Bebeklerimiz ve Biz

dünürüm nasılsın bakiim albinanın doğum günü resimleri yokmu eklede bakalım şekerim

cnm benim iyiyiz çok şükür..
siz nasılsınız..
cnm doğum günü fotolarını bir dönem eklemiştim.

biliyorsun bizim pc ye virüs bulaştı ve bütün fotolar gitti..
eşim kardeşinden almış 1-2 tane idarelik...
ister msn aç ordan göndereyim.

geldim örtmeniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm :))))))))))))))))

herkese selam, iyi haftasonları diliyorum
uyandığımdan beri temizlik yapıyorum, biraz ara vereyim dedim, hava ne kadar rüzgarlı burda,camları açtım, evi bir güzel havalandırdım

zehracım gelinime çok geçmiş olsun, kıyamam ben kuzuma, kulak iltihabı zordur, rabbim acısını hafifletsin meleğimin. Zehracım sen de biliyorsundur antibiyotik tedavisini aman yarıda kesme, ilaç bitene kadar içir, iyileşti artık vermeyelim diye düşünmemek lazım, yoksa mikroplar daha fazla direnç kazanıyor

diğer tüm arkadaşlara selamlar,

bu arada görümcem geçen gün doğum yaptı, daha doğuma bir ay vardı, kızımız biraz aceleci davrandı, saçları bir görseniz aynı arda gibi, simsiyahh,uzunn, karaböcek bir kızımız oldu

yok cnm görmedim inan, link atarmısın cnmm
zeynep halen halsiz, bitkinsenağlama
fitil verdim yeni, yine çıkmıştı ateşi :çok üzgünüm:
şimdi mahsun mahsun oturuyo kuzumsenağlama

of ya bir anne için bence en zor şey çocuğunun öyle halsiz bitkin bir köşede oturması insan, iyileşsinde yeterki hertarafı dağıtsın diyo çok geçmiş olsun acil şifalar:Saruboceq:

cnm benim çok teşekkür ederima.s.
zaten antibiyotik kutusuna yazdı dr 10 gün kullanıcaksınız diye
yiğeninizi allah analı babalı büyütsün cnmm, :ecrin_bebek:

ii akşamlar kızlar..2 saat sonra berfemin doğumgününü kutlayacağız herşey hazır ama ben çok üzgünüm..
kayınvalidemgil bu günü bana zehir ettiler..dünden beri sinirimden odaya girip girip ağlıyorum..
ve kavganın nedeni ne biliyormusunuz...
eşim niye pastayı büyük sipariş etmiş..ne lüzum varmış milleti toplamaya,kayınvalidem ,görümcem ve eşimin teyzesini çağırmam yetermiş..
aile içi yapsak ne varmış sanki..neden çünkü benim babam ,kardeşlerim ailem deil dimi..
daha neler neler..
bide pişkin gibi bana küstüler konuşmuyorlar..buna rağmen 3 gündür bende yatıyolar..
çeşit çeşit şeyler yaptım..hepsi kötü olmuş ıı birine çiğ birine tuzlu diyip duryorlar..
durmadan laf sokuyolar..off off
bıktım canımdan valla..neyseki yarın inşallah yani gidiyorlr..
bende asla alttan almıyorum o konuşmuyosa bende konuşmuyorum..birazdan kardeşlerim gelir ben o zaman yüz verirmiyim onlara..
neyse kızlar ben çok sinirliyim..
kaçıyorum artık..
herkese ii haftasonları diliyorum:

Slm topikte kimse yok galiba nabersiniz kızlar
bugün evdeyim benim cadı çok huysuzdu anlamadım niye ağlıyo fitilde verdim ama banamısın demedi hiç. ne oldu çocuklara böle kimi görsem ufak çocuklu herkes aynı durumda yavrum ağladıkça parçalandı yüreğim.

canım benim yaaa acaba neden böledir bu koca tarafı hiç mantıklı bir sebep göremem yaa bir defa benim çoçuğum yaa hemde ilk doğum günü neden istediğim gibi olmasınki yaa büyütürler abartırlar çekiştirirler belki ellerini birşeyede sürmezler ama laf etmede üstlerine yoktur bak şimdi mevcan bende sinirlendim heee kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso canım kafana takma kuzunla iyi vakit geçirki iyi şeyler hatırla takma kafaya bu arada kuzun doğum günüde kutlu olsun canım nice yaşlara :1hug:

işte tipik bi kaynana örneğiii-tatlicadiarzu-
ayy ya ne cadolozmuş kız senin kaynoşunkafamçokkarıştı
cnm valla hiç muhatap olup ta tartışmaya kalkma, kendi utansın yaptığından
sen sessiz kalırsan kendini yüceltirsin
neyse yarın gidiyomuşkaydirigubbakcemile
çok şükür sende kurtuluyosun:Saruboceq:

kadişcim senin meleğinin nesi var acaba, bemimki çok hasta , ağrıkesicinin etkisiyle ayakta duruyo, ilacın etkisi geçtiğinde gene halsiz ve ateşli oluyo

meleğinede geçmiş olsun cnmm
kış geldi ya sırayla artık topikte hergün bi hasta bebiş haberi duyarız bundan sonra(

sağol zehracım seninkinide geçmiş olsun anlamadımki herhalde dişlerinden galiba hiç durmuyo şu anda kucağımda ama zor tutuyorum vallahi canım yaaa yavruşlar hasta olunca annelerde üzüntüden ne yacaklarını şaşırıyorlarrr inş. iyi olurlar çabucak

zehracığım zeynebimize geçmiş olsun canım kıayamam ben kuzuyaaa
kadis diş mi çıkarıyordu kızın neyi var acaba
mevcan okurken bile ruhum sıkıldı onlara neki onlarmı öüyorlarmış pasta parasını insanı sinir etmek için herşeyi yaparlar boşver canım yaaaa sen kızını düşün onun mutlu olacağını

iyi geceler kızlarrr topik boş ehh hafta sonu ve saat bayağı geç dilerim hepiniz için güzel bir akşamdır..

benim kız kardeşlerim vardı bugün saolsunlar bir kaç halım vardı yıkanacak abla yıkamaya verme biz yıkarız dediler saolsunlar bugün balkonda yıkadılar ellerine sağlık buz gibi tertemiz oldu halılarım... eh bizim semt pazarı bugün oluyor pazara felan gittim annem bursadan döndü bugün hem kardeşlerimi almaya hemde bizleri görmeye geldiler akşam yani bayağı yoğun bir gündü vede yorucu ama sizlere bir iyi gecelr demeden yatmak istemedim herkese iyi gecelr diliyorum ve güzel uykular yarın görüşmek dileğiyle hoççakalınnnnnnn

merhaba hanımlar

birşey bakmaya girdim şööyle bir baktım, mavice bak ben buradayım unutma. Nasılsını iyi misin

zeynep'e ve tüm hasta kuzulara acil şifalar diliyorum, benim prenseste sümüklü ama keyfi yerinde şükürler olsun.

Ayrıca şehitlerin aillerine de sabırlar diliyorum bu ara iyice azıttılar, apo pisliğinede sıkılmasın diye arkadaş getiriyorlarmış. Allah tüm askerlerimizi korusun, başımızdakilerden de bizi korusun.

anca simdi girebildim şekerim yarınd a yine boyle olur izin yaz sen bana gozunu sewiim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…