• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar geldim geldim,
Akşam görüşmeden geldikten sonra k.walideme geçtim dün akşam izmire gelin giden görümcem süpriz yapıp gelmiş, yemekler yendi tabi orda giremedim barış faktörü yüzünden eve gelincede kuzuyu uyutup
öyle gelirim dedim amma velakin bende uyumuşum :)))))))))) yeni kalktım.

Görüşmem fena sayılmazdı, çok şık ve çok hoş bir yerdi görüşme yaptığım kızda çok sempatikti,
bu gibi krumsal yerlerde ilk görüşmede kesinlik sağlamıyor maalesef, ikinci görüşmeye çağırırlarsa
o zaman herşey dahada netleşir, ama ben ortamı beğendim. Çalışmak isterim tabi onlarda benimle
çalışmak isterlermi hepimiz bekleyip görücez :) Hee bu arada görev müşteri temsilciliği.(Tenzile sormuştu atladım sorry).

Vapurla geçtim Beşiktaşa Allah'ım o vapuru takip eden markıların sarkıları insanı nasılda mutlu ediyor
Dönüş seferinde hemen bir simit aldım, Maşallah gözler radar,daha havadayken simidi yakalıyorlar.
Terapi gibiydi,yazın kuzuyla simit atma planları yaptım hemen kafamdan eminim çok hoşuna gidecektir-ki şuanda kuşlar ilgi alanı içinde.
Eğer ikinci görüşmeye çağırırlarsa videosunu çekmeyi düşünüyorum martıların.

Böyle işte kızlar, beni merak eden mesaj bırakan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Gönül isterdiki Verdiğim haber "KIZLAR YARIN BAŞLIYORUM" . velakin vereceğin ama en kısa zamanda ben inanıyorummmm

öncelikle herkese güzel bir gün diliyorum .... sonrasında yelize her şey çok güzel olacak diyorummmmmmmmmm ben eminim ve yürekten inanıyorummmm:1hug:

(aynen Yelizcim :)
cumleten komesta
mutlu gunler herkese

kuzu uyudu ben geldim:)
bi kahwe yapayim kendime
isteyeeeeeeen?

tırtıl kurabiye

malzemeler
* yarım paket (125g) margarin
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 2 çay bardağı toz şeker
* 2 yumurta
* aldığı kadar un
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* arzuya göre kakao

hazırlanması:

1. un ve kabartma tozu hariç kalan malzemeleri karıştırın. karışıma bir miktar un ve bir paket kabartma tozu ekleyin. unu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin. hamuru birkaç dakika yoğurun.

2. hamurun bir kısmını tırtıl uçlu kalıba koyun. tepsiye parmak uzunluğunda hamurlar sıkın. aynı işlemi kalan hamurlar için de tekrarlayın. önceden ısınmış fırında üzerleri hafif kızarana kadar pişirin.

not: bu kalıbı pazarlarda veya marketlerde bulabilirsiniz.

kızalr tadı çok güzel oluyor pazar günü denedim ımhhh olsda yesekkkk beee belki deneyen olmuştur aranızda

Eklentiler

• $6a00d83451e9a369e200e54f3085c88833-640wi.webp
    $6a00d83451e9a369e200e54f3085c88833-640wi.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 36
ekinnazım,kadiscim esma canım bizde iyiyiz.saahtan kahvaltımızı yaptık.parka çıkardım sonrada biraz turladık.eve gelince çorbasını içti.uyuttum şimdi onu.bende bir duş aldım.rahatladım vallahi.nasıl uyku bastırdı.

kadis bu tarifi kayınvalidem yapıyor.çok güzel oluyor.ben çok seviyorum.

bende şimdi ıspanaklı kek yapacağım.kaç gündür aklımda.çok merak ediyorum tadını.

bulaşıkları doldurdum makinaya kendimede kocaman bir meyve tabağı hazırladım geldim...
Bu aralar çok ihlal ediyorum meyve yemeyi ağzımda yara çıkmış. Vitamin eksikliğinden tabi...
Çok ihmalkarım çok hamileyken günde 3-4 tane yemeden yatmazdım. Çocuk çıktı herşey rafa kalktı. Aslında şimdi daha iyi bakmamız lazım kendimize kuzularımızın bize ihtiyacı var. Gerçi günde bir bardak sütümü asla ihmal emem kemik erimesi en çok korktuğum şeydir. Aman kızlar sizde ihmal etmeyin...

saol kadisim
sewil iyi hatırlattın bende meyweyi ihmal ediyorum kendime,eşiminde arası yoktur
ben de yiyim :)))

Hiç denededin kadişcim ilk fırsat da deniyeceğim. Bayılır bu tarz kurabiyelere
Semihacım ben ıspanaklı kekden pasta yapıyorum. Söylemesi ayıptır harika oluyor. Söylemesen kimse anlamaz içinde ıspanak olduğunu. Şimdiden afiyet olsun sana. Benim kuzu çok seviyor inşallah Berra sultan da sever...

semihacım uykun banyodandır ohhh kuzunun yanına uzan yattt ben olsam yatarım vallahiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ekincim götür vallahi hava güzel değişiklik olur kuzuya bizimkide sıkılıyor ama arada annem götürüyor işteee.

tenzile hoşgeldin canım afiyet olsun

mavicem nassın bacum kuzlar nasılll

sevilcim ireme maşallah dediğin gibi çabucak kapıyorlar herşeyi maşalllah.

esmacım ardada anneci demek bizimki gibi öpücüklerini yesinler

berra için yapıyorum birazda zaten sevil ıspanağa bu sıralar ara verdik.yemiyor.kekike çok sevdiği için bu tarz yapayımda faydalansın diye düşünüyorum.
sevilcim süt içebiliyorsan ne güzel.ben hamilelikte çok tiksinmiştim şimdi içemiyorum.meyveylede pek aram yoktur.hani biri tabağa hazırlayıp önüme getirirse yerim.:)))

Aman canım ya ihmal etmemek lazım. Ben biraz ara verdim mi işte böyle hemen ağzımı yara kaplıyor. Benim eşimde öyle 10 yıl yemese aklına gelmez tek sevdiği portakal suyu onu 10 öğün ver asla hayır demez. Ona da ben üşeniyorum. Oda kızıyor kızına olsa üzenmezsin diyor. Haksızda sayılmaz hani İrem geldi kociş bir alt kata indi....

afiet şekerler olsun canlar denersiniz sevilvim ıspanaklı keki bir taraifini yaz bacımm yaaa deniyek bizdee:))

3 yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1/2 su bardağı zeytinyağı
2 su bardağı un
1 su bardağı ıspanak
Ispamaklar çiğden rondoya vurulup kına gibi yapılıyor.
Bu ölçü kelepçeli kek kalıpları için şekercim ona göre....
Ben keki ikiye bölüp arasına ve üstine krem şanti sürüyorum ortasınada kivi yada muz koyuyorum. Çok güzel oluyor.
İnşallah seversiniz...

kızlar ben cıkıyorum,arkadaş kahwe içmeye geliyor tam da ben içmişken ,neyse bi tane daha içeris:)
size iyi sohbetler

Back
X