Bebeklerimiz ve Biz

Sagol canim..Neyse yarina kadar bekleyeyim olmazsa yine götürecem mecbur..

ıyi akşamlarr kızlarrr

Umarım herkes iyidir, son zamanlarda sıkıntılı dönemlerden geçtiğim için çok gerginim.Kuzumun rahatsızlığıda üstüne eklenince , iyice daha bir moralsiz oldum.ıştahsızlık halen hatsaffada.mızmızlık cabası.diş halen tamamlamadı.ışler yoğun nefes alıncak türden değil.

görümcem 23 nisan tatilini haftasonuyla birleştirip k.walidemide alıp izmire küçük görümcemin yanına gidiyorlar, bende çalıştığım için deniz ananesine gidecek.Perşembe cuma orda kalacak cumarteside almaya gidicez...onun streside var. Yaa sabır diyorummm

çok geçmiş olsun ıhlamur kaynat elma kabuğu ve keçiboynuzuyla+bir tatlı kaşığı balın üstüne bir kaç damla limon ve biraz tarçın koyup verebilirsin.
Acil şifalar diliyorum

Selam kızlar kızkardeşim bendeydi iki gündür onun için uğrayamadım. Sakin bir haftasonundan sonra kızkardeşimlede keyif yaptık çok iyi geldi, kendime bakım yaptım sonra gidip saçlarımı kestirdik eşim başta olmak üzere çok beğendiler. Dün akşam çok sıkıldımbabaannesinde Asyam kafasını sehpaya çarptı çok üzüldüm birde eve gelince üzerine kahve döküldü acıların çocuğu gibi oldu diyorum :). Neyse ki kahfe ılıktı ama ben bağırınca çok korktu. Sabah baktım birşeyi yok. Bu aralar memme memme başka türkü yok, dişi çıkıyor iyice delirdi.

zehra'cım bende asya ya gece emmesini bıraktırmaya çalışmıştım ya çok zorlandım ama kararlı olmak çok önemli, bıraktıran arkadaşlarda taktik verir zaten ama mesela meme istediğin sevdiği birşeylerle geçiştirmeyi denesen. 2-3 gün sonra pes edecek ama sen kararlı olmalısın canım, bende ramazan girişi düşünüyorum. Ve 3-4 gece uykusuzluğu göze alacağım gerekirse sabahlayacağız benim prenses çok inatçı meme konusunda. Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun ıhlamur kaynat elma kabuğu ve keçiboynuzuyla+bir tatlı kaşığı balın üstüne bir kaç damla limon ve biraz tarçın koyup verebilirsin.
Acil şifalar diliyorum

Canim keciboynuzu dedigin pekmez dimi..Tarifler icin te$ekkürler..Bugün ihlamuru denedim..Icine bal ve limon da koydum..Hepsini yedikleri de dahil olmak üzere cikardi (

Canim keciboynuzu dedigin pekmez dimi..Tarifler icin te$ekkürler..Bugün ihlamuru denedim..Icine bal ve limon da koydum..Hepsini yedikleri de dahil olmak üzere cikardi (

keçiboynuzu pekmezi ayrıyetten aç karna sabahları verebilirisin kansızlık ve iştahsızlığa iyi geliyor,

ama ıhlamura koymak için normal keçiboynuzunu alabilirsin aktardan yada kuruyemişcilerden.

tekrar acil şifalar.

iyi akşamlar nilücümmmm

görüşemedik ne zamandır

geçmiş olsun asyamıza, neyseki ufak kazalar atlatmış

meme konusuna gelince her istediğinde mutfakta aldım soluğu habire salça sürmekle uğraştım durdum

salçalı memeyi görünce geri geri çekilip suratını ekşitiyo ama aklına düştükçe boynunu büküp yalvarır gibi duruyo ve gözü hep malum yerde-tatlicadiarzu-sengözlerimebaksanab

bi umut işte bekliyo kuzum

bende yatarken veriyim dedim gene almak istemedi

bak kızım cici olmuş deyince inceledi ve aldı ninnisini söyleyerek emdi durdu

hem söyleniyo hem emiyo cadım yaaa:ecrin_bebek:

kıyamadım verdim ama iyileşince kesicem tamamen

şimdi hasta diye kesmedim yanii

Edacım çok geçmiş olsun Asya ya,görünmez kazalar oluyor,Allah beterinden korusun.

Saçlarını iyi günlerde kullan,güle güle uzat.

yelizcim tekrar geçmiş olsun denoma yaa
nasıl dayanıcan güzelim gün denosuzz
allah yardımcın olsun

işlerinde çok yoğunmuş, kolay gelsin tatlım

umarım bi düzene girer hep böle sıkıntılı geçmez

zehracım kolaylık dilerim canım,keşke bu denemeyi sonraya bıraksaydın.ınşallah bir dahaki denemende başarılı olursun.

saol zehracım, walla bende onu düşünüyorum kara kara akşam ev üstüme üstüme gelicek.Çokda mızmız umarım orda bir sorun çıkarmaz.Çünkü kaç günüdr sabahları benden ayrılmak istemiyor.Ağlayarak gidiyor.

sadece iş değil be güzelim, oda büyük etken tabide,başka sıkıntılarımda var. Geçer inşallah.allah bugünümüzü aratmasın.

saol cnm aynen bende salça ya devam şimdilik, bi sonuç alırmıyım bilmiyorum

sana da geçmiş olsun cnm hastaymışsın gerilere bakınca gördüm, acil şifalar diliyorum ekinim

geçmiş olsun cnm oğluşuna

yelizcim bizim herbal uzzmanımız, sana gereken tarifleri vermiş

valla bende çoğu zaman yelizimin tariflerini alıyorum burdansengözlerimebaksanab
eee nıye kımsecıkler yok

azcık bekleseydin şakkıdı

geldik işte pıt pıt

reklam arasında damladık sanırsamhihoyyyt

binbir geceyi seyrediyodummirmirmirmir
tam pc yi kapamaya geldim ki iyi geceler demek için

Evet canım ya görüşemedik, iyi misiniz

Ya hastayken kesme zehra yazık ya, bekle iyileşsin ama bir daha ki sefere kesin kararlı ol canım

Son düzenleme:
zehracım kolaylık dilerim canım,keşke bu denemeyi sonraya bıraksaydın.İnşallah bir dahaki denemende başarılı olursun.

gündüzleri azaltayım diyorum cnmm

iyileşsin komple kesicem artık cnm yaaa

yelizcim tez zamanda hallolur umarım sorun ya da sıkıntıların
allah can sağlığı versinde aşılmayacak sorun yok

Teşekkür ederim zehracım,senin benden tecrübeli olduğun kesin 2 çocuk annesinin neticede.Ben kendi kızıma yarayan bitkisel tedavileri yazdım.Umarım onun bebeğinede yarar.

Saol edacım, okuduğun gibi canım. Allah iyiliğimizi versin inşallah.

Evet canım ya görüşemedik, iyi misiniz

Ya hastayken kesme zehra yazık ya, bekle iyileşsin ama bir daha ki sefere kesin kararlı ol canım

saol güzelim, öle yapıcam iyileşsin öle denerim artık kesin kararlı olaraksengözlerimebaksanab

iyi olmaya çalışıyorumdelikafadulden

ama emir çok üzüyo bu aralar

çok inatçı, hiç bir dediğimizi yapmıyo

zeynep desen hasta yine malummm

eşim de halen gelmedi

kardeşimle ikisi boğazda balık tutuyolar, stres atıcaklarmış

bende dizimi izliyodum sizi görünce bi selam yazayım dedim

tammmmmmmmmmm içimden mavicem ve ekinim de gelse diyodum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ekinimi gördüm ampili yanıyo aşağıdan da bakıyooooooooooooooooooooo

danam nassı oldun iyileştin mi biraz

senü sevüyoommmm bebeğüümmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…