- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.541
canım selam hoşgeldin tatile ne zaman gidiyorsunuz nereye gideceksin?
kolay gelsin temizlikte varmış ama en güzeli tatil yorgunluğu üzerine geldiğinde evini tertemiz bulacaksın
hoşbulduk canım marmaris e gidiyoruz bu sene perşembe gecesi yol açıkıyoruz cuma sabahı orda oluruz inşallah
ya normalde zaten berradan çok zor olıyor temizlik yapmak hazır eşim evdeyken berra yla o ilgileniyor bende heryeri silip süpürüyorum.tatil dönüşü ev tertemiz olcak diyede pek bi heveslen yapıyom kaydirigubbakcemile2
inşallah tatiliniz güzel geçer bencede berraya eşin bakıyorsa yap bitir işleri derim.dönüşün rahat olur
ben en son zeytinyağı dökülme aksiyonumuzdan sonra tüm haliılarımı yıkmacıya verdim 60 ytl tuttu süper yani tertemiz olmuş direkt yerleri silip serdim.kadına versem o kadar temiz bile yapamayacak üstelik.bu halı yıkama işini çok tuttum benkaydirigubbakcemile2
inşallah tatiliniz güzel geçer bencede berraya eşin bakıyorsa yap bitir işleri derim.dönüşün rahat olur
ben en son zeytinyağı dökülme aksiyonumuzdan sonra tüm haliılarımı yıkmacıya verdim 60 ytl tuttu süper yani tertemiz olmuş direkt yerleri silip serdim.kadına versem o kadar temiz bile yapamayacak üstelik.bu halı yıkama işini çok tuttum benkaydirigubbakcemile2
bende geçen sene vermiştim yıkamacıya bu senede vercektim ama ev almayı düşünüyoruz alırsak eğer taşınırken yıkatırım diye siliyorum şimdilik
mücüm bende düşünüyorum epilasyon kocişi kandırmam lazım..bulaşık makinem bozuldu onu alacak şimdi..ancak onun taksidi bitince izin verir....
seansı 120$ falanmış..
kökten kurtul bitsin...
bende kullandım karınca yağı falan ..ama insan zaman ayıramıyor ki...
saçlarıma kullanıorum zeytinyağı ama ruze kafamı streç filmle sarılı görünce korkuyo....
soytarıcım ben soracaktım kayanayı...şimdi böyle karışırsa evlenince nasıl olacak..inşallah damadınız herşeyi kontrol altında tutar..kardeşine de çok çok sabır ve mutluluk diliyorum canım...
eşi iyi olunca emin ol sıkıntıyı çözerler..ki şimdi böyle olgun davranan kardeşin eminim evlenince daha olgun olur ve kaynanayı yıldırır...
bende geçen sene vermiştim yıkamacıya bu senede vercektim ama ev almayı düşünüyoruz alırsak eğer taşınırken yıkatırım diye siliyorum şimdilik
inşallah canım alırsınız evinizi
halı silmekte büyük eziyet yalnızyasakkelime
kolay gelsinhihoyyyt
zaten eşide en iyisini almak ister kardeşime mobilyaların en güzelini en kalitelisini aldılar
ama kese sona yaklaşınca malum boşaldı ve buna hiç gerek yoktu yasemin atom alıcakdı
ileride alırdı zaten eşi ona en güzelini. Nasıl olsa k.walide için çocukların cebi açık hesap
bol keseden alıyor...tabi karıştırmamak ama kadın dinlemiyorki arsız anacım arsız
laf söylediğin zaman ağlıyor onlarda bişey olmasın diye üzmek istemiyor tansiyonu varmış
ne biliyim yaaaa iki ucu b.... değnek
elif canım ya garip ama ben mayına bayıldım canımkaydirigubbakcemile2 nirden aldın çok farklı geldi bana yaaaaaakafamçokkarıştı
zehra danası kızar bana kesin şimdikaydirigubbakcemile
canım bu arad bulaşık makinan eskimi garantisi falan bitmişmiyid :uhm:
bence canım epilasyonu es geçme çalışan kadın için en büyük kolaylık bence 2009 yıllık kişisel hedeflerim ve masraflarımın içinde olacak benim:roflol:
zaten eşide en iyisini almak ister kardeşime mobilyaların en güzelini en kalitelisini aldılar
ama kese sona yaklaşınca malum boşaldı ve buna hiç gerek yoktu yasemin atom alıcakdı
ileride alırdı zaten eşi ona en güzelini. Nasıl olsa k.walide için çocukların cebi açık hesap
bol keseden alıyor...tabi karıştırmamak ama kadın dinlemiyorki arsız anacım arsız
laf söylediğin zaman ağlıyor onlarda bişey olmasın diye üzmek istemiyor tansiyonu varmış
ne biliyim yaaaa iki ucu b.... değnek
Oğlunun ek kartı var k.walidesinde ondan çırt çırt çektiriyor aklına ne gelirse
oğluda ödüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?