca yaşam duruyor sanki.
bacım hayırlı yolculuklar çok güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah a.s.kızlar yarın yola çıkıyoruz bayram için memlekete gidiyoruz
şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.
inş. sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz hepinizi öpüyorum.
az önce doktor dan geldik oğluşlarımda bede şifayı bulmuşuk allaha şükür oğullarım benim kadar kötü değil ben öksürürken sanki ciğerlerim sökülüyor.... kuzularım üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşlar ben alt solunum aldık üç torba ilaç bakalın ne olacak
işin kötü tarafı emzirmeyi keseceksin dedi doktor 1 hafta 1 hafta sonra emermi tekrar gerçi eskisi gibi emmiyor artık günde 2 veya 3 kez
neyse sonra görüşürük benfinsena saolasın canım öpüyorum seniiii
sanırım ebrar rahatsızmış geçmişe bakmadım ama fatoşum çok geçmiş olsun canım acil şifalar kuzuna tez zamanda:teselli:
gecmiş olsun tatlım kuzucuklarındamıhasta oldu bayram üstü
şimdi nasılsınız canım
herkeze hayırlı bayramlar :sm_cool:a.s.
saolasın nilgüncümmm... çok şükür yavrularım ve ben ilaç destekleriyle daha iyiyiz... seni ve kuzularını öpüyorum balım... kendinize ii bakın tekrar ii bayramlar....Şeniz
[/IMG]
oğluşlarım ellerinizden öpüyor teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?