selam güzellerrrrrr
dun bahsettigim gibi yemege gittik , yeni bir mekandi,we alt kat tamamen bize ayrılmıştı,18 kişiydikwe cok rahattık
sonrasında kat3e gittik(semiha sen bilirsin burayi:) CADI die bi grup canlı muzik yapıyormuş,bir coştuk bir coştuk:))
butun miskinik gitti birden :)) cok eglendim walla, herkese tawsiye ediyorum
kuzuyu aldık ewe gelmemiz 02.30'du ...
bu arada gece arbadan indirirken DRN hanfendiyi ayıcıgı yere dustu esim de ustune bastı hafiften,
tuwalete ws. gittigi ayakabı ile , ee yıkanması lasım hemen dolayısıyla... ama bu mumkun deil cunku onsuz uyumaz,mecburen yattı onunla,kalkar kalkmaz hemen carsaf yorgan yastık ws.yıkandı , ustu başı we kendisi de tabi::::
neyse gece boyle bi ambule olduk ne yapacagız die ama malesef yapacak bile yoktu, allahtan agzına burnuna surmeden yıkayabildik herşeyi....
bu arada yelizcim süt dilimi yazmışsın biyere markette abur cubur yedi yazmışsın dikkatimi çekti
biz süt diliminden hergun birtane weriyoruz , cok ta sewerek yiyor,katkı maddesi yok we gunluk kalsiyumun cogunu karşılıyor...abur cubur cikolata yiyecegine bence sizlerde ewde bulundurun ,dolap kısmında marketlerde unutmayın,
doğal bileşenler ldugu için sizde acıkta bekletmeyin..
neyse ben kaçar alışwerişe gidicez uyanınca kuzu,malum isttan geldim dolap tam takır kuru bkır
opuyorum