- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.121
kıs bir an girdim okuyamadan bile çıktım misafirleri geldi alt katın hemencik yakalamış caduuuŞenizsemiha slm hayırdır dün sana ne olmuştu tatlım...
mavice ne bakıyon bööölleeee :1shok: yazsana iki kelam bu arada dünkü mesajını gördüm sobelenmişim ama canım hiç geyik modunda değilim affet
Semiha valla bende pek miskinim heryerim ağrıyor işte onun dışında iyiyiz şükür oğlumun temizliği bitti bukgeee sini bıraktı yatağından memesiyle battaniyesini getirdi bende yatağına koydum yattı bakalım, babası oyuncak süpürge alayım diyor acaba erkek çocuğuna alınırmı ki çünkü evde süpürgeyi çıkarttırmıyor alıyor elimden oynuor üstüne biniyor sap kısmını çıkartırıp evi süpürüyor kendince :)))
Begümcüm haklısın Kayraya uymak zorundasın mecbur ama onun dışındaki şeyleri boşver canım elbette geçecek hatta 2. bebeğini Kayranında yardımıyla daha çabuk büyüteceksin inşallah...
selam canım bizim doktorumuz bu ilaçtan hiç bahsetmedi diş için demişsin nesi için sağlıklı olması içinmiCADIARZUkızlar bebelerinize fluor kullanıyormusunuz dişleri için???
bu arada kazen zaman zaman topikler açıp sorular soruyor... kuyuya taş ... deli... çıkartana hediye diye geçen sorduğu soruyu bilen ilk on kişiye kk logolu mutfak önlüğü yollayacaktı he he he bende ilk onun arasındaydım önlüğüm geldi bugün güzel bir hatıra kk dan....hihoyyythihoyyyt
zehra danasıııı nirdesin sata sata biitremedin haaa yakında üç incir yaprağıyla kala kalcan delüüüüü:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?