Bebeklerimiz ve Biz

:)))
zamane cocuklari
bii de yutmuyo zilli maşallah
tadi gidince bana weriyo yada cöpe atıyo

ya birde o çöp tutkusu,yerde ne bulursa çöpe gidiyor. :)))
bizimki tadı gidince elinde oynamaya başlıyor,bende hemen çöpe :)))
sanada canım allah rahatlık wersin.

dünürüm oğlunun doğum gününü kutluyorum en içten dileklerimle...
ziyaretçi msj beceremedim...

iyi gecelrrrrr yatıcaktım bir bakim dedim çok saolun arkadaşlar tüm güzel dileklerinizi bende yavrularınız için diliyorum

yelizcim nedendir bilmem bu yıl daha bir farklı hissettim sanki kuzum daha bir büyümüş iki gündür saçlarına takmış durumda dün nedese beğenirsin anne tüm kızlar bana aşık olucak dedi öylemi istiyorsun annecim dedim güldü velet sonrada sınıflarına yeni bir kız gelmiş ondan bahsetti aynen onun cümlelerini yazıyorum '' anne sınıfımıza yeni bir arkadaş geldi adı zeynep kırmızı gözlükleri var onun ama bugün takmamış anne biliyormusun zeynebin gözleri çok güzelll'' allahım allahım ilk kez ondan böyle şeyler duyuyorum bugün ben almaya gittiğimde bakıcımıza anlattım oda evet yeşil gözleri var çağatayı bazen ona bakarken yakalıyorum demezmi annemmmmm dedim çok farklı ve çok hoş bir duygu tüm annelerin böyle güzel duygular yaşamasını canı gönülden diliyorum...:Saruboceq:

Günaydın güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum.

Aynurcum oğluşun sanırım ilk aşkını yaşamaya başlamış,hoşlanmış belli kızdan,ne kadar güzel, ne kadar insanı. Ama Çağatayda çok yakışıklı şekerim :)) kocaman öpücükler ikisinede.

Günaydın monopetit,kSo : kızın daha iyi olmasına çok sevindim,

sağol canım:1hug:a.s.

Günaydın herkese hayırlı cumalar

sibelcim öncelikle efeye çok çok geömiş olsun aman dikkat

aynurcum senin oğlan çapkınlık peşinde maşallah büyümüşte kız beğeniyor paşan :))))

benim cadıda sakıza bayılıyor ölede güzel çiğniyorki cadım küçücük ağzıyla yiyesim geliyor birde eliyle uzatıyor cadımmm tabi hemen çöpe atıyoruz.

dün kakasını yapmış hemende pişik oluyor hiç durmaya gelmiyor teni çok hassas anneme gitmiş bezini gösteriyor elbisesinde acı acı demiş :)) dilleri açılıyor gittikçe

akşamda bacaklarıma yapıştı hiç ayrılmadı özlüyor sanırım beniii

Allaha şükür bizim pek pişik problemimiz olmadı şimdilik
Ben hiç bekletmiyorum mutlaka krem ve pura kullanıyorum hava iyi oluncada genelde yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…