Bebeklerimiz ve Biz

Denizle şimdi kelime oyunu yapıyoruz,
atıyorum bildiği bişeyi soruyor anne bu ne? diye annecim o sandalye diyorum.. hımmmm diyor
ardından hemen yine anne bu ne? diyor sandalyeye annecim o masa diyorum.. hemen ciddileşiyor
hayır anneee bu sandalyeee diyor :)))

vallahi ben şuan için düşünmüyorummm daha küçük birde ev almak istiyoruz nasip olursa kaza ara olmazsa bişey allah izin verirse ev aldıktan sonra istiyorumm büyüsün acelesi yokkk

fatmacım bak birde ebrar konuşmuyor diyordun birden çözüldü dili cadının benimkide telefonu kulağına götürüp aloo anne diyormuş hep :))))))

ikinci çocuğu düşünüyor musunuz yada kaç yaş farkla
peyker yine hamileydiya

deli neye üzülüyor,bütün imkanlar mevcutken.
Demet Şener bir röportajında söylemişti, biz doğurmayacağızda kim doğuracak diye.
Çok doğru söylüyor.

Ben allah nasip kısmet ederse düşünüyorum. Kızımı kardeşsiz bırakmak istemem.
4-5 yaşına geldiğinde inşallah
Zaman ne gösterir bilemem tabiikaydirigubbakcemile2
belki 3 belki 4 lülülülülülü

keşke deniz ikiz olsaydı yok yok üçüz...
birsürü deniz olsaydı etrafımda :)))))))))))))))

zehra sen tecrübelisin
sence senin çocukların yaş farkı iyimi emir kıskançlık yapmıyor galiba anlattığın kadarıyla

ben hep 3 çocuğum olsun istiyordum biz iki kardeşiz abim var
ama ebrardan sonra 2. ancak ilgileneilirim gibi geliyor

ben sunu alinti edeyim de:)

“Dünyanın geleceğini düşünün, iki çocuktan fazlasını yapmayın”...

ıngiltere’de küresel ısınmaya karşı bilinç uyandırmak için harekete geçen doktorlar, ailelere “gezegenimiz için yapılabilecek en iyi şey çocuk doğurmadan önce düşünmek” diyor.

Dünya nüfusu her hafta bir buçuk milyon kişi artıyor. Araştırmalara göre, özellikle gelişmiş ülkelerde dünyaya gelen bebekler, gelişmekte olan ülkelerdekine oranla atmosfere daha fazla sera gazı salınmasına yol açıyor. ış bu durum, ıngiliz doktorları bir bilinçlendirme kampanyası başlatmaya itti.

ıngiltere’nin saygın tıp dergilerinden British Medical Cornell’da yayınlanan makelede, ailelere iki çocuktan fazla yapmayın uyarısı yer alıyor.

“Dünyaya gelen her çocuk torunlarımıza daha iyi bir gezegen bırakmamıza engel oluyor” diyen doktorlar “daha önceki planlarınızı bir kez daha düşünün, planladığınızdan en azından bir çocuk daha az yapın” çağrısında bulunuyor.

Makalede tüm doktorlardan da hastalarını doğum kontrolü ve kürtaj konusunda yönlendirirken, bu sorunu da dikkate almaları isteniyor.

Kaynak: Ntvmsnbc

slm kızlar ben hemen dogurmaya hazırım valla efeden cektıklerıme ragmen ahh adamım bı evet dese varya.oo daha erken efe 3 yasına bı gırsın dıyor

bu arada kızlar esıme çig köfte yaptırıyorum herkez davetlı buyrun gelın

dünürüm bu ne acele kıss dur bi efe büyüsün

allah benim kociş yakın olsa gelir valla bayılır çiğ köfteye maşallah kocanında elinde geliyor yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…