Bebeklerimiz ve Biz

hadi yaaaaa

:):):):):) denizde en çok boniboni kınder i seviyor çikolata isterkenden ikisinden birinin adını söylüyor :)

hımmm ne güzel, döktürmüşsündür şimdi.

slm iyi geceler kızlar nasılsınız ne var ne yok bugün giremedim hiç yoğundum

slm cnm, hoşgeldin, bugün herkes pek bi yoğundu sanırımCADIARZU
pek gelen giden yoktu

tv delisiler şekerim,eve girer girmez düğmesine basıyor anne televizyonu aç diyor, ben tabi
annecim açılmıyor sanırım bozulmuş diyorum :)))))

slm cnm, hoşgeldin, bugün herkes pek bi yoğundu sanırımCADIARZU
pek gelen giden yoktu

evet canım ya bu hafta tektim arkadaşın eşi ameliyat oldu izinliydi herşey bana baktı ofisti teklif muhasebe telefon faks kafayı sıyırdım resmen kadriye oraya kadriye buraya 50 bölündüm resmen bende birtane kopyalasalarda dedim bari ben az yorulsam :))))))))

Selam kadis sizden naber.?

iyi be yelzicim aynen tam gaz deam sen nasılsın deno nasıll bu arada takvim gözüme çarptı 2 yaşına giriyor deniz hanım yakın dimi doğum günü
işine alışabildinmi bariii

denizin doğum günü için varmı plan

Aynen kadiscim aynennn.

Yaaa evet tam bir ay kaldı kuşumun doğumgününe, Olmazmııı aşkolsun bu sene allah nasip kısmet ederse
ananesiniin bahçesinde yapmayı planlıyoruz partiyi. Malum benim bütün tanıdıklarım karşıda.Geçen doğum
gününe dayımın minübüsüylen gelmişlerdi sığmayanlarda özel araçlarını almışlardı. :) Burda bir k.walidem birde görümcem var onların karşıya gelmesi daha mantıklı geldi. Şöyle bahçede açık havada kuzumun 2. yaşını kutlamayı düşünüyoruz.

selam kizlar
bugun ugrayamadim malesef
kermes icin taki malzemesi we bi kaç allisweris sonrasi dostlarla kahwe keyfi yaptim
kuzu babannesindeydi....

herkes iyidir umarim ben cok iyiyim:)

oo super fikir yeliz,
kesinlikle hawa guzel olursa mukemmel olur
bizim dogumgunleride basladi acik hawada (grubun),cocuklar c ok egleniyor acikhawada...

en güzelini yaparsın canım ohhh açık havada güzelce ne iyi gelir herkese hayırlısı olsun inş. güzel fototğraflarını çeker bizimlede paylaşırsın canımm

hoşgeldin tenziş, keyifler yerinde ohh ne güzell

burda da kermes olucakmış, bende gideyim diyorum pazartesi

harika şeyler buluyorum arada çıkıyo:))

selam kizlar
bugun ugrayamadim malesef
kermes icin taki malzemesi we bi kaç allisweris sonrasi dostlarla kahwe keyfi yaptim
kuzu babannesindeydi....

herkes iyidir umarim ben cok iyiyim:)

hoşgeldin canım nasılsın ohhh sanada değişiklik olmuştur canım yaaa kuzu nasıll

kızlar bizde yarın kardeşimin düğün çarşısına gidiyoruz eminönüne bakalım inş. aradığım gibi bir elbise bulurum

benimki dolanıyor ortalıkta öğleden sonra misafir olunca uyutamadım 7:30 gibi uyudu enerji topladı neyse yarın tatil geç yatsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…