Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar

benim çocuklar bugün çok dellendiler

bende acayip gerginim bugünn

zeynep memeyi bırakmıyo bi türlü bu saat oldu memesiz zor uyudu

kesicem ama nasıl kesicem bilmiyorummm

emiri keserken hiç zorlanmamıştım ama bu cadı canıma okuyacağa benziyor

ufak kadiş kaç aylıkki bitanemm ne kartı , niye gelişimi geri olsunkine ben mi yanlış anladımmm
eğitim kartları var resimlerle öğreniyor montessori eğitimi adı da
çok kısa zamanda bu resim kart ve oyluncaklarla gelişiyorlarmıyy

yani zeka bakımından daha erken öğreniyo bebişler
tam ifade edemedim ama idare edin kızlar ya
yoğunluk kafa karışık vs vs

haklısın canım
çok dikkat etmeliyz çok

çok ii olcak pek bi canım çekti ya
az önce gezinirken köpüklü kahve için birazda karbonat atılmalıymış denicem valla akşama
çok canım çekti yaaa

canım aynı sorun bendede var benim cadıda gündüz emmmesine ragmen yinede unutmuyor evde olanlar rahat kesiyor ama biz zorlanıcağız sanki

akşam eve gider gitmez hemen kaldırıp badiyi emme meme diyor cadıı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nabıynız yafriler
oyyy kıyamam zehracım azıcık sabır bitanem bu ara birazda gergin zamanlar geçirdiniz az daha beklesemiydin bıraktırmak için canım yaa

slm kızlar eve geldım yıne temızlık iş guç bıttım valla ya tatıle gıderken temızlık gelınce temızlık

sözde esıme kavuştum dedım ama yanılmışım bıgın nöbetçi bigun evde bugun növbetçi oğluşumla yanlızız

ayrıca bugun 18 aylık asısını yaptırdım hem agzındsan bışı damlattılar hemde bacagından ıgne vurdular efehabıre bacagını gösterıp cızzz dıyor.az önce uyumazsan ıgne vursdururum dedım anne cızzz dıyor hemen

kılomuzda 11.350 boyumuzda 85 olmuş hemsıreye nasıl dıyorum ıyı herhalde dıyor salak buranınn ınsanları ya sınır oldum hıçbışı bılmıyolar

valla kadişim evde de zor, işte de zor bence bıraktırmasıbenneyaptımki:1no2:

nabıynız yafriler
oyyy kıyamam zehracım azıcık sabır bitanem bu ara birazda gergin zamanlar geçirdiniz az daha beklesemiydin bıraktırmak için canım yaa

cnm haklısın valla ama yaza kalırsa daha bi zor olcak diyo herkes-tatlicadiarzu-
geçen gün sirke sürdüm tiksinir belki die hiç farketmedi :1no2:delikafaduldenbile devam cuk cukk:ecrin_bebek:

geçmiş olsun cnmm

evet ya bazı sağlık ocaklarnda ya da devlet kurumlarından boydan kilodan hiç habrleri yokkk-tatlicadiarzu-delikafadulden

geçmiş olsun cnmm

evet ya bazı sağlık ocaklarnda ya da devlet kurumlarından boydan kilodan hiç habrleri yokkk-tatlicadiarzu-delikafadulden

evet cnm ya hıçbışı bılmıyorlar soruyorum ıyı herhalde dıyor baska bırıne soruyor oda orda yazar bak dıyor sagolun be çok bılgılısınız umarım dogru ası yapmışınızdır dedım çıktım

sibel gelişimi gayet iyi bizde geçen salı yaptırdık aynı sayılır dönemleri 11.400 gr boyda 81,5 cm bizim
persantal değerlerine göre %50kilonuz boyda %75 aralığındasınız
zehra bizdede aynı sorun var öğlen işten geldim babası puding yediriyormuş ağzının bulaşığı duruyor daha meme meme diyor yinede
ama azaldı yavaş yavaş birden olmıcak bizde çünkü zeynoda gece memeye düşkün yanlış hatırlamıyorsam ,her uyandığında vermiyorum artık sllıyorum su veriyorum son noktada 1-2 ye düştük gibi şimdilik
kadis(oğlu olan) kendiniçokda kasma diğer topikten hatırlıyorum yazdıklarını her bebeğin gelişimi aynı olmuyor sonuçta fizikte zihinsel gelişimde hem sen çalışıyorsun linden gelenide yapıyorsundur önemli olan sevgiden yoksun olmasın herşeyi bilip sevgisiz olmasındansa bu açıdan bak birde erkekler bize göre daha rahat oluyorlar biz hep başka çocuklarla kıyaslıyoruz ordada takılıyoruz zaten ona görede her bireyin ilgi alanı farklı olabiliyor
neyse uzatmıyayım benim birazdan yemeğe misafirlerim gelcek yemek yapmaya devam edeyim
hemşo ilk fırsattada senin fıstığın resimlerine bakıcam

kızlar salça sürdüm şimdi göğsüme

gördü korktu, kaçtı önce

şimdi de ver ver diye ağlıyo

yandım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok zor olcak bu cadıyı sütten kesmek

geçmiş olsun canımm
malesef bazı sağlık ocakları çok ilgisiz oluyor canımmm
kızlar salça sürdüm şimdi göğsüme

gördü korktu, kaçtı önce

şimdi de ver ver diye ağlıyo

yandım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok zor olcak bu cadıyı sütten kesmek

canım ya kıyamam.naz kendi bırakmıştı canım 6 aylıktı
ezgide 2 yaşını geçti emiyordu danam salça sürdüm ondan sonra memeye bakmadı bile canım
aklıma başka da bişi gelmiyor canım yaa

Kizlar oglumun bogazlari cok kötü olmu$..Dün doktordaydik..Doktorumuz öksürük $urubu ve burun damlasi di$inda ilac vermiyor..Neymi$ efendim cocuk dogal yoldan iyile$meliymi$..Ilac takviyesi olmamaliymi$..Cocuk gittikce daha kötü oluyor..Sizce ne yapmaliyim? $öyle denenmi$ ve iyi sonuc alinmi$ bu tür durumlar icin evde hazirlanabilecek tarifleriniz varmi?

kızlarrr geldımm bugun cok guzel bı gun gecırdık ama yorulmusuzz:)

hasta bebıslere gecmıs olsunnn bu arada

canım bebegın daha kotu oluyosa mutlaka ılac takvıyesı alması gerekıyo bence baska bı doktora goster derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…