- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.081
kızlarrr geldımm bugun cok guzel bı gun gecırdık ama yorulmusuzz:)
hasta bebıslere gecmıs olsunnn bu arada
canım bebegın daha kotu oluyosa mutlaka ılac takvıyesı alması gerekıyo bence baska bı doktora goster derım
Kizlar oglumun bogazlari cok kötü olmu$..Dün doktordaydik..Doktorumuz öksürük $urubu ve burun damlasi di$inda ilac vermiyor..Neymi$ efendim cocuk dogal yoldan iyile$meliymi$..Ilac takviyesi olmamaliymi$..Cocuk gittikce daha kötü oluyor..Sizce ne yapmaliyim? $öyle denenmi$ ve iyi sonuc alinmi$ bu tür durumlar icin evde hazirlanabilecek tarifleriniz varmi?
slm kızlar
benim çocuklar bugün çok dellendiler
bende acayip gerginim bugünn
zeynep memeyi bırakmıyo bi türlü bu saat oldu memesiz zor uyudu
kesicem ama nasıl kesicem bilmiyorummm
emiri keserken hiç zorlanmamıştım ama bu cadı canıma okuyacağa benziyor
çok geçmiş olsun ıhlamur kaynat elma kabuğu ve keçiboynuzuyla+bir tatlı kaşığı balın üstüne bir kaç damla limon ve biraz tarçın koyup verebilirsin.
Acil şifalar diliyorum
Canim keciboynuzu dedigin pekmez dimi..Tarifler icin te$ekkürler..Bugün ihlamuru denedim..Icine bal ve limon da koydum..Hepsini yedikleri de dahil olmak üzere cikardi(
Canim keciboynuzu dedigin pekmez dimi..Tarifler icin te$ekkürler..Bugün ihlamuru denedim..Icine bal ve limon da koydum..Hepsini yedikleri de dahil olmak üzere cikardi(
Selam kızlar kızkardeşim bendeydi iki gündür onun için uğrayamadım. Sakin bir haftasonundan sonra kızkardeşimlede keyif yaptık çok iyi geldi, kendime bakım yaptım sonra gidip saçlarımı kestirdik eşim başta olmak üzere çok beğendiler. Dün akşam çok sıkıldımbabaannesinde Asyam kafasını sehpaya çarptı çok üzüldüm birde eve gelince üzerine kahve döküldü acıların çocuğu gibi oldu diyorum :). Neyse ki kahfe ılıktı ama ben bağırınca çok korktu. Sabah baktım birşeyi yok. Bu aralar memme memme başka türkü yok, dişi çıkıyor iyice delirdi.
zehra'cım bende asya ya gece emmesini bıraktırmaya çalışmıştım ya çok zorlandım ama kararlı olmak çok önemli, bıraktıran arkadaşlarda taktik verir zaten ama mesela meme istediğin sevdiği birşeylerle geçiştirmeyi denesen. 2-3 gün sonra pes edecek ama sen kararlı olmalısın canım, bende ramazan girişi düşünüyorum. Ve 3-4 gece uykusuzluğu göze alacağım gerekirse sabahlayacağız benim prenses çok inatçı meme konusunda. Allah kolaylık versin.
geçmiş olsun canımm
malesef bazı sağlık ocakları çok ilgisiz oluyor canımmm
canım ya kıyamam.naz kendi bırakmıştı canım 6 aylıktı
ezgide 2 yaşını geçti emiyordu danam salça sürdüm ondan sonra memeye bakmadı bile canım
aklıma başka da bişi gelmiyor canım yaa
Kizlar oglumun bogazlari cok kötü olmu$..Dün doktordaydik..Doktorumuz öksürük $urubu ve burun damlasi di$inda ilac vermiyor..Neymi$ efendim cocuk dogal yoldan iyile$meliymi$..Ilac takviyesi olmamaliymi$..Cocuk gittikce daha kötü oluyor..Sizce ne yapmaliyim? $öyle denenmi$ ve iyi sonuc alinmi$ bu tür durumlar icin evde hazirlanabilecek tarifleriniz varmi?
eee nıye kımsecıkler yok
iyi akşamlar nilücümmmm
görüşemedik ne zamandır
geçmiş olsun asyamıza, neyseki ufak kazalar atlatmış
meme konusuna gelince her istediğinde mutfakta aldım soluğu habire salça sürmekle uğraştım durdum
salçalı memeyi görünce geri geri çekilip suratını ekşitiyo ama aklına düştükçe boynunu büküp yalvarır gibi duruyo ve gözü hep malum yerde-tatlicadiarzu-sengözlerimebaksanab
bi umut işte bekliyo kuzum
bende yatarken veriyim dedim gene almak istemedi
bak kızım cici olmuş deyince inceledi ve aldı ninnisini söyleyerek emdi durdu
hem söyleniyo hem emiyo cadım yaaa:ecrin_bebek:
kıyamadım verdim ama iyileşince kesicem tamamen
şimdi hasta diye kesmedim yanii
Edacım çok geçmiş olsun Asya ya,görünmez kazalar oluyor,Allah beterinden korusun.
Saçlarını iyi günlerde kullan,güle güle uzat.
zehracım kolaylık dilerim canım,keşke bu denemeyi sonraya bıraksaydın.İnşallah bir dahaki denemende başarılı olursun.
Evet canım ya görüşemedik, iyi misiniz
Ya hastayken kesme zehra yazık ya, bekle iyileşsin ama bir daha ki sefere kesin kararlı ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?