Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim işte eşimin dayısı ve eşi geldi sabah kahvaltısına kaynoşa bizde indik tabi aşağı sabahtan beri ne elimin işi iş nede elim boş..

ehhh yoğunluktan yoklama akşama kaldı ama akşama alacağım ona göre gelip gidenlere bakacağım... kötükedihüso

şimdilik hepinize güzel bir pazar günü diliyorum herşey gönlünüzce olsun

zehracım zeynoma tekrar acil şifalar diliyorum tatlım babanızda geliyormuş bugün neyseki biraz rahatlarsın canım:teselli:

kızlar mrblar..
herkeze iyi pazarlar..
Zehra'cım çok üzüldüm Zeynep'ime. Acil şifalar cnm..
MEv'can cım kuzun güle güle kullansın gelen cicilerini..
Çokocum sanada kolay gelsin cnm..
Mavicem akşama misafirim var giremem anladın sen onu:)))..
semihacım sen nasılsın cnm kuzun nasıl

kızlar bi ceee diom
yemek yemiyorsa küçük canavarlar oturtun mama sandelyeleirne
açın molfixin sitesini
açın reklam videosunu
o hehhe derken sokun ağzınaaaaaaaa

güncelllll

mavilimmmmmmm (tatillll)

müü (izinli)

soytarı (izinlii)

dreamlover (bırdaaaaaaa)

zeybennep (burdaaaa)

ekinnaz (yokkkkk)

ali's mother ( yokkk )

drydennis (yokkkk)

frezya (pazar kaynanası gildelerrrrr :)))

semiha (burdaymışşşş )

jege (izinli)

ms.eda (akşamcı)

mev*can (yok)

berfinsena (arazi)

tatarım (burdaymışşşş)

monpetit (çok yoğun çokkkk)

çokom ( burdaydııııı )

t&skılıç (genelde burada ama şşimdi yok küşmüşşş :))

özüm (bir varmış bir yokmuş :)

begüm84 ( yokkk )

littlefairy (bir varmış bir yokmuşş cee deyip kaçmış)

unuttuğum varsa affolaaaa

Son düzenleme:
hehhh yoklamayıda aldıkkk ohhhh şimdi sorayım baki nasılsıız kıslarrrrr ben iyiyimmm çok şükür... eşimin dayısı ve eşini yolcu ettik haftaya cumartesi içinde sözleştik ne içinmi jege ve yeliz size sülüyooommm sinemayaaaa haftaya cumartesi ıssız adama gidiyoruz inşallah bir aksilik çıkmazsa...

dün sizin yazdıklarınızdan sonra söyle bir baktım geçen zamana çağatay olduktan sonra hiç eşimle özel zamanlar yaşamamışız evet gerçekten bu da bir ihtiyaçmış inanın bana dün sorgulayınca kendimi farkettim bende yarattığı boşluğu

gece eşimle konuştuk evet sen çocukları bırakıp bir yere gitmiyorsun ama bu da bir ihtiyaç demezmi meğer oda istiyormuş ama sen çocukları bırakmıyorsunki dedi... suçlu hissettim kendimi sen sadece anne olmak istiyorsun çağatay olduğundan beri bizi hiç düşümüyorsun dedi... tamam anne olcakasın tabi ama kendine de zaman ayıracaksın dedi...

az önce kayınvalidemlerden kendi evimize çıkınca ne dedi biliyormusunuz canımla haftaya bir sinemaya gidelim el ele dolaşalım şöyle çarşıda dedi eski günlerdeki gibi kendimi çok kötü hissettim hem onu hem kendimi çok ihmal etmişim bir yerde yazdıklarınızla gözümü açtınız yürekten teşekkürlerra.s.

evet kızlar kısa bir kk turu attım yine buradayım ama gelen giden yok şimdilik benden bu kadar herkese iyi geceler ve rahat uykular diliyorum yarın görüşmek dileğiyle hoççakalınnnn

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrr kzıalrrrrrrrrr

bugün yoktum .arkadaşlarla bursaya gittik.nazı götürmedim
hava çok soğuktu sağolsun babası baktı kuzuma.
kızlarıma bayramlık ciciler aldım.yine kendime bişi almadan geldim
off ya neden hiç bişi beğenemiyorum ben çok sinirim çokkk

mavice danam bırdayımmm bebeğümm
sen yoksunnnnnnnnnnnnnn

iyi geceler kızlar..kaynanam yarın akşam gidiyor:)))
şimdi aramız biraz iyi hatasını anlamış sürekli benle şakalaşmaya felan çalışıyor..bende eşim kırılmasın diye artık somurtmuyorum..
neyse büyük olan o yaptığından o utansın...

kızzz mavice delüsü yoklamada beni ne yok yazıyon..senin yüzünden devamsızlıktan kalacam ha..nöreyim bacım berfeden vakit buldukça girip girip çıkıyom işte..

herkese günaydınnnnn güzelliklerle dolu bir gün diliyorum

ayrıca bugün 24 kasım öğretmenler günü bu kutsal görevi layıkıyla yapan tüm arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum...a.s..

baş öğretmen ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ü de özlemle anıyorum...

günaydın arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum
arkadaşlar kızım çok şükür buğün güzel uyudu gece ateşi olmadı
ama çok öksüryo inşallah tez zamanda iyileşir
hasta olan herkese çok geçmiş olsun mavicem cnm bilgine ben pazarlar pek giremiyorum cnm nete
eh malum kaynanayla altlı üstlü otruyoruz hal öyle olunca yukardan aşaği gelemiyoruz cnm
herkesler evde oluyo bilğin olsun .komutanım
herkese güzel bir gün dilerim

frezyacı değiştirdim canımmmmmnaniknanik

günaydın balum ,nan ne bu ,
arazi değil( stresli o yüzden izinli ) demen gerekti :roflol:

Herkese Günaydın güzel bir gün Güzel Sağlıklı Mutlu bir Hafta diliyorum hepimiz İçin.
Büütüüüün öğretim görevlilerimizin 24 Kasım Öğretmenler günün en içten dilerimle kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…