- Konu Sahibi DreamLover
- #13.221
sormayın kızlar yaaa öyle hızla öğreniyorki anlatamam size,daha doğrusu hangi birini anlatayım :)))
Bugün en yeni öğrendiği şey vütfennnnn (lütfen)
bişey istediği zaman bu sihirli kelimeyi kullanıyor istersen dediğini yapma :))))))))))
canım ya daha neler neler diyecek egede yaramazlık yaptığında oğlum diyorum bana direkt anne bir dakikaaaaaaa bırakkkk diyordelikafadulden
yadakızzıyorum ben yaramazlık yaptığında genelde ilk tepkim ne yaptınn dır.ege daha ben ne yaptın demeden yaramazlık yaptığında kendi kendine anne ne yaptttınnn diyor

eee vütfennnnnnnnnnnnnnn sende yapacaksın bri zahmet denonun siteklerini tek tekkaydirigubbakcemile5
Maşallah topiğimizin abisine... Ne çabuk büyüyorlar dimi mücüm...
Daha dün gibi kucağımıza aldığımız günler... Sağlıkla mutlulukla daha nice nice yaşlarını görürüz inşallah...
Aman boşver canım sen işine bak arada sırada bir ce diyip iyiyiz de buda yeter...
O kriz denen illetden bende etkilendim. 2 aydır evdeyim bakalım yavaş yavaş aramaya başlıyacağım.
İrem kocaman oldu teyzesi sürekli konuşuyor,koşturuyor ve en önemliside heryeri dağıtıyor. Girip çıkmadığı delik yok, şimdide tırmanma olayına girdi. Sürekli gözümün üstünde olması gereken zamanlar yaşıyoruz.
canım inan öyle kocaman oluveriyorlar bir bakmışsın yürümüş bir bakmışsın konuşuyor ege benim bilmediğim hayvanları bile biliyor artık bende onunla birlikte öğrenyorum bir eguanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (iguana) demesi var birde paplumbaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper daha neler neler..ireminde o keyfili dönemi başladı sanırım 16.aydan itibaren konuşma dönemi anne ve balar için egrçekten çok keyifli bir döenm kaçırılmaması gereken ve bolca ilginelmesi gereken bir dönem:dance:
canım dikkat bol bol artık hareketli olduğu için herşeyde tehlike aramaya başla aksiyon planını yappp..ve asla yalnız bırakma...sen zaten bilirsin işini...
iş için çok üzüldüm bir ara konuşmuştuk çıkmayı düşünüyordun..demek evdesin hayırlısı olsun canımm..bizde her an herşey olabilecek şekilde tetikteyiz zaten:1no2: