- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.841
slm iyi geceler kızlar nasılsınız ne var ne yok bugün giremedim hiç yoğundum
hadi yaaaaa
:):):):):) denizde en çok boniboni kınder i seviyor çikolata isterkenden ikisinden birinin adını söylüyor :)
maşallah kuzulara ya, bunlar olmasa ne yapardık, allah yokluklarını göstermesin hiçbirimize cnm
hayatım reklamdan öğrenmiş ya her cins çikolataya dodi diyoooo:roflol:hımmm ne güzel, döktürmüşsündür şimdi.
yok be cnm döktürmedim, sadece böreği hazırladım sabah kalkınca pişiririm, kahvaltıya geliceklerde
slm cnm, hoşgeldin, bugün herkes pek bi yoğundu sanırımCADIARZU
pek gelen giden yoktu
Selam kadis sizden naber.?
Aynen kadiscim aynennn.
Yaaa evet tam bir ay kaldı kuşumun doğumgününe, Olmazmııı aşkolsun bu sene allah nasip kısmet ederse
ananesiniin bahçesinde yapmayı planlıyoruz partiyi. Malum benim bütün tanıdıklarım karşıda.Geçen doğum
gününe dayımın minübüsüylen gelmişlerdi sığmayanlarda özel araçlarını almışlardı. :) Burda bir k.walidem birde görümcem var onların karşıya gelmesi daha mantıklı geldi. Şöyle bahçede açık havada kuzumun 2. yaşını kutlamayı düşünüyoruz.
selam kizlar
bugun ugrayamadim malesef
kermes icin taki malzemesi we bi kaç allisweris sonrasi dostlarla kahwe keyfi yaptim
kuzu babannesindeydi....
herkes iyidir umarim ben cok iyiyim:)
kızlar bizde yarın kardeşimin düğün çarşısına gidiyoruz eminönüne bakalım inş. aradığım gibi bir elbise bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?