Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hepinizin geçmiş bayramını tekrradan kutluyorum geçmişe bakamadım
umarım herkes iyidir biz çok güzel bayram geçirdik
naz iyi allaha şükür bugün aşımız vardı aşımızı olduk
allaha şükür biti aşılarımız kilosu 14 500 kilo vermiş yavrum yemek yemiyor hiçç
boyuda fazla uzamamış 81 boy napalım sağlıkları yerinde olsunz

müüü danam hoşgeldin canımmmmmmmmmm
nasıl geçti tatilll ege rahatsızmı canım geçmiş olsun egeme

yelizcim denodamı rahatsız canım
geçmiş olsun denomadaa

site yine error vermeye başladı yaaaaa

geçmişe bakamıyorum birtürlü
anca son yazıları görüyorumm

topikte kimler varsa hepinizi çok öpüyorum kızlar özledim valla hepinizi

selam kızlar, ilk işgününü tamamladım evdeyim şimdi, okulda mesaj yazmıştım ya database error un azabına uğradım, heran gidebilir yine

umarım herkes iyidir, denomuz memeyi bırakmış kötü bir vesile sonunda, ama iyi de olmuş sanki yelizim, çünkü bazı çocuklar çok zor bırakıyorlar, ben şimdiden kara kara düşünüyorum, ağzı iyileşti dimi canım, çok geçmiş olsun

müücüm tatil nasıl geçti, izmir nasıldı tatlım, egem nasıl, yolda hastalanmadı dimi

tatarım takvimin çok güzel olmuş, güle güle kullan tatlım

ekinnazım, zehram,mavicem,mavilim ve tüm arkadaşlara selammm

Zeynepcim üzülme canim sağliklari yerinde olduğu sürece kilo çok dert değil
yeterki alt sinira inmesinler dimi cnm
teşekkür ederim cnm..
çokocum bende sevindim herkes küçük daha ver dedi bende verdim ama
almadi istemedi ne kadar kaynatsamda yikasamda gözümden kaçirdiğim olduyor
çikariyor tekrar aliyordu ağzina iyi oldu aslinda..ağzi iyileşti cnm ilaç kullandik
onun içinde...sizler nasilsiniz ailecek..geçtimi sizinde hastaliğiniz..tatilsin dimi bugünde.

Pardon cnm okuldan geldim evdeyim yazmişsin ama yoğunlukdan hizli okudum görmedim..

Görümcemin çocuğu bugünde tatailmişde belki sizde tatailsinizdir diye düşündüm..

herkese merhaba

Nasılsınız kızlar, biz iyiyiz şükürler olsun yalnız gezerken prenses hanımı nezle yaptık burnu akıyor. Tatilde eşimde evde işleri toparlarım dedim ama ne mümkün aksine daha da dağıldı. Pek evde durmadık evde olduğumuz zamanda yemek yap ye, prensesle ilgilen, keyif yap işler kaldı bugün biraz toparladım.

Eda cim merhaba cnm sizede çok geçmiş olsu
içebiliyorsa ihlamur içir(deniz hiç sevmiyor )
arkadaşim seninde işin de hiç bitmiyor yaaa
birak dağinik kalsin etraf

herkese iyi akşamlar dilerim..sabahtan beri siteye girmeye çalışıyoum..
error da error diyip duruyor..
neyse kimler var bakem topicte..herkes iyidir umarım...

slm kızlar, tekrardan
bugün çok işim vardı, bide yazdıklarım 2 saatte error yüzünden gitmediği için fazla takılamadım

ekinim naza çok geçmiş olsun cnm, demek o da kilo ve boy durumlar aynı, neyseki sağlıkları yerinde cnm yaa, genç kız olduklarında da yeme yeme diye gezeriz bakarsın peşlerinden, şimdiden yemesinler fazla, kendimizi böyle teselli edelim bizde

yelizcim denomada çok geçmiş olsun
mirrorum sen nasılsın cnm, ne zamandır rastlaşamıyoruz, ege de hastaymış, onada acil şifalar diliyorum en kısa zamanda toparlanır inşallah

dünürüm sen nasılsın, nasıl geçti tatil sonrası okul
bal oğlum ardam nasıl,

iyiyiö mev.can sen nasılsın kuzun nasıl..?

çıkış saati geldi error lu bir günün sonunda

Herkese iyi akşamlar mutlu yarınlar

selal kıslar topiğinizin en küçük böceğinin annesi geldi
soytarı mavili mavice dream mirror semiha jege ms eda monpetit ismini saymayı unuttuğumvarsa affıola
nasılsınız yafuu iyi misiniz. ben giremedim bi haftadır. herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. ben bayramda kızı hasta ettim. ondan önce o tatilde evi taşıdık. biliyorsunuz hırsız falan girmişti. soğumuştum yani. bayram beni yordu kızlar ya. öldüm öldüm. temizlik ev yerleştir vs. inşallah bebişlerinizde iyidir hasta olan yoktur.herkese hem merhaba hem iyi akşamlar

canlarım merhaba... ben geldim:)) herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. çok özledim sizleri valla. nasılsınız hepiniz? geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır. öptüm hepinizi...

ay zeynepcim yaşına girmişte ben kutluyamamışım. iyiki doğdun zeynep iyiki zehranın kızısın. nice güzel yaşlar geçirmen dileğiyle.. biraz geç oldu ama...

kızlar mrblar..
nasılsınız..
gerilere bakamadım umarım herkezin bayramı güzel geçmiştir..
yoğunluktan uzun zamandr giremedim..çok özkedim sizleri çokk
hasta bebişler var sanırım .. acill şifalar diliyorum..
Albina da nezle oldu. burnu çeşme gibi yavrumun..

aa!!
bende görmemişim Zehra'cım..
2 haftadır giremiyorum demekki kk.ya
Nice mutlu yıllara cnm..iyiki doğdun..
Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömür nasip etsin...

aa!!
bende görmemişim Zehra'cım..
2 haftadır giremiyorum demekki kk.ya
Nice mutlu yıllara cnm..iyiki doğdun..
Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömür nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…