Bebeklerimiz ve Biz

yeliz cim çok ters bi durum bu kaynana
başkalrı fesatlıktan bişey almaz gelinine
bu daha çok borca girsinler diye mi aldırıyo
kendi oğluda bunalcak borçalrı öderken haberi yok
kime zarar verdiğini düşünüyorsa
kardeşin inşaalh hakıından gelir sabrıyla kaynanasının
ne zor be elle uğraşmak valla

canım inan epilasyon karlıya gelir zaten salona gitsen yaptırsan komple ağda her ay en aaz 40 ytl masrafı var.birde çektiğin eziyet sonu yokçalışıyorsun ikna edersin kız benim kociş kendi diyor git diyekaydirigubbakcemile2 niye dersen veriyorum egeyi salonada gitmem kendim yaparım ağdamı diyom evde 3-4 saat süreceğini söylüyorum hemen kabul ediyor çünkü ege ile 3-4 saat yalnız baş etmesi çok güçsengözlerimebaksanab
zaten kılı tüyüde hiç sevmezsırnaşık şey

iyi yöntemmiş bacım seninki..
benim herif hemen alır anasına götürür ruzeyi...
iki adımlık yer nasıl olsa...
ama epilasyonu bi çıtlatayım ama şimcik olmas...
bu0 masrafları unutması lazım azcuk

elif canım ya garip ama ben mayına bayıldım canımkaydirigubbakcemile2 nirden aldın çok farklı geldi bana yaaaaaakafamçokkarıştı
zehra danası kızar bana kesin şimdikaydirigubbakcemile
canım bu arad bulaşık makinan eskimi garantisi falan bitmişmiyid :uhm:
bence canım epilasyonu es geçme çalışan kadın için en büyük kolaylık bence 2009 yıllık kişisel hedeflerim ve masraflarımın içinde olacak benim:roflol:

zaten eşide en iyisini almak ister kardeşime mobilyaların en güzelini en kalitelisini aldılar
ama kese sona yaklaşınca malum boşaldı ve buna hiç gerek yoktu yasemin atom alıcakdı
ileride alırdı zaten eşi ona en güzelini. Nasıl olsa k.walide için çocukların cebi açık hesap
bol keseden alıyor...tabi karıştırmamak ama kadın dinlemiyorki arsız anacım arsız
laf söylediğin zaman ağlıyor onlarda bişey olmasın diye üzmek istemiyor tansiyonu varmış
ne biliyim yaaaa iki ucu b.... değnek

canım bence ek kart meselesini bana düşmez ama sonlardırmalar lazım evlendikten sonrada devam eder bu böyle..
evlendikten sonra maddi sıkıntıları ne kayınvaldesi nede başkası çekecek sadece kardeşin ve eşi yıpranacak ama maddi zorluk gerçekten evliliği yıpratıyor yani hepimizin var zorlukları az çok yerimseniben

Ya bencede vermeleri lazım ama laf anlamıyor kadın
tabiki hem kardeşim hem oğlu çekecek..
yeri geldiği zaman sen benim kızımsın canımsın diyor
arkasını döndüğü zaman işler çeviriyor
ne biliyim yaaa

ya aslında bu senenin trendiymiş tankini..özellikle göbek kısmı sorunlu bayanlar için üretilmiş..mankanlerin üstünde görseniz bendeki gibi embesil durmuyo...
pierre cardin marka canım...kendi satış yerinden 63 ytl ye aldım...satan kıs mayodan çok satıyorum elimde bedeni bile kalmadı dedi...
bulaşık makinem arçeliğin ilk modellerinden kaynnamdan kalma canım.miladı doldu artık...
kociş bi kıyak geçecek bakalım...
şu epilasyonu bende 2009 a kaydediyorum yavaş yavaş işleyeyim kocişe...

daha düğün günü bile bi dünya masraf çıkıyor canım..
e bu çocuklar evlenince ne yiyip ne içecekler
o borcu ödeyen bilir derdini...
ben ne çektim 2 sene...
ağlayarak duygu sömürüsüyle yapıyor herşeyi...
evleri yakın mı canım gelin kaynana..ne uzak o kadar rahat

Oğlunun ek kartı var k.walidesinde ondan çırt çırt çektiriyor aklına ne gelirse
oğluda ödüyor...

aaa evlenince o kartı iptal etsinler canım..en pasif benimdir kocişe karşı ama böyle bişeye asla izin vermem...
ne münasebet
artık onların ayrı geçimleri bi dünya borçları olacak...
para biriktirecekler...
ne demek ek kart...
kocası çıkartsın ona ek kartkötükedihüsoklava:

Canım babası yok çocuğun annesi tek yaşıyor bahçeşehirin en lüks sitesinde ..
bir tek abisi var oda ukranyada çalışıyor...babalarını çok küçük yaşda kaybetmişler abisinin doğum gününde..
kardeşimde bahçeşehirde oturacak eşinin evi orda olduğu için aralarında 3 km var..

Çocuğun durumu iyi mak.müh. amcasının şirketinde çalışıyor( babası vefat edince amcası okutmuş iki kardeşide amerikada) ama bu kadarda olmaz
bu ne müsriflik yeni ev kuruyorlar bir dünya borca girdiler kolaymı..ve herşeyi kendileri yaptılar
hiç birşey istemediler 2 tarafdanda...ama bu kadın kardeşimi deli edecek

işin içinde adam olmayınca yani kardeşinin eşinin babası olmadıgı için hakkaten zor
bu tip kadınlarla uğraşmak zor oluyo gercekten ...

Neyse yaa topiğide dert köşesi yaptim
allah kardeşime sabir versin diyorum başka birşey demiyorum
yorumlariniz için saolun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…