Bebeklerimiz ve Biz

ii gecelr arkadaşlarımmm

nasılsınız bakalım ehh bizi soran olursa fena değiliz...

arefe gününden bir gün önce ana ve oğullar hepimiz doktorluk olduk neyseki çocukların durumu çok ciddi değildi boğazlarında hafif enfeksiyon vardı ama ben bayağı kötü oldum benim ciğerlere inmiş öksürük beni mahfetti.. halada geçmedi

ama kötü tarafı doktor verdiği ilaçların bayağı ağır olduğunu ve emzirmemem gerektiğini söyledi. mecburen kestik sanırım bana çağandan daha fazla koydu...

herkes ii oldu ileride daha zor olurdu dedi ama gelgelelim ane yüreği işte... ne bileyim zoruma gitti işte... kıyamam kuzum iyice emziğe düştü hiç ağzından düşürmüyor hastalığım bir taraftan emziremediğim için göğüslerimi sızısı bir taraftan sağayım dedim önce sağma üretim keslmez dediler artık sağmıyorum... off of be emzirmek istiyordum aslında... neyse buraya kadarmış diyelimmm...

neyse bu kadar dertlenme yeter... şimdilik herkese ii geceler hepinizi ve kuzularıızı öpüyorum...:ecrin_bebek:

cnm çok geçiş olsun ii olduğunuz asevindim
memeye gelince benim cadıda iyice düşkün oldu son zamanlarda mavice cnm ne yapmam gerekiyor bilmiyom ona güvenip yemek de yemiyor cadı
darsi bize

güünnaayyddıınn ka nın gülleri...

mavicem dert etme be tatlım zaten 1 yaşına kadar emzirmişsin ne güzel.sen üstüne düşeni zaten yaptın sıkma canını.

günaydınlar kıslar,
denoyada, egeyede tüm hasta bebişkolara geçmiş olsun benim kuşdada bi hırıltı var bugünlerde, yaşından sonra memeyide emmedi gel oğlum em diyorum sırtıyor gelip ya ısırıyor yada parmağıyla çekiştiriyor zibidim,
hayırdır müücüm nereye gidiyorsun?
bayramda benim oğlumu pek adamdan saymadılar herhalde hasılat pek azdı sırnaşık şey

zehracım bende kaçırmışım zeynebin doğumgününü kusura bakma nice yaşlara inşallah sağlıklı, mutlu uzun bir ömür dilerim kuzumuza...

günaydın güzel bebeklerin güzel anneleri.. gününüzde umarım sizin kadar güzel geçer...

semihacım nasılsın? kızın nasıl tatlım? berracımında geçmiş doğumgünü kutlu olsun. bütün bebişler kocaman oldu valla. 1 yaşın altında az bebek var topikte... herkes nerede? kimseler yokmu?? hu hu ...

sağol canım biz iyiyiz.berrayı uyuttum şimdi çorbasını hazırlayacağım.sen nasılsın.evet bütün bebekler kocaman oldu.bugün siteye kimsenin uğramaya niyeti yok galiba.

merhaba semihacım nasılsın?
biz iyiyiz çok şükür oğlumun peşinde koşuyorum akşama kadar artık yürüyor ya heryere giriyor
berranında yaşını kutlamışsınız epeydir habersizim siteden kusura bakma yeni yaşı kutlu olsun mutluluk ve sağlıklı ömürler nasip etsin Allahım Berramıza...

bizde iyiyiz ayşegülcüm.sağol temennilerin için.berra yürüdüğünden beri bende pek bir şeye yetişemiyorum.derlerdide inanmazdım.ama dediğin gibi her yere girip çıkıyorlar peşinde gezmek zorunda kalıyorsun.

canım bende seni özledim canımsınŞeniz tatilim nasıldı bilmem senceeesengözlerimebaksanab
ege çok fena gece 2-3 den önce uyumuyor hem hasta hem depresif davranışlar akşamları hepağlıyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli benim yanımda olmak istiyorrrrrsenağlama ve ben gideceğim cuma sabahı kıbrısasenağlama
senin nasıldı bayram tatili canım arife gününü ne yaptın:jeyyar:

Heeee bizimde bayram hasilatimiz 150 ytl+çeyrek
bu mali krizde fena değil hani ;-)

biizmde 150 ytl nakit akışımız oldu:lepi: ceplerimizee

canım bence naz çok iyi delüüü egede 14,8 kg falan yani nan artı doktor 15 olmasın bile dedi sene sonuna kadar yani düşün.boyuda kız bebe için iyidir takma canım ..maşallah naza
tatilim iyi canım nasıl olsun rutinnn:1rolleyes:

canım selam izmir iyiydi ama serindi yani çok sıcak değildi.ege akhisara gittik orada üşüdü köy havası çarptı halada burnu akıyor halsiz bilmeiyorum...senin tatilin nasıldı canım?? ne yaptınız?

zehracım merhaba,
ben yoktum 10 gündür falan pazar sabahı döndük dönüşte herşey altüst tabiki bir yandan yerleşim düzenine geri dmne bir yandan egeyi tekrar ev düzenine uyku düzenine alıştır tam bir kabusun ortasındayım aslında şu aralar:çok üzgünüm:
sen nasılsın zeynep nasıl nasıl geçti tatliniz?

canım yeni evinde güle güle oturmak nasip etsin Rabbim inşallah.ayrıca çok geçmiş olsun cerenede tüm bebekler hasta döndü tatil sonrası topiğe anlaşıldı:Saruboceq:

canlarım merhaba... ben geldim:)) herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. çok özledim sizleri valla. nasılsınız hepiniz? geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır. öptüm hepinizi...

hoşgeldin begüm seninde bayramın kutlu olsun.a.s.

slm kızlar
yolcularımız dönmüş
ne güzel herkesin bayramı güzel geçmiş

canım selam nasılsın berra kök söktürüy0or dimi:jeyyar: yürümek böyle birşey işteesüprizzzzz

canım kıbrısa gidiyorum:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm en çokta emzirme durumuna ama neden emziren kadınlar için uygun ilaçtan vermedi anlamadım hepimiz az çok hasta olduk ona göre bir tadavi verebilirdi bir haftada değilde 2 haftada iyileşiyorsun ama çocuğunu emzirmekten alıkoymuyorsun yani.ama illaki süte devam edeceksen sağmayı dene ilaç kullandığın süre zarfında ben aylarca sağdım sütümüa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…