- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.761
Süper ya bencede çok hoş olacak..:)
Bittikten sonra resimleyelimde..
Zehra danacım nasılsın hiç görünmüyorsun lafda atıyorum arada bir cvp da vermiyorsun artıkın..
Mavicem halı rulo şeklinde içinde plastik üstünde kumar üstünde yapıyorsun yapmadığın zamanlardada
sarıyorsun hiç bozulmuyormuş..
kızlar faalsiniz bakıyorumda maaşallah size valla bizdede mavicem gibi sehpalar kalktı benimkiler camdı düşer kırılır bi yerini keser Allah korusun kaldırdım ayaklanınca yavrum...
bu arada dün kabak çorbasını yaptım bence tadıda gayet güzeldi ama gel gelelim benim yavruş yemedi büzdü hemen dudişlerini :))
selam kızlar
Ayşegül Ali bey sevmedi demek çorbayı. Asya valla bayıla bayıla yemişti, özene özene yapıpta yemediği zaman sinir oluyorum ya. Ama yapacak birşey yok nasıl istiyorlarsa öyle oluyor.
selam kızlar
Ayşegül Ali bey sevmedi demek çorbayı. Asya valla bayıla bayıla yemişti, özene özene yapıpta yemediği zaman sinir oluyorum ya. Ama yapacak birşey yok nasıl istiyorlarsa öyle oluyor.
delikafadulden ya kızlar bayıldım ben buna tammm bana göreeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hoşgeldin ms.edaaaaam
yarın bende denicem bu çorbayı az çok damak tadını anlıyorum artık kuzuşun bende severek yiyeceğini umud ediyorum a.s
Selamlar Edacım hoşgeldin,
evet yemedi beyefendi halbuki tadı güzel olmuştu ama dünde demiştim bal kabağı sonuçta hafif bi tatlımsılık oluyor haliyle oğlumunda tatlılarla arası hiç yok ( çikolata, şeker dışında ) cokacimcoook
Asyama afiyetler olsun çok öperim onuŞeniz
benim icinde pasta yiyin tamam mi ?
opuyorum
Seni anlıyorum Zehracım bende öyleydim bayram tatilinde ben yazıyorum deniz siliyordun
Ve kapama düğmesinide keşfetmiş ona basıp durdu enson Biyos ekranına girmiş nasıl olduysa korktum
yüzlerce resim video silindi diye ama bişey olmadı hemen yedek aldık..
Ms.eda hoşgeldin naber şekerim geçenlerde asya için dedim ya nasıl açıyor buzdolabını deniz bile açamıyor diye o akşam denizde açtı.. :))))((( valla sürekli dolabın önünde ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?