- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.401
ii gecelr arkadaşlarımmm
nasılsınız bakalım ehh bizi soran olursa fena değiliz...
arefe gününden bir gün önce ana ve oğullar hepimiz doktorluk olduk neyseki çocukların durumu çok ciddi değildi boğazlarında hafif enfeksiyon vardı ama ben bayağı kötü oldum benim ciğerlere inmiş öksürük beni mahfetti.. halada geçmedi
ama kötü tarafı doktor verdiği ilaçların bayağı ağır olduğunu ve emzirmemem gerektiğini söyledi. mecburen kestik sanırım bana çağandan daha fazla koydu...
herkes ii oldu ileride daha zor olurdu dedi ama gelgelelim ane yüreği işte... ne bileyim zoruma gitti işte... kıyamam kuzum iyice emziğe düştü hiç ağzından düşürmüyor hastalığım bir taraftan emziremediğim için göğüslerimi sızısı bir taraftan sağayım dedim önce sağma üretim keslmez dediler artık sağmıyorum... off of be emzirmek istiyordum aslında... neyse buraya kadarmış diyelimmm...
neyse bu kadar dertlenme yeter... şimdilik herkese ii geceler hepinizi ve kuzularıızı öpüyorum...:ecrin_bebek:
ii gecelr arkadaşlarımmm
arefe gününden bir gün önce ana ve oğullar hepimiz doktorluk olduk neyseki çocukların durumu çok ciddi değildi boğazlarında hafif enfeksiyon vardı ama ben bayağı kötü oldum benim ciğerlere inmiş öksürük beni mahfetti.. halada geçmedi
ama kötü tarafı doktor verdiği ilaçların bayağı ağır olduğunu ve emzirmemem gerektiğini söyledi. mecburen kestik sanırım bana çağandan daha fazla koydu...
herkes ii oldu ileride daha zor olurdu dedi ama gelgelelim ane yüreği işte... ne bileyim zoruma gitti işte... kıyamam kuzum iyice emziğe düştü hiç ağzından düşürmüyor hastalığım bir taraftan emziremediğim için göğüslerimi sızısı bir taraftan sağayım dedim önce sağma üretim keslmez dediler artık sağmıyorum... off of be emzirmek istiyordum aslında... neyse buraya kadarmış diyelimmm...
neyse bu kadar dertlenme yeter... şimdilik herkese ii geceler hepinizi ve kuzularıızı öpüyorum...:ecrin_bebek:
yelizcim merhaba yoğunluk bendede var valla yarında varım sonra bir dolu eğitimim var ayrıca uffffffffffffff delirecem.
canım geçmiş olsun denoya çok bu arada tatsızda olsa memeden kurtulmuşsunuz biz se tam meme tiryakisiyiz ne yapacaz bilmiyorum:uhm:
egede hastalandı üşüttü sanırım çok burnbu akıyor öksürükte var.cuma günüde sabahtan itibaren youm pazartesine kadar dönmeyece pazartesi akşamı hatta.şimdiden acısı düştü yüreğime ağlamamk için zor tutuyorum kendimisenağlamana
nadiyecim selam,nasılsın bebişin nasıl?
ayşegül selam canım hoşgeldin aliş nasıl bakayım bayramda para topladımı ne kadar hasılatttttttttt
semihacım nasılsın? kızın nasıl tatlım? berracımında geçmiş doğumgünü kutlu olsun. bütün bebişler kocaman oldu valla. 1 yaşın altında az bebek var topikte... herkes nerede? kimseler yokmu?? hu hu ...
merhaba semihacım nasılsın?
biz iyiyiz çok şükür oğlumun peşinde koşuyorum akşama kadar artık yürüyor ya heryere giriyor
berranında yaşını kutlamışsınız epeydir habersizim siteden kusura bakma yeni yaşı kutlu olsun mutluluk ve sağlıklı ömürler nasip etsin Allahım Berramıza...
özledim seni bacim..tatilin nasildi..?
Egemede geçmiş olsun cnm salgin var ya havalara baksana bir açikiyor bir yağiyor
hasta olmamalari elde değil gerçekten... Grip aşisini aldim ama iyileşmediki vurduralim... Kurtulduk gerçekten memeden darisi sizin başiniza ama halen sayikliyor yatmadan önce nara atiyor meeemeeee diye :)
ne eğitimi cnm bu baya uzun süreli senin içinde kötü oldu bu kadar sik görüşmekten sonra egeden ayrilmak ama yapacak bişeyin yok...üzülme arkadaşim
Heeee bizimde bayram hasilatimiz 150 ytl+çeyrek
bu mali krizde fena değil hani ;-)
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizin geçmiş bayramını tekrradan kutluyorum geçmişe bakamadım
umarım herkes iyidir biz çok güzel bayram geçirdik
naz iyi allaha şükür bugün aşımız vardı aşımızı olduk
allaha şükür biti aşılarımız kilosu 14 500 kilo vermiş yavrum yemek yemiyor hiçç
boyuda fazla uzamamış 81 boy napalım sağlıkları yerinde olsunz
müüü danam hoşgeldin canımmmmmmmmmm
nasıl geçti tatilll ege rahatsızmı canım geçmiş olsun egeme
yelizcim denodamı rahatsız canım
geçmiş olsun denomadaa
selam kızlar, ilk işgününü tamamladım evdeyim şimdi, okulda mesaj yazmıştım ya database error un azabına uğradım, heran gidebilir yine
umarım herkes iyidir, denomuz memeyi bırakmış kötü bir vesile sonunda, ama iyi de olmuş sanki yelizim, çünkü bazı çocuklar çok zor bırakıyorlar, ben şimdiden kara kara düşünüyorum, ağzı iyileşti dimi canım, çok geçmiş olsun
müücüm tatil nasıl geçti, izmir nasıldı tatlım, egem nasıl, yolda hastalanmadı dimi
tatarım takvimin çok güzel olmuş, güle güle kullan tatlım
ekinnazım, zehram,mavicem,mavilim ve tüm arkadaşlara selammm
Herkese günaydın,
güzel bir gün diliyorum hepinize ve bebişlerinize canlarımŞeniz
slm kızlar, tekrardan
bugün çok işim vardı, bide yazdıklarım 2 saatte error yüzünden gitmediği için fazla takılamadım
ekinim naza çok geçmiş olsun cnm, demek o da kilo ve boy durumlar aynı, neyseki sağlıkları yerinde cnm yaa, genç kız olduklarında da yeme yeme diye gezeriz bakarsın peşlerinden, şimdiden yemesinler fazla, kendimizi böyle teselli edelim bizde
yelizcim denomada çok geçmiş olsun
mirrorum sen nasılsın cnm, ne zamandır rastlaşamıyoruz, ege de hastaymış, onada acil şifalar diliyorum en kısa zamanda toparlanır inşallah
dünürüm sen nasılsın, nasıl geçti tatil sonrası okul
bal oğlum ardam nasıl,
selal kıslar topiğinizin en küçük böceğinin annesi geldi
soytarı mavili mavice dream mirror semiha jege ms eda monpetit ismini saymayı unuttuğumvarsa affıola
nasılsınız yafuu iyi misiniz. ben giremedim bi haftadır. herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. ben bayramda kızı hasta ettim. ondan önce o tatilde evi taşıdık. biliyorsunuz hırsız falan girmişti. soğumuştum yani. bayram beni yordu kızlar ya. öldüm öldüm. temizlik ev yerleştir vs. inşallah bebişlerinizde iyidir hasta olan yoktur.herkese hem merhaba hem iyi akşamlar
canlarım merhaba... ben geldim:)) herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. çok özledim sizleri valla. nasılsınız hepiniz? geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır. öptüm hepinizi...
slm kızlar
yolcularımız dönmüş
ne güzel herkesin bayramı güzel geçmiş
günaydınlar kıslar,
denoyada, egeyede tüm hasta bebişkolara geçmiş olsun benim kuşdada bi hırıltı var bugünlerde, yaşından sonra memeyide emmedi gel oğlum em diyorum sırtıyor gelip ya ısırıyor yada parmağıyla çekiştiriyor zibidim,
hayırdır müücüm nereye gidiyorsun?
bayramda benim oğlumu pek adamdan saymadılar herhalde hasılat pek azdı sırnaşık şey
ii gecelr arkadaşlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?