Nimetcim çok geçmiş olsun canım bende cuma günü afiften beni terketmeye çalışan bir dişi kurtardım,
hoop dedim neoluyor daha seninle ne yemekler yiyeceğim :) dolgu yaptırdım. Ve bizim yanımızımda
sadece ağız ve diş sağlığı üzerine kocaman bir hastane açıldı. Tertemiz çok düzenli bugün git yarıngel
yok ssk nın ücretsiz yapıyorlar temizletme doldu arlatma vss.. Sende araştır belki evine yakın biryer vardır, olmadı özele git canım. diş ağrısı çok feci bişeydir.
Maşallah nil'ede tamgaz yaramazlıklar devam, bende cezalara başladı yoksa yaptığının doğru bişey olduğunu anlıyor ve oyun haline getiriyor bu çiş mevzusunda kaç kere konuştum güzelikle anlattım
sana eziyet bana eziyet dedim. birde üst değiştirmeyi hiç sevmiyor kaçıyor çıplak çıplak babaaa diye...
anlamadı bende yatağına koydum cezalısın burda durucaksın belli bir süre dedim, mızmılandı
ağlama numarası yaptı, oyuncaklarıyla konuştu kapı aralığından izliyorum tabi :), içim elvermedi ama
anlaması lazım. oyun değiş çünkü bu. En son dün akşam yatmadan önce süt ısıttım babasının yanına
gitti biberonunu alıp bende mutfağı toparladım bulaşık makinesini açtım, baktım buzdolabının kapağı açık. içeri bir giderimki eşim pc ye dalmış denizde yanında bir kutu sütü almış koltuğa halı bir güzel boşaltmış şap şap oynuyor, tabi bende tüyler diken diken. hayır birde sütü ne kadar silsende ekşiyor ve çok kötü kokuyor zamanla. Ne yaptın sen dedim döktümmm dedi konuştum konuştum anlattım,
Alıyorsun biberonunun hemen oturuyorsun burda hiç kımıldamıyorsun dedim,
Eşimi bir güzel fırçaladım çocuk yanında ve sen hiç dikkat etmiyorsun daha kötü şeyler olabilirdi vs " çocuğun hiç bir suçu yok bütün suç sende gözünün onun üzerinde olması gerekiyordu "dedim.
denizde hemen babaya koştu sarıldı, eşimde " bak anne çok kızdı bir gün bizi bırakacak o zaman göreceğiz günümüzü "dedi.
Bende bazen kendime şaşıyorum nasıl bu kadar sakin olabiliryorum diye. Arada sert çıkışlarım oluyor tabi,
Sabah k.walidemi aradım deniz ne yapıyor diye sabah arabaya binmek istemedi ağladı biraz.

seni şikayet ediyor dedi neyimi dedim? anne vurdu anne vurdu diyormuş kulağını ve kolunu göstererek varmı aslı dedi bende poposuna vurdum evet dedim ama biraz abartıyor senin yaramaz tornun dedim :))) şimdiden başladı şikayetlere :))) eyvahki ne eyvah.
Elifcim daha iyi olacak inşallah canım Allah şifa versin. kaka olayıda ileride büyük dert olabilir canım.
Bir uzamana göstersen iyi olur, kayısı yedir yoğurtuna katarak , muz yedirme kabız yapar.K.waliden ne
yediriyor gündüzleri sulu şeyler yedirmeye dikkat etsin. canım
Ayşecim sen nasılsın aliş nasıl öpücükler ikinizede