Bebeklerimiz ve Biz

cnm benim görmüyorumdur yazdığını
bazen çok dikkatli okuyamıyorum
zeynep şu an nasıl müdahele ediyo anlatamam
ben yazıyom o siliyo yaneeeedelikafadulden

bi bakıyım diyorum
yazmadan edemiyorum görüncekaydirigubbakcemile2

bu arada dün kabak çorbasını yaptım bence tadıda gayet güzeldi ama gel gelelim benim yavruş yemedi büzdü hemen dudişlerini :))

kızlar faalsiniz bakıyorumda maaşallah size valla bizdede mavicem gibi sehpalar kalktı benimkiler camdı düşer kırılır bi yerini keser Allah korusun kaldırdım ayaklanınca yavrum...

ooooo ayşegül hanım siz nasılsınız :1hug:
aliş paşam nasıllar

sehpa yı bende kaldırdım ortadansengözlerimebaksanab
gerçekten olmuyo-tatlicadiarzu-

bu arada dün kabak çorbasını yaptım bence tadıda gayet güzeldi ama gel gelelim benim yavruş yemedi büzdü hemen dudişlerini :))

selam kızlar

Ayşegül Ali bey sevmedi demek çorbayı. Asya valla bayıla bayıla yemişti, özene özene yapıpta yemediği zaman sinir oluyorum ya. Ama yapacak birşey yok nasıl istiyorlarsa öyle oluyor.

iyiyiz canımcım teşekkürler beyefendim uyuyor bende takılıyorum biraz,
sen nasılsın Zeynoşum nasıl? Emircim okumayı sökmüş maaşallah diyor tebrikler ediyorum...

delikafadulden ya kızlar bayıldım ben buna tammm bana göreeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

selam kızlar

Ayşegül Ali bey sevmedi demek çorbayı. Asya valla bayıla bayıla yemişti, özene özene yapıpta yemediği zaman sinir oluyorum ya. Ama yapacak birşey yok nasıl istiyorlarsa öyle oluyor.

yarın bende denicem bu çorbayı az çok damak tadını anlıyorum artık kuzuşun bende severek yiyeceğini umud ediyorum a.s

selam kızlar

Selamlar Edacım hoşgeldin,
evet yemedi beyefendi halbuki tadı güzel olmuştu ama dünde demiştim bal kabağı sonuçta hafif bi tatlımsılık oluyor haliyle oğlumunda tatlılarla arası hiç yok ( çikolata, şeker dışında ) cokacimcoook
Asyama afiyetler olsun çok öperim onuŞeniz

yarın bende denicem bu çorbayı az çok damak tadını anlıyorum artık kuzuşun bende severek yiyeceğini umud ediyorum a.s

tatlı seviyorsa sever canım ben içine çok azda kıvam versin diye pirinç eklemiştim. Milupa'nın mamalarına benziyor rengi, tadıda benziyor hafif tatlımsı ya onlarda. Afiyet olsun. Kızlar arada kuzulara neler pişirdiğinizi yazında birbirimize fikir olsun ya, dün jege'cimle epey konuştuk yemekler konusunda (msn'den) iyi oldu, fikirlerinizi bekliyorum.

Sağol canim bizde sizi öpüyoruz, keyfiniz yerindedir inşallah

Seni anlıyorum Zehracım bende öyleydim bayram tatilinde ben yazıyorum deniz siliyordun
Ve kapama düğmesinide keşfetmiş ona basıp durdu enson Biyos ekranına girmiş nasıl olduysa korktum
yüzlerce resim video silindi diye ama bişey olmadı hemen yedek aldık..

Ms.eda hoşgeldin naber şekerim geçenlerde asya için dedim ya nasıl açıyor buzdolabını deniz bile açamıyor diye o akşam denizde açtı.. :))))((( valla sürekli dolabın önünde ne yapcam bilmiyorum

ohh gözünaydın canım artık deli gibi onun önünden ayrılmaz her fırsatta orada. Biz kilit aldık ama kendimiz kırdık :) haftasonu gidip yine alacağım yoksa mutfağa giremiyoruz.

Mavice elektrikmi çarptı kız sana :)))))))))))

Bu arada Unutmadan Mücümün hepinize çok çok selamı var
Geçmiş olsun diyen jege nin ve mavilinin kızlarını kocaman kocaman öpüyormuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…