Bebeklerimiz ve Biz

mavicem saol cnm sanada geçmiş olsun
deniz gün geçtikçe daha iyi oluyor...ilaç ws.devam :)
cnm senin ürtiker in vardı sanırım ağrı veya acı yapıyormu o
nedeni neymş peki tespit yapabildilermi..?

müüüüüü canımın içi hoşgeldin nasılsın bitanem yaaa çok özledik seni yaaaa egem nasılllllsenağlamasenağlama
yevrüm iyyim sen nasılsın testleri iyi çıkmış gözün aydın danam gendüne tikkat et sinir harbi yapma hirşeyiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
Oğluşların nasıl bakiiim

hoşgeldin müüü bacım...canım çok girme bari de kesmesinler yine....
canım hoşbulduuk çok girmemey çalışacam girip çıkacam bendeeşutarafagitti
nasılsın Ruze nasıl?

canımselam valla epeydir görüşmüyoruz demiii:jeyyar:
deno nasıl oldu iyidir umarıma.s.
bende ege danasına süpürge bakıyorum netten oyuncak hani söylemiştim ya şart oldu bir kaç tip var alacam birini artık süpürüsn sabah akşam evi erkek çocuğna hiç olmuyor bozar bizi ama ne yapayum yaaaaaaaakafamçokkarıştı

:) Deno daha iyi hayatım bugün..ama halen tam anlamıyla iyileşmedi..daha seyrekleşti öksürüğü..

:) alem bu ege yaa...benim kızım bile onun kadar meraklı değil..Valla ekin danasının kızı yaşadı
egem şimdiden başladı ev işlerine... bende ege gibi marifetli bir damat bulaydım kızıma tam süper olurdu :):):):)

tünaydın kızlar
cumanın hayırlı dualarınız kabul olsun inşallah

biz bugün biraz daha iyiyiz.öksürüğümüz azaldı.

mücümmmm canımmm hoşgeldin tatlım seni gerçekten çok özlemiştik.inşallah bir arıza çıkmaz şirkettede hep bizimle olursun.ege ile ilgili yazdıklarınıda okuyunca çok güldüm ya.demek süpürgeye merak sardı.egeyi alan yaşadı desene.

yelizcim sne nasılsın.deno nasıl şimdi.

mavili ruzeye geçmiş olsun.bol bol armut yediriyordum ben berra ya.birde çözüm bulamazsam duphalac diye bir şurup var ondan veriyorum.inşallah uzun sürmez.

mavice sen nasılsın.işe güce dalmışsın hadi kolay gelsin sanada.

müü canım saol bende oğluşlarım da çok iyiyiz çok şükür... öpüyorum seni çok özletme kendünüŞeniz

yelizcim sevidim denomuzun iyi olmasına ürtiker meselesine gelince hiç ürtikerli birini görünmü bilmiyorum ürtiker diye girersen netten bakabilirsin feci birşey oluyorum ani tansiyo düşüklüğü kısa süreli şuur kaybı felan oluyor karınımın içindeki yeni sezaryen olmuş gibi acıyı saymıyorum bile ve yanık gibi her tarafım kabarıyor gözlerim dudaklarım şişiyor allaha şükrettiğim bir urum var yanlızca regl olduğum zamanlarda oluyorda ne zaman olacağını kestirebiliyorum bir gün öncesinde aşırı halsizlik ve yorgunluk yapıyor... kaç doktora gittim hep sinirsel dediler karaciğreden gelir hep bu tip şeyler ama karaciğer fonksiyonlarım tamamen normal .. bilmiyorum valla e yapacağım çok şükür artık kullandığım bir hap var tamamen rahatlatmıyor ama çok şükür tansiyonumu dengede tutuyorda baygılık hali felan olmuyor işte böyle ne yapacağımı bilmiyorum ister istemez her raglim yaklaştığında gerim gerim geriliyorum insan bu yaşta menapoz istermi vallahi istiyorumn canımdan bezdim çünkü :çok üzgünüm:

semihacım saol canım sen nasılsın berramız nasıl oldu ilaçları almaya başlayınca toparlandımı bari... öpüyorum tatlım:1hug:

nirdesiniz laaaaaaaaaaa:mymeka:
bi baktım herkes burda, bi baktım kimsecikler yoook:a015:

mücüm senin burda olduğunu görmek bile içimizi ısıttı danammmmmhihoyyyt
bizde seni ve yakışıklı egemizi koccaman öpüyok yevruşum
nasıl bi elektrik veriyon millete sen yaa, senin varlığını görünce canlandım inankaydirigubbakcemile5

zeynoşumu banyo ettireyim dedim:bbo:
3 seferdir, ağlıyo, küvettetn nasıl kaçacağını şaşırıyo, küveti dolduruyorum, oyuncak kafamçokkarıştıdolduruyorum içini ama nedense suyu seven kızım gitti,:1no2:

selam drem garusu nabıyın bakim... demek zeynep kız banyodan kaçar oldu...

oluyor be bebeğüm bu sıpaların saatleri saatlerini tutmuyor bir ün bakıyorsun bir şeyi bayıla bayıla yiyorlar bir gün bakmışın ağızlarına sokmuyorlar zamane sıpaları ne olceklaelaelaelaelae

napam danam yer siliyom,kafamçokkarıştı
arada buraya bakıyom, :jeyyar:
yemek büşürüyom işte böleeeecokacimcoooksennaparsın bakemmm:teselli:

müü danammmmmmmmm hoşgeldünn
demek damadım süpürgelere merak sardı naz yaşadı desene
bende ezgiye oyuncak pille çalışan süpürge almıştım hortumu felan herşeyi vardı
2 sene kullandı hiç bişe yapmadı ama naz hanım 1 güne heryerini kırdı hortumu ısıra ısıra kopardı
arada uğra bebeğüm ama yakalanma sakın öpüyorum çok
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim

dream danam kolay gelsin canım
gel bi öpem senü özledimmŞeniz
canım emirede bugün ara karne vereceklermi
bize bugün karne verecekler çok heycanlıyım
matematiğimiz kesin kötü gelecek gibi geliyor

mavili canım ruzişdemi kıyamamm çitlembiğime kabız nazda 2 gündür yapmıyor
armut yedirdim az önce doldurmuştu altını
sende dene istersen canım

iyiyim zehracım ne olsun işte bende süpürge tutuyorum arada bakıyorum ehh tabi 1 saatte biteçek iş 3 saatte bitiyor...:bbo: yahu bişi soracağım link nasıl veriyorsunuz buradan alleiseniz süleyin cisellik bölümünde bir konu var çok ilginç görmenizi isterim:roflol:

mavice danası kolay gelsün bebeğümmmmmm
ben yaptım işlerimi kahvemi içiyorum bıyırmazmısın canım

kıssss merakkkk işte bazen çok komik şeyler oluyor durumdaki gibi ne acayip insanlar var yahu... ohhh kahvende afiyet olsu daamm bir kerede benim için hüplet ohhhh... canım çekti valla süpürgemi bitireyimde bende yapam barim

tam tarif edecedüm, bi altta yapmışsın zeküüü garuuuusositososito

eknim yok yecrum karne vermiyolar bizde yaa
keşke verselerdi bizimkilerede

sen naparsın oracıkta ekinim nazım:icecream:
bende seni öpem şapdanakŞenizŞeniz
bende sizi çok özlüyom danam, zeynep uyuyoda bakıyom işte arada kaçamak
kaynoşda var biliyon demüyerimseniben

delüü ne geziniyon sen o topiklerde bakemmkaydirigubbakcemile:mymeka:

bu delünün gezmediği topik mi varkikafamçokkarıştı

aha size takıldım işlerim kaldıı
bide hava atıyon kayfe içek, işlerim bitti deyii-tatlicadiarzu-
gerçi beni çağırmadın emme:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…