- Konu Sahibi DreamLover
- #14.221
Selam kızlar geldim geldim,
Akşam görüşmeden geldikten sonra k.walideme geçtim dün akşam izmire gelin giden görümcem süpriz yapıp gelmiş, yemekler yendi tabi orda giremedim barış faktörü yüzünden eve gelincede kuzuyu uyutup
öyle gelirim dedim amma velakin bende uyumuşum :)))))))))) yeni kalktım.
Görüşmem fena sayılmazdı, çok şık ve çok hoş bir yerdi görüşme yaptığım kızda çok sempatikti,
bu gibi krumsal yerlerde ilk görüşmede kesinlik sağlamıyor maalesef, ikinci görüşmeye çağırırlarsa
o zaman herşey dahada netleşir, ama ben ortamı beğendim. Çalışmak isterim tabi onlarda benimle
çalışmak isterlermi hepimiz bekleyip görücez :) Hee bu arada görev müşteri temsilciliği.(Tenzile sormuştu atladım sorry).
Vapurla geçtim Beşiktaşa Allah'ım o vapuru takip eden markıların sarkıları insanı nasılda mutlu ediyor
Dönüş seferinde hemen bir simit aldım, Maşallah gözler radar,daha havadayken simidi yakalıyorlar.
Terapi gibiydi,yazın kuzuyla simit atma planları yaptım hemen kafamdan eminim çok hoşuna gidecektir-ki şuanda kuşlar ilgi alanı içinde.
Eğer ikinci görüşmeye çağırırlarsa videosunu çekmeyi düşünüyorum martıların.
Böyle işte kızlar, beni merak eden mesaj bırakan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Gönül isterdiki Verdiğim haber "KIZLAR YARIN BAŞLIYORUM" . velakin vereceğin ama en kısa zamanda ben inanıyorummmm
öncelikle herkese güzel bir gün diliyorum .... sonrasında yelize her şey çok güzel olacak diyorummmmmmmmmm ben eminim ve yürekten inanıyorummmm:1hug: