Bebeklerimiz ve Biz

merhaba güzel kuzuların güzel anaları nasılsınız iyi misinz. keyifler nasıl iyidir inşallah hasta olanlara Allah şifa versin, keyfi olmayanların keyfi yerine gelsin inşallah. herkese mutlu günler.. mavice , mavili, dream, monpetit, ms eda, miror, alı s mother, soytarı, begüm , semiha.. kızlar unuttuğum varsa affola. hiççç geçmişe göz atmayayım. okurken kaç günümü alır Allahbilir. herkese sevgiler.... mutlu kalın

Selam kızlar
Çok yoğunum çok taşınma kesinleşti. Pazartesi yeni yerimdeyim. Bir yandan işler bir yandan dosyaları toplayıp koli hazırlama...
Mavicem inşallah önemli bir sorun yoktur. Dualarım seninle.

ardam daha iyi çok şükür, bakıcısıyla hergün dans figürlerine yenisini ekliyorlar
bugunn ana sınıfımız temizliyor, yarın berkanımın anasınıfında ilk günü, kameraya çekeceğim,
ancak öğretmeni hiççç beğenmedim, berkan onu parmağında oynatır, çok pasif bir bayannn

denomuza, semihaya, naza çok geçmiş olsun, bebişlerimiz hep hasta

mavicem inan dua edicem, umarım önemli bir sorun yoktur
dünürümmm nasılsın, iki çocukla uğraşmak ne zor dimi, akşamları ben de aynı senin pozisyonunda oluyorum

arda gündüz özlediği için eve gidince kucağımdan inmiyor, yanımdan ayrılmıyor
berkanın istekleri hiç bitmiyor, ev işi, okul hazırlığı saatler yetmiyor banaa

Nimeti sormuşsunuz. İyi çok şükür işleri çok yoğun denetlemesi falan var.
Nil 1 haftadır geceleri ağlıyarak çığlık çığlığa uyanıyormuş. Sebebini bir türlü bulamıyor. Akşamları süt vermeye başlamış ondan olabilir diyor.
Pazartesinden sonra ikimizde aynı fabrikada olacağız ve büyük ihtimalle artık bende giremiyeceğim. Artık akşamları evden görüşürüz.

Yelizcim müye bendende çok selam söyle egeciğide kocaman kocaman öpüyorum.
Aklım hep onda inşallah hayatını biran önce yoluna sokar. O herşeyin iyisini hak ediyor.

Kk. nın güzel anneleri günaydın

Hastalık mevsimi başladı sanırım, deno'ya ve berra'ya çok geçmiş olsun.
Sevil sanada kolay gelsin
Yeliz müü'ye çok selam söyle özletti kendini,
Mavice sana da çok geçmiş olsun canım

mavili, çoko, tatar, sevil, sibel, yeliz, ceysu buradakiler umarım iyisinizdir

Bende Asya'yı yıkadım uyuttum öğlenden sonra misafrliğe gidiyoruz babaanneye. Bende biraz ortalığı toparlayacağım, herkese kolay bir gün diliyorummm

Sevilcim kolay gelsin sana..
Elif cim Zeynep öyle oturcak kıza benziyormu hiç o ne cadoloz o...iki dk
anasıyla bile konuşturmuyor tel.de :) öperim onu..
Çokocum sanada kolaylıklar canım...sizleri gördükçe 2. çocuk işini
bir kere daha düşünesim geliyor :)
Eda cım aysaya sıhatler olsun
Mücüme iletiyorum mesajlarınızı merak etmeyin.
Sevilcim nil inek sütü içmeye başladıysa 1 hafta kadar gaz yapabilir..ama alışıyor geçer..

slm bayanlar hasta bebişlere geçmiş olsun ben hala öksüryom arada ter basıyor bazende üşüyom adette olmadım 18 gun oldu

Kızlar mücüm e iletiyorum msj larınızı
hepinize tek tek teşekkür ediyor,selamlıyor ve öpüyormuş..
Oda sizleri çok özlemiş...
Yani burda değil diye herşeyden bihaber zannetmeyin..onun kuşu var herşeyi uçuruyor :)

geçmiş olsun tatarım...gizoş nasıl..?
18 günmü oldu ve sen halen test alıp yapmadınmı..
sabrından dolayı tebrik ederim seni..:)

selam kızlar ben geldimmmm

ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim...

muaynemi oldum doktor iç organlarımda bir sorunum olmadığını sanırım sıkıntımın miğdeden kaynaklandığını söyledi bende 16-17 yaşlarımdan beri gastrit var zaten ... birde ürtikerimden bahsettim çünkü eylül ayındada bu ayda ürtikerim tekrarladı ve bu zamanlarda o ağrı vardı durumumu iyice açıkladığımda büyük bir ihtimalle sıkıntımın sinirsel olduğunu ürtikerimin regl olduğum zamanlara olmasının bundandan kaynaklandığını ( malum hormon olayları ve extra gerginlik) stresimi hormonlarımı etkilediğini ve bunun ürtikerimi tetiklediğini söyledi ama yinede karaciğer testleri istedi saat 3 te sonuçları almaya gideceğim...

sonuçları henüz almadım ama dalağımda felan bir sorunumun olmadığını söylemesi bile çok rahatlattı beni son bir kaç gündür çok gergindim bu yüzden sanki çok büyük bir yük kalktı üstümden....

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.. hepinizi gerçekten ama gerçekten seviyorum... şu kısacık mesajlarınız bile moral oluyor insana

müüüüüüüüüüüüü senide seviyorum danaaammmmmm ( yeliz kopyala yoksam gebertürümmm haaaa)

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
arda gündüz özlediği için eve gidince kucağımdan inmiyor, yanımdan ayrılmıyor
berkanın istekleri hiç bitmiyor, ev işi, okul hazırlığı saatler yetmiyor banaa

çokom canım nasılsın....
yoğun geçiyor günlerin....
allahım yardımcın olsun canım...
ah şöyle yakınlarda bi annen falan olsa..ne çok faydası olurdu değil mi....
napalaım sağlık olsun da tekkk

sevilcim....canım seninde durumun çok zor....
bi kapıyı kapatan diğerini açarmış..hakkınızda hayırlısı olsun...
artık daha çok yorulacaksın..çok zor....

nimete selam söyle canım çokça...
öpsün nili yerime..
sende irem kuzuyu öp canım benim için

Kk. nın güzel anneleri günaydın
Bende Asya'yı yıkadım uyuttum öğlenden sonra misafrliğe gidiyoruz babaanneye. Bende biraz ortalığı toparlayacağım, herkese kolay bir gün diliyorummm

iyi gezmeler canım benim....

mavicem gözün aydın balım....
allahım başka hastalık vermesin inşallah canım benim..umarım sonuçlardan da hiç bişi çıkmaz da rahat edersin...

tatarım hemen bi test al bencede.................

soytarıııııı bendende selam söylüyorsun dimi canım müüüüüüüüüüüü yeeeeeeeeeeeeeeeeee..........
akşam tuvaletten girsin ....özledik.............

aaa mirrora msjmı gıdıyo lutfen bı msjda benden cnm senı çok ozledık ınsallah eskı gunlerdekı gıbı yıne hep burda olursun opuyoruz cnm senı .ay k.k yı orayamı tasısak acaba gercı msjlarla tasımış gıbı olduk

Kızlar alemsiniz siz ya mücüm o kadar mutlu oluyorki bu mesajları
okuyunca inanın moral veriyorsunuz...onun adına ben teşekkür edeyim şimdilik
oda edecektir mesajlarınız iletilince :)
mavicem çok geçmiş olsun tekrardan canım sevindim..dikkat et kendine
sibelcim sanada çok geçmiş olsun cnm sende efeye dikkat et..

canım müye benden de cok slm söyle onun seviyom iyiki var cok iyi bi arkadaş onun tanıdıgıma cok memnunum :teselli::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…