Bebeklerimiz ve Biz

Elifcim selam valla havalar benide ço sıkıyor gözüm açılmıyor bu ara
çok alemsin valla ruzeyi melekler getirmiştir belki koynuna annesi :))

Selam ayşegülcüm,iyi olmanıza sevindim,o halsizlik bendede var birde grip olunca ikikat.
Geçer gider inşallah en kısa zamanda hepimizden.

inşallah kendimi dışarılara atasım varmı desem yatıp uyuyasımmı desem bilmiyorum ama ikisinide yapamıyorum kuzudan ötürü...

inşallah canııımmmmm valla bu kış beni yedi bitirdi eritti ha,
Deniz uyuyor sanırım annesi yanında ya evinizdesiniz keyfine diyecek yoktur prensesin,
bu arada okudunmu bilmem artık kuzumda anne diyor bana bazende annemmm diyor :)))

selam kızlarrr .
nasılsınızz bakimmm herşey yolunda sanırsamm
ayy benimmde üstümde bir miskinlik halsizlikk sormayınn
nazda bu aralar çok asabi herşeye ağlıyor bağırıyor
bana cıcık yani gıcık diyorr.bende kızım niye öyle diyorsun anneye diyorum geliyo anne öpim öpim öür dileme şeklii.bahar çarptı sanırsammmm

Ewet uyuyordu,şimdi uyanmaya çalışıyor :)) yaa sorma çok keyifliyiz ikimizde,:)
Demiyormuydu bunu bilmiyorudm,biliyorsun benim kuzuda çokgeç söyledi hemen hemen ali gibi.
İnsan nasıl mutlu oluyor değilmi :) ben havalara uçmuştum-ki halen öyle.
Annem diyen dillerini yerim ben onun maşallah

Denom beni bebklerinden kıskanıyor, onları iterek "benim annem yaaa" demesi var eritiyor beni sıpam :)

Ben kaçtım kuzu kalktı
Öpüldünüz.

Bak sen Naz'a bunların bu siniri ne olcak şekerim Galiba 2 yaş sendromu
Denomda bana tokat atmaya başladı durduk yere.Elide öyle ağırki cadının :))))
sonra demen gibi gelip öpüyor. Eşşek sıpası yaaa :))

yelizcim tokat meselesini hiç sorma öyle bir yapıştırıyorki
ezgi hiç öyle şeyler yapmazda ama buu cadıı hemde çokk cadııı
demek denoda aynı canım 2 yaş sendromu dediğin gibii

hadi gidin bebelerinizi ağlatmayın
ayşegül danam öptüm yelizcim denoyuda öye yerimeee

selam güzellerrrrrr

dun bahsettigim gibi yemege gittik , yeni bir mekandi,we alt kat tamamen bize ayrılmıştı,18 kişiydikwe cok rahattık
sonrasında kat3e gittik(semiha sen bilirsin burayi:) CADI die bi grup canlı muzik yapıyormuş,bir coştuk bir coştuk:))
butun miskinik gitti birden :)) cok eglendim walla, herkese tawsiye ediyorum

kuzuyu aldık ewe gelmemiz 02.30'du ...
bu arada gece arbadan indirirken DRN hanfendiyi ayıcıgı yere dustu esim de ustune bastı hafiften,
tuwalete ws. gittigi ayakabı ile , ee yıkanması lasım hemen dolayısıyla... ama bu mumkun deil cunku onsuz uyumaz,mecburen yattı onunla,kalkar kalkmaz hemen carsaf yorgan yastık ws.yıkandı , ustu başı we kendisi de tabi::::
neyse gece boyle bi ambule olduk ne yapacagız die ama malesef yapacak bile yoktu, allahtan agzına burnuna surmeden yıkayabildik herşeyi....

bu arada yelizcim süt dilimi yazmışsın biyere markette abur cubur yedi yazmışsın dikkatimi çekti
biz süt diliminden hergun birtane weriyoruz , cok ta sewerek yiyor,katkı maddesi yok we gunluk kalsiyumun cogunu karşılıyor...abur cubur cikolata yiyecegine bence sizlerde ewde bulundurun ,dolap kısmında marketlerde unutmayın,
doğal bileşenler ldugu için sizde acıkta bekletmeyin..

neyse ben kaçar alışwerişe gidicez uyanınca kuzu,malum isttan geldim dolap tam takır kuru bkır
opuyorum

berfem artık meme istemediği zamnaların dışında da ban anne diye sesleniyor..arkamadan anne diye bağırıyor..uyanınca anne diye bağırıyor..çok mutluyum çok..tabbii halen en favori sözümüz baba.......

mavilim bizim evdede hemen hemen her gece aynı olay..bi uyanıyorum berfe koynumda..ne zaman almışım nasıl gelmiş oraya hiç anlamıyorum:)))uykusuzluk delirtti bzi herhal......

selammmm ben geldimmmmm nirdesiniz yawwww

ayşegülcüm onun anne diyen dillerini yerim bennn maşallah bizim cadı tam demesede ağzından atıyor arada enne diye ama babayı takır takır sölüyor bababa hammm diyor mama yiyince artık kendini yürümeye verdiya yoruluyor erken yatıyor cadım:)

yelizcim evet canım pek gelemiyorum belkide bundan sonra hiç gelemiycem çünkü genel muhasebe şuanda ağır gözüküyor baklım inş. zorlanmam canım sen nasılsın deniz nasıl ev hayatı nasıl işkura başvurdunmu canım

aynurcum canım iyiyiz sen nasılsın kuzular nasılll bende öpüyorum canım

fatmacım iyi olmasına sevindim canım herşeyin ebrarı öp yerime biz iyiyiz.

tenzilecim ohh ne güzel eğlenmişsin en kötü günün böle olsun canım değişiklik olmuştur sanada:)
sonu temizliğe bağlanmış ama varsın olsun

elifcim bizim cadıda çok alıştı yatağa sürekli gelmek istiyor yanımıza bakalım sonumuz ne olcak gerçi seninkiyle durum farklı ama :)

mevcancım sen nasılsın berfe nasılll
ex mavicem seni unuturmuyuz canım nerelerdesin nasılsın sesin çıkmıyordu nezmaandır düğün ne zaman
ekincim canım sen nasılsın o sarı papatyanın dbutlarını ısırırım haaa cadıya bak sennn öpüyorum senide kuzularıda

Selam bayanlar,

Bende bugün biraz dinlendim hafta içi yaptığım işlerden sonra toparlamak ve kişisel bakım dışında pek bişey yapmadım.
Yarında hawa güzel olursa eşimin iş arkadaşları eşleri ve çocukları gelecek meşhur ormanımızda cızbız keyfi planlandı.

Tenzilecim ne iyi olmuş senin için ihityacın vardı sewindim senin adına,Ortam kalabalık grupda iyi olunca insan çok keyif alıyor. Böyle eğlencelerde ben Deniz'i
almıyorum,malum :)tahlihsiz kazayıda ucuz atlatmışsınız.Bir yerde okumuştum bu gibi alışkanlıkları çiftlemek gerekiyormuş bu tip kazalardan dolayı,imkanı varsa sende çiftle.
Süt dilimine gelince,Deniz'de çok severek yiyor herzaman olmasada ( evde yaptığım kek kurabiye olmadığı zamanlarda) veriyorum.Deniz sütü çok sewdiği için pek ihityaç duymuyoruz ama abur cubur yiyeceğine ondan veriyorum hem çitolata hem kalsiyum açısından.

Kadiscim selam canım,Allah kolaylık versin ewet gittim canım tam 1 günümü aldı maalesef çok kalabalıktı. Sen nasılsın Yezda nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…