Bebeklerimiz ve Biz

bizde seni öpüyok gülümŞeniz
çok sevindim iyi olmana hihoyyyt
neymiş bakıyım dr un tavsiyeleri eccük bizede faydan dokunsun delüüükaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
benimde miğdem ağrıyo sabah kalkınca kızzzz:çok üzgünüm:

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

mevcan derdi veren rabbim dermanıda verir hepimiz zaman zaman stresli günler yaşıyoruz.umarım atlatırsın.

mavice sonuçların iyi çıkmasına sevindim.

kızlar iyi akşamlar...
semiha'cım soyatarım, tatarım bebişlerinize geçmiş olsun canlar acill şifalar diliyorum..
mavice'm sanuçların temiz çıkmasına çok sevindim cnm. geçmiş olsun.
Dreamcım cnm benim Allah kolaylık versin.. zeynep'imi kocaman öpüyorum..
Yeliz cim bende mü'cüme kocaman sevgiler ve öpücükler gönderiyorum. Ege'yide kocaman öpüyorum. aynen ilet cnm :))

iyi geceler kızlar..dizimi seyrettim yatmaya gidiyorum..bi size bakayım dedim..kimsecikler yok galiba...bahsettiğim sorunlar allaha şükürler olsun sağlık deil sadece maddiyat ve üzerimizdeki manevi baskı...en kısa zamanda inşallah düzelir..
neysem ya.....
hepinize ve bebişlere kesintisiz uykular...

canım herşey yoluna girer inşallah.anlatmak istersen biz burdayız her zaman dinlemeye hazırız canım.sağlığınız yerinde olsunda diğerlerine çözüm bulunur allahın izniyle

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar hepinize allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh
sabah 7 den beri ayaktayız.kahvaltı hazırladım buyurmazmısınız kızlar
kuzum bugün daha iyi allahıma şükür

Bendende herkese günaydın hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun inş.
Mavice'm hadi gözün aydın canım...
Mev.can cım derdin herneyse allah dermenasız bırakmasın ümitsizliğe kapılma hemen hepimiz dönem dönem stresli olabiliyoruz.
Zeybennep mesasın başarıyla mücüme iletildi..
Sizleri şapırt diye öpüyor ve iyi varsınız diyor..

günaydın kızlar...........
hayırlı cumalar olsun inşllahhh......
dualrımız kabul olsun....

ben iyiyim çok şükür..geçti bugün boğazım dünya varmış ya...
kuzum kabız olmuş kızlar fitil de attım ama yapamadı....
çok ağladı ya...ne yapsam bilemedim...

mavicem gözün aydın cnmmm

çokom günaydın canım..kaynanama söyleyeyim de hazırlasın bari..
aradım az önce sabah bıraktığımdan bei ağlıyormuş..
yapamamış hiççç

slm kızler. mavicecim şimdi okudum geçmiş olsun.. umarım tez zamanda iyileşirsin canım.kızlar sizler nasılsınız iyisiniz inşallah kuzuzlarınız nasıl. inşallah herkesin keyfi yerindedir. bu gün cuma hayırlı cumalar dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim a.s.
nasılsınız bebekler nasıl umarım herkes çok iyidir ve bebeklerde gerçi haberlerinizi alıyorum Yelizim sağolsunŞeniz
bir dıklayım dedim açıldı şimdilik bir aksiyon yok ne kadar sürer bilmem umarımengelenmem ama tırsıyorumda:jeyyar:
ben iyiyim herşey daha iyi şimdilik
egedeçok iyi hepinizi selamlıyor ve kardeşlerinide şapırt diye öpüyormuşŞeniz
hayırlı cumalar olsun bu güzel cumanın hayrına tüm hasta bebekerlimizde şifa bulur inşallah

müüüüüü canımın içi hoşgeldin nasılsın bitanem yaaa çok özledik seni yaaaa egem nasılllllsenağlamasenağlama

günaydınlarrrr ve hayırlı cumalarrrrrr

nasılsınız canlarrrrr... ben çok iyiyim çok şükür dün tertemiz çıkan test sonuçları çok rahatlattı beni miğdem miş başıma bela olan sinirsel ehhh bu zamanda stresten nasıl uzak kalırki insan...

ayrıca geçmiş olsu dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim çok saolun....

elifcim geçmiş olsun canım ya kıyamam ben ruzişe çok zor oluyor kabızlık... çokom doğru demiş birde üzüm suyu çok iyi gelir hazır üzümde varken taze taze suyunu içsin kuzu... amut püresi verebilirsin...

yelizcim sanada günaydın sen nasılsın deno nasıl oldu hırıltısı nasıl...

herkese güzel bir gün diliyorum

Elif cim canım kayısı ve zeytinyağı iyi gelir derler bizdede olmuştu ama 1 haftaya yakın olduğu için
dr umuz ilaç vermişti lavma gibi..cnm çok geçmiş olsun
Müü naber bacım yaa bende özledim seni epeydir görüşemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…