Bebeklerimiz ve Biz

oooh he aşk olsun :) ben senin kızını kınamadım ama neyse:)))
şaka şaka.. valla korkuyorum hasta olacak diye.. başak bişey değil..
He bide uzun bir kilerim var benim onun yanındada çemeceler var abur cubur çikolata büskivi..denizin kinder süprizleri vs herşey var yerini biliyor yani.. orayı gösteriyordu sürekli kandırıyorum gel bunu alalım vs.. geçenlerde yanındayım o çekmecelerden bir tanesi açtı ( bi çekmece ona ait ıvır zıvır koyuyor içine oynuyor) ordadanda o ağır ve kapağı uzun yaklaşık 1m olan kileri çekti kendine bir sevindi bir sevindi
Tabi biz şok yaşadık eşimle nasıl olur bunu nasıl düşünebilir diye..Artık orayıda ele geçirdi anlıcağın :)

Valla öyle oldum jegem..sürekli konuşuyoruz zaten muhabbet arasında sizide soruyor
onunda içi gidiyor girmek için ama cesaret edemiyor..sizden haberler soruyor sürekli...
Ama Pc almışlar bugün yarın oda akşamcı gurubunda olackamış tabi egeden fırsat buldukça :)

cnm şimdi de yazdırmıyo kuzum-tatlicadiarzu-
yemek yapıcam bende zeynep le artık öğreteyim ona da demii
kaynanası demesin sonra ne beceriksiz kız almışız deyiinaniknanik

mücüme benden de çok slm söleea.s.

dimi:)

Öğret tabi canım sonra kulakların çok çınlamasın valla bana öyle geliyorki çok becerikli olacak bu kuzular..umarım yanılmam :)

yok be canım ohh derken ahh demek istedim. Bende kimsenin çocuğunu kınamazdım ama hele ki Asya'dan sonra hiç hiç kınamıyorum, o kadar tatlılar ki kınamak aklımdan geçmez Yeliz'cim. Asya dolabı açıp çığlık atıyor ne heyecan ne heyecan bir görsen :).

Müü'ye çok selam benden de özledik, ege paşa'ya da öpücükler

ardam çok çok yaramz, o mazlum çocuk gitti, afacan bir oğlan geldi yerine

sinirlendiğinde hemen abisinin saçlarını çekiyor, yüzünü çimdikliyor, anneee annne diye bağırıyor çekeceğm var bu oğlandan

sibelcim çokgeçmiş olsun, ekinnazım size de geçmiş olsun, allah korumuş

sormayın kızlar benimkide dünden beri cd takılan düğme varya onu açmayı keşfetti..durmadan açıyor kapatıyor..seviniyor kuzum kendini alkışlıyor...
bide o yetmezmiş gibi illa sandalyeye kendi oturacak..ittirip duruyor beni..şimdi ben yerdeyim o sandalyede..herşeye basıyor...

öğret tabi tatlım, çocuk annesinden ne görürse onu uygular, mesela ben mutfak işlerini özelliklerine hamur işlerine çok düşkünüm

berkan da anasınıfında elinde oklava sürekli hamur açıyormuş, oyun hamurlarıyla pasta börek yapıyormuşdelikafadulden

ardayı bilmem ama, çok farklı bir karakterde olacak gibi, bu arada bebişlerin yükselen burçları neler

arda yay burcu yükseleni de balık

berkan da aslan burcu yükseleni yay, umarım iki kardeş iyi anlaşırlar:1hug:

hoşgeldin çokomm.demek ardada abisinin saçını çekiyor
bizimkiler bu aralar çok güzel evcilik oynuyor.
naz biraz mızıkçı.ablasını şikayet ediyor bana sürekli
anne ezi vudu ıh yaptı diyorr

bizim nazın burcu boğa yükselenide kova
ezginin bucu aslan yükselen boğa
bakalım ilerde görücez inşallah anlaşırlar

Tüh ya bende deli oluyorum öyle olunca ama eşşeğimi sağlam kazığa bağlarım hep
önce copy yaparım sonra yollarım :) olmadı yapıştır yolla :)

Naber hülya cım nasılsın. :)

Zeynepcim mü nevar ne yok dedi senin olayı anlattım onun sana yazdığı mesaj aynen şöyle :

demek herkes orada slm söyle çok öpüyorum hepsini ve bebekleri.
zeynepe mail atayım şimdi geçmiş olsun diyiver canım sen yinede görmez falan maili.söyle ona sütü ısıtmayı bırakıp mercimek yapmayamı karar vermiş delüüüü garı diye souyor munu deiiiiiiiiiii:)))

yerinde çok şükür idare ediyoruz işte sizinde yerindedir umarım, biliyomusun teyzemin kızı hamile bugün yarın doğumu bekliyor kızı olacak ve ismini Asya koymaya karar vermişler:ecrin_bebek:

Asya'nın iki ismi var aslında, Asya'yı ben istediğim için koyduk severek koydum. Bizim keyfimizde ehh işte bir hastalandımı toparlamaları uzun sürüyor malum.

Çoko, zehra, mev-can merhaba kızlar kaydirigubbakcemile5, kuzular ve sizler iyisinizdir inşallah.

Valla yaramazlık konusunda benim kızımda çok başarılı zaman zaman sınırlarımı zorluyor derinn bir nefes alıp ya sabır diyorum. Çocuk büyütmek gerçekten sabır işi, allah sağlık sıhat versinde yaramazlık yapsınlar.

Ben Asyamın yükselen burcunu bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…