- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.061
eğitim kartları var resimlerle öğreniyor montessori eğitimi adı daufak kadiş kaç aylıkki bitanemm ne kartı , niye gelişimi geri olsunkine ben mi yanlış anladımmm
haklısın canımvalla kadişcimm ben zilli 19 aylık maaşllahhhhhhh
bende bir ara acaba mı diyordumm
lakinnn öle bi acab durumu olmadığını anladım. 1 ay içinde çok güzel ilerleme kaydetti diyebilirm, her kelimeyi yarım yamalak da olsa söylüyor, derdini çok güzel anlatıyor
stokluyorlar anacım bunlar kelimeleir hafızalarındaaaa
birden pat diye çıkıyor aman dikkat yanında ettiğiniz laflara
eşim şakayla karışık sinirlendiğimde x kişilere döveyim mi der şakadan
haftasonu bi baktık biizm kız aynenn döveyim mi dedi hönk olduk tabiiii
o sebeplen kelimeleri doğru kullanmaya dikkat anacım
mesela biizmki elmay alma dedim varsayalım evet elma kızım diyorum. ne onu hayır yanlış böle diye azmini kırmıyorum sadece onu onyalayıp evet elma diyorum meselaaaaaaaaa
slm kızlar
benim çocuklar bugün çok dellendiler
bende acayip gerginim bugünn
zeynep memeyi bırakmıyo bi türlü bu saat oldu memesiz zor uyudu
kesicem ama nasıl kesicem bilmiyorummm
emiri keserken hiç zorlanmamıştım ama bu cadı canıma okuyacağa benziyor
canım aynı sorun bendede var benim cadıda gündüz emmmesine ragmen yinede unutmuyor evde olanlar rahat kesiyor ama biz zorlanıcağız sanki
akşam eve gider gitmez hemen kaldırıp badiyi emme meme diyor cadıı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
nabıynız yafriler
oyyy kıyamam zehracım azıcık sabır bitanem bu ara birazda gergin zamanlar geçirdiniz az daha beklesemiydin bıraktırmak için canım yaa
ayrıca bugun 18 aylık asısını yaptırdım hem agzındsan bışı damlattılar hemde bacagından ıgne vurdular efehabıre bacagını gösterıp cızzz dıyor.az önce uyumazsan ıgne vursdururum dedım anne cızzz dıyor hemen
kılomuzda 11.350 boyumuzda 85 olmuş hemsıreye nasıl dıyorum ıyı herhalde dıyor salak buranınn ınsanları ya sınır oldum hıçbışı bılmıyolar
geçmiş olsun cnmm
evet ya bazı sağlık ocaklarnda ya da devlet kurumlarından boydan kilodan hiç habrleri yokkk-tatlicadiarzu-delikafadulden
geçmiş olsun canımmayrıca bugun 18 aylık asısını yaptırdım hem agzındsan bışı damlattılar hemde bacagından ıgne vurdular efehabıre bacagını gösterıp cızzz dıyor.az önce uyumazsan ıgne vursdururum dedım anne cızzz dıyor hemen
kılomuzda 11.350 boyumuzda 85 olmuş hemsıreye nasıl dıyorum ıyı herhalde dıyor salak buranınn ınsanları ya sınır oldum hıçbışı bılmıyolar
kızlar salça sürdüm şimdi göğsüme
gördü korktu, kaçtı önce
şimdi de ver ver diye ağlıyo
yandım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok zor olcak bu cadıyı sütten kesmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?