- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.781
Seni anlıyorum Zehracım bende öyleydim bayram tatilinde ben yazıyorum deniz siliyordun
Ve kapama düğmesinide keşfetmiş ona basıp durdu enson Biyos ekranına girmiş nasıl olduysa korktum
yüzlerce resim video silindi diye ama bişey olmadı hemen yedek aldık..
Ms.eda hoşgeldin naber şekerim geçenlerde asya için dedim ya nasıl açıyor buzdolabını deniz bile açamıyor diye o akşam denizde açtı.. :))))((( valla sürekli dolabın önünde ne yapcam bilmiyorum
oooh he aşk olsun :) ben senin kızını kınamadım ama neyse:)))
şaka şaka.. valla korkuyorum hasta olacak diye.. başak bişey değil..
He bide uzun bir kilerim var benim onun yanındada çemeceler var abur cubur çikolata büskivi..denizin kinder süprizleri vs herşey var yerini biliyor yani.. orayı gösteriyordu sürekli kandırıyorum gel bunu alalım vs.. geçenlerde yanındayım o çekmecelerden bir tanesi açtı ( bi çekmece ona ait ıvır zıvır koyuyor içine oynuyor) ordadanda o ağır ve kapağı uzun yaklaşık 1m olan kileri çekti kendine bir sevindi bir sevindi
Tabi biz şok yaşadık eşimle nasıl olur bunu nasıl düşünebilir diye..Artık orayıda ele geçirdi anlıcağın :)
yaaa herkese mesaj yazmıştım arda tek tuşla hepsini sildiii
cnm şimdi de yazdırmıyo kuzum-tatlicadiarzu-
yemek yapıcam bende zeynep le artık öğreteyim ona da demii
kaynanası demesin sonra ne beceriksiz kız almışız deyiinaniknanik
mücüme benden de çok slm söleea.s.
Sağol canim bizde sizi öpüyoruz, keyfiniz yerindedir inşallah
yerinde çok şükür idare ediyoruz işte sizinde yerindedir umarım, biliyomusun teyzemin kızı hamile bugün yarın doğumu bekliyor kızı olacak ve ismini Asya koymaya karar vermişler:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?