- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.261
Selam kızlar...
Aynurcum Oğluşunun yeni yaşı, senin ilk annelik heyecanının yıldönümü kutlu olsun.
Koca bir delikanlı olduğu, en iyi okullarda okuyuy en iyi yerlerde çalıştığı, evlenip çoluğa çocuğa karıştığı, hatta dede olduğu günleri görürsün inşallah sağlıkla mutlulukla...
Ah be nimetim yine aynı sorunmu çok zor çokkkk Allah yardımcın olsun bitanem...
İnşallah bu yaz sana su gibi geçerde bu zor sınavı atlatırsın. Ne desem boş biliyorum evlat hasreti hiçbirşeye benzemez. Ne diyelim yinede sağlık olsun en uzun ve son ayrılığınız bu olsun...
Bende kuzuyu babannesine bıraktım saçlarımı kestirmeye gideceğim azıcıkda kişisel bakam.
Bu aralar çok salmıştım. Azıcık silkelenip kendime geleyim dimi ama....
Yelizim sen nasılsın alışıyormusun yavaş yavaş???
Selamlar hepinize en güzel günler, geceler sizin olsun :))
Aynurum büyük prensinin yaş günü kutlu olsun daha nice sağlıklı yaşlar görmenizi diliyorum güzel ailenize güzelliklerle dolu bir ömür dilerim...
sevgili arkadaşlarım pek okuyamadım yazılanları işlerimi bitirdim oğlum uyurken az bi ütümle yemeğim kaldı kuzu uyanmadan bakayım istedim önemli bişey varmı bana bi özet yapın varsa eğer :)))))
sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum sizleri ve kuzucukları...
Sevilcim saçlarını kestirecekmiş süperr,güle güle kullan canım,
Tenzile siz nasılsınız?
Monpetit bazen öyle oluyor canım yapacak bişey yok bir kaç saat sonra tekrar uyutursun. tamamlar uykusunu
kSo çok sevindim kızının iyi olmasına,Allah daha iyi etsin inşallahhhh
Aynurcum seninde içindeki sewinç hayırlara çıksın inşallah bahar geldi belki ondandır??
Ayşegülcüm sanada kolay gelsin canım öpüyorumm
dünürüm oğlunun doğum gününü kutluyorum en içten dileklerimle...
ziyaretçi msj beceremedim...
kevser kızın nasıl oldu
günaydın kk hatunları
Günaydın güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum.
Aynurcum oğluşun sanırım ilk aşkını yaşamaya başlamış,hoşlanmış belli kızdan,ne kadar güzel, ne kadar insanı. Ama Çağatayda çok yakışıklı şekerim :)) kocaman öpücükler ikisinede.
Günaydın monopetit,kSo : kızın daha iyi olmasına çok sevindim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?