Bebeklerimiz ve Biz

Zeynepcim işlerin rast gelsin inşallah hayatım.Allah gönlüne göre versin.

Selam kadiscim iyiyiz canım sen nasılsın eskisi gibi sık giremiyorsun sanırım.

semiha slm hayırdır dün sana ne olmuştu tatlım...
mavice ne bakıyon bööölleeee :1shok: yazsana iki kelam bu arada dünkü mesajını gördüm sobelenmişim ama canım hiç geyik modunda değilim affet
kıs bir an girdim okuyamadan bile çıktım misafirleri geldi alt katın hemencik yakalamış caduuuŞeniz

canım ben çağataya safina bebekten tutta şu tv de pazarlama usulü satılan tarçın bebeğe kadar aldım çok istedi çocukların elinde gördükçe istedi ama sonuç ne bir süre sonra attı bir kenara yüzüne bile bakmıyor şimdi kaldırdım bende yoksa parçalayacak... şimdi arabalar özellikle şu hotwells midir nedir onlar ve minyatür çizgifilm kahramanlarına takmış durumda zamanla zaten kendi seçimini yapıyor şu an küçük daha zaten Şeniz bu öpücük ali yeee:asigim:

zeynepcim işlerinde kolaylık diliyorum canım dilerim herşey güzel olur...
zerencim bende bişi demiyeyim artık sevgiler canım
kadişim nerelerdesin canım yaaa yezdayı da senide öpüyorum

yelizcim çok geçmiş olsun canım analı kızlı ikinizede...sevgiler

semiha bugün daha iyisin sanırım yarın daha iyi olursun inşallah miskin garuu berrayı öptüm en kocamanından

begümcüm sen hamişsin canım o kadar miskinlik normal yakışıklın kayra nasıl

jegecim iyi eğlenceler canım

zehra danasıııı nirdesin sata sata biitremedin haaa yakında üç incir yaprağıyla kala kalcan delüüüüü:jeyyar:

bu arada kazen zaman zaman topikler açıp sorular soruyor... kuyuya taş ... deli... çıkartana hediye diye geçen sorduğu soruyu bilen ilk on kişiye kk logolu mutfak önlüğü yollayacaktı he he he bende ilk onun arasındaydım önlüğüm geldi bugün güzel bir hatıra kk dan....hihoyyythihoyyyt

selam kızlar benim bugün kursum bitti kursiyerlerden bir kısmı işe alınmadı nasıl ağladılar 1,5 ay emekleri boşa gitti tabiii
bir süre öğleye kadar çalışıcam kuzuyla daha fazla vakit geçirebileceğim hemde dinlenme fırsatı olcak
kadisciğim düzeldi sayılır özür diledi eşim yezda nasıl
mavice tebrikler canım önlükle resminide bekliyoruz
benim kız hala doğrudürüst bişey yemiyor akşam yemeğini yine yemedi abur cubura alıştı hasta diye verdik bizde
zehra ne satıyon yine

Tekrardan merhaba, bu kız beni çok yoruyor ya birde halsizim onunda etkisi çok tabi, çorba yaptım bir makine çamaşır attım kuzuya çorbasını yedirdim temizleri astım ksuruyanları topladım kurabiye yaptım kuzuyu yatırdım çayımı aldım ve oturdum çok şükür. Gündüz 45 dk uyuduğu için hiç dinlemedim.

Uyutmasam halen uyuyacağı yok sıpanın halen ıyun istiyor :)

Tebrikler şekercim Güle güle kullan a.s.

sabah sabah şoktayım gözeğin topiğine daldım girince ve orada yazışıtığımız bir arkadaşa vardı incitanem nickli öğretmen kuzeni girip yazmış 10 gün önce inciyi kaybettik diye doğru olduğuna inanamıyorum kızlardan kimse yok biri irtibata geçse inşallah doğru olmasın yaaaa inşallah....

huhuu kimse yokmuuu.herkeseeeee güzel bir hafta
sonu iliyorummmm

mavicem canımm ciddimisinn sanki hatırlıyorum
incitanemi inşallah doğru değildirrrrrr

evet canım haberi kesinleştiremiyoru bir türlü gözek dishi ve ya dsüfü iletişim kuruyordur bilmiyorum beklemedeyiz gözeğin topiği ayağa kalkmış durumda ... ya inşallah doğru değildir sömestır tatilinde imire gelmişti ailesinin yanına yaza evlenecekti gelinliğini felan beğenmişti inanamak istemiyor insan

üff yaa sabah sabah moralim bozzulduu inşallah yanlışlık vardır
şaka yapıyordur birilerii.

terlik canım mesajımı buradanmı okudun bilmiyorum ama sana ne profilden nede çzelden mesaj atamıyorum :sm_confused:

herkese günaydın kızlar.. dünürüm mutlu olduğuna sevindim. bu ileti rütbende sürekli kalsın emii
birde bi olay var sanırım kaçırdım.. ama umarım doğru değildir..
herkese tekrardan merhaba

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...
Aynurcum yav densizin biri yalan yanlış yazmış kızcağız yaşıyor güye şaka yapmış aklıyla failide meçhul üzülme danam...

Selam kızlar, mutlu bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.

Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun diyorum,çünkü istanbul bugün yağmurlu.

Ben ve kuzum bugün daha iyiyiz,inşallah dahada iyi olucaz.

Sizler nasılsınız.?

selam kızlar hepinize...
işlerim çok bu aralar..
bunalım takılıyorum ayrıca..
şu bahar gelecekse gelsin artık...
kızımla iyiyiz şükür...
dün izin aldım o yoğunlukta onu parka götürdüm...
gece ruzeyi yatağına yatırmıştım..sabah kalktığımda yanımızda yatıyordu..
ben hatırlamıyorum..yataktan kendi çıkamaz..eşimde getirmemiş.bu kız bizim yatağa nasıl geldi..
ben koyduysam niye hatırlamıyorum :uhm::uhm:
ben delirdim galiba...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…