- Konu Sahibi DreamLover
-
- #7.841
dünürüm nasılsın bakiim albinanın doğum günü resimleri yokmu eklede bakalım şekerim
güncelllll
mavilimmmmmmm (her daim burada)
müü (izinli)
soytarı (izinlii)
dreamlover (burda)
zeybennep (yok)
ekinnaz (buradaydı şimdi yokkkkk....?)
ali's mother (şimdilik yok)
drydennis (burada)
frezya (burdaaaaaaaa)
semiha ( şimdilik yok:)))
jege (izinli)
ms.eda (akşamcı)
mev*can (yok)
berfinsena (arazi)
tatarım (gilp gitmiş yoklamaya bakmadan birde tafra yapmış dana)
monpetit (arazi)
çokom ( çok yoğun çooookkk )
özüm (bir varmış bir yokmuş :)
begün84 (burdaydı gitmişşş yokkk )
littlefairy (bir varmış bir yokmuşş cee deyip kaçmış)
unuttuğum varsa affolaaaa özüm ve begüm için yenidennnnnnn
yok cnm görmedim inan, link atarmısın cnmm
zeynep halen halsiz, bitkinsenağlama
fitil verdim yeni, yine çıkmıştı ateşi :çok üzgünüm:
şimdi mahsun mahsun oturuyo kuzumsenağlama
herkese selam, iyi haftasonları diliyorum
uyandığımdan beri temizlik yapıyorum, biraz ara vereyim dedim, hava ne kadar rüzgarlı burda,camları açtım, evi bir güzel havalandırdım
zehracım gelinime çok geçmiş olsun, kıyamam ben kuzuma, kulak iltihabı zordur, rabbim acısını hafifletsin meleğimin. Zehracım sen de biliyorsundur antibiyotik tedavisini aman yarıda kesme, ilaç bitene kadar içir, iyileşti artık vermeyelim diye düşünmemek lazım, yoksa mikroplar daha fazla direnç kazanıyor
diğer tüm arkadaşlara selamlar,
bu arada görümcem geçen gün doğum yaptı, daha doğuma bir ay vardı, kızımız biraz aceleci davrandı, saçları bir görseniz aynı arda gibi, simsiyahh,uzunn, karaböcek bir kızımız oldu
canım benim yaaa acaba neden böledir bu koca tarafı hiç mantıklı bir sebep göremem yaa bir defa benim çoçuğum yaa hemde ilk doğum günü neden istediğim gibi olmasınki yaa büyütürler abartırlar çekiştirirler belki ellerini birşeyede sürmezler ama laf etmede üstlerine yoktur bak şimdi mevcan bende sinirlendim heee kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso canım kafana takma kuzunla iyi vakit geçirki iyi şeyler hatırla takma kafaya bu arada kuzun doğum günüde kutlu olsun canım nice yaşlara :1hug:ii akşamlar kızlar..2 saat sonra berfemin doğumgününü kutlayacağız herşey hazır ama ben çok üzgünüm..
kayınvalidemgil bu günü bana zehir ettiler..dünden beri sinirimden odaya girip girip ağlıyorum..
ve kavganın nedeni ne biliyormusunuz...
eşim niye pastayı büyük sipariş etmiş..ne lüzum varmış milleti toplamaya,kayınvalidem ,görümcem ve eşimin teyzesini çağırmam yetermiş..
aile içi yapsak ne varmış sanki..neden çünkü benim babam ,kardeşlerim ailem deil dimi..
daha neler neler..
bide pişkin gibi bana küstüler konuşmuyorlar..buna rağmen 3 gündür bende yatıyolar..
çeşit çeşit şeyler yaptım..hepsi kötü olmuş ıı birine çiğ birine tuzlu diyip duryorlar..
durmadan laf sokuyolar..off off
bıktım canımdan valla..neyseki yarın inşallah yani gidiyorlr..
bende asla alttan almıyorum o konuşmuyosa bende konuşmuyorum..birazdan kardeşlerim gelir ben o zaman yüz verirmiyim onlara..
neyse kızlar ben çok sinirliyim..
kaçıyorum artık..
herkese ii haftasonları diliyorum:
ii akşamlar kızlar..2 saat sonra berfemin doğumgününü kutlayacağız herşey hazır ama ben çok üzgünüm..
kayınvalidemgil bu günü bana zehir ettiler..dünden beri sinirimden odaya girip girip ağlıyorum..
ve kavganın nedeni ne biliyormusunuz...
eşim niye pastayı büyük sipariş etmiş..ne lüzum varmış milleti toplamaya,kayınvalidem ,görümcem ve eşimin teyzesini çağırmam yetermiş..
aile içi yapsak ne varmış sanki..neden çünkü benim babam ,kardeşlerim ailem deil dimi..
daha neler neler..
bide pişkin gibi bana küstüler konuşmuyorlar..buna rağmen 3 gündür bende yatıyolar..
çeşit çeşit şeyler yaptım..hepsi kötü olmuş ıı birine çiğ birine tuzlu diyip duryorlar..
durmadan laf sokuyolar..off off
bıktım canımdan valla..neyseki yarın inşallah yani gidiyorlr..
bende asla alttan almıyorum o konuşmuyosa bende konuşmuyorum..birazdan kardeşlerim gelir ben o zaman yüz verirmiyim onlara..
neyse kızlar ben çok sinirliyim..
kaçıyorum artık..
herkese ii haftasonları diliyorum:
cnm aynı anda yazmışız, sen önce göndermişin galibakaydirigubbakcemilezehracım slmm nasılsınnn
hemende unutulmuşum yokum ışte bende artık
eşinle gecirecegin guzel wakti düşün cnmyaa canım çok haklısın ama ne bileyim hiç yapmadım bugüne kadar rahat edemezmişim gibime geliyor aslındabir kez denemeli ama nebileyim işte
güncelllll
mavilimmmmmmm (her daim burada)
müü (izinli)
soytarı (izinlii)
dreamlover (burda)
zeybennep (yok)
ekinnaz (buradaydı şimdi yokkkkk....?)
ali's mother (şimdilik yok)
drydennis (burada)
frezya (burdaaaaaaaa)
semiha ( şimdilik yok:)))
jege (izinli)
ms.eda (akşamcı)
mev*can (yok)
berfinsena (arazi)
tatarım (gilp gitmiş yoklamaya bakmadan birde tafra yapmış dana)
monpetit (arazi)
çokom ( çok yoğun çooookkk )
t&skılıç (genelde burada ama şşimdi yok küşmüşşş :))
özüm (bir varmış bir yokmuş :)
begün84 (burdaydı gitmişşş yokkk )
littlefairy (bir varmış bir yokmuşş cee deyip kaçmış)
unuttuğum varsa affolaaaa özüm ve begüm için yenidennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?