• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

herkese selam iyi sohbetler olsun.

bişey sorucam kızlar bebişlerinizin bıngıldağı tam olarak nezaman kapandı.çok kafama takılıyor.gerçi doktorlar 18.aya kadar kapanır diyorlar ama benim oğluşumun 1 parmak ucu kadar bişey kaldı.bide size sormak istedim.

kızlar ıspanaklı kekin kıyılarını keserek o pişmiş keki rondodan geçirip üzerini süslemede kullanıncada güzel bi görüntü elde ediliyor sankim fıstıklı pasta gibi görünüyor...
ispanaklikek2py9.jpg

herkese selam iyi sohbetler olsun.

bişey sorucam kızlar bebişlerinizin bıngıldağı tam olarak nezaman kapandı.çok kafama takılıyor.gerçi doktorlar 18.aya kadar kapanır diyorlar ama benim oğluşumun 1 parmak ucu kadar bişey kaldı.bide size sormak istedim.

Selam canım... Nasılsın? Oğluşun nasıl???
Bizimkisi kapandı.
Merak etme içini ferah tut bence bak dr. söylemiş zaten.

semacım hoşgeldin bende öyle biliyorum ama bizimki 1 aylıkken kapanmaya başlamıştı o yüzden devit ve herhangibir vitamin veremedik oğluma daha yeni başladık vitamin kullanmaya bu sebepten ötürü...

Evet Ayşegülcüm haklısın ben onu söylemeyi unutmuştum. Saolasın hatırlattığın için...
Ben burayı bunun için seviyorum işte bir elin nesi var iki elin sesi var diye boşuna söylememişler...

kızlar bende oturdummm börek yiyorummm göya diyete basladım sabahhh :))

teyzleri oğlumun dogum gününe az kaldı simdiden basladıkkk değisik ne yapsak diye seneler nasıl geciyo ya daha ilk yasını nasıl kutlucaz diye düsünürkenn 2 ci yası gelmek üzere yüce rabbim dehe nice yaslarını göstersin bizee

ayşegül ve sevilcim saolun kızlar cevabınız için.bilirsiniz annelik işte.oğluşum iyi çok şükür iştahsızlık var bide onu atlatsak daha iyi olacağız inşallah.

sevilcim tam olarak nezaman kapandı irem sultanınki.benim oğluşumla aralarında 1 hafta var sanırım.

ah Sevilim puzzle parçaları gibi olduk valla kaydirigubbakcemile5

esmacım afiyet olsun canım evet ya zaman su gibi akıp gidiyor 2.yaş telaşı yavaş yavaş hepimizin kapısını çalmaya hazır...
Semacım ne demek birbirimizi en iyi biz anlıyoruz o yüzden burada değilmiyiz...

kızlar hiç brokoli çorbası yaptınızmı bebişlere,
tariflerde et suyu ve süt bir arada kullanılmış bu iki tat bana biraz tuhaf göründü acaba siz denedinizmi?

bende havuş ve patatesle yapmıştım brokoliyi tabiki tavuk eti ve kuru baklagillerdende atıyorum severekte içiyor çorbasını çok şükür

ayşegül bende sebze çorbasının içine atıyorum ayrı yapmıyorum.bide benim oğlum süt içmediği için tüm çorbalarını su yerine sütle pişiriyorum arada bazende etsuyuyla yapıyorum canım.

semacım ardadamı yezda gibi benim kuzuda süt içmiyor malesef doktor olsun ama mutlaka hergün yoğurt yesin dedi belkide anne sütü emiyor diye içmiyor olabilir yezda

arda emiyormu hala canım????

ben bu aydan sonra kesicem artık çok zayıfladım çünkü benim yediğimi o alıyor

Semacım 10 aylık falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Ayşegülcüm ben ireme yatım birkere sadece süt kattım ama öyle bir tarife göre yapmadım göz kararı şeklinde yani...

selam kadiscim nasılsın tatlım.bayadır görüşemedik kuzu başladımı yürümeye?
ardada süt içmiyor malesef.yoğurdu bazen yiyor bazen yediremiyorum.bende emziriyorum aslında kesmek istiyorum ama bırakmıyor malesef.çünkü meme için yemek yemiyor doktorda kesebilirsin artık dedi.gece sürekli kalkıyor meme için.meme vermeyince kendisi gelip üstümü açıyor saldırıyor resmen. süt içmediği için bende çorbalarını sütle yapıyorum canım sende dene istersen.

esmacım gelmiş
görüşüemiyorduk şekerümmmm nerelerdeydin

sevilim ne güzel ana kzı geziyosunuz yaaa
keyfin yerinde değil mi??

kadişcim zayıfladım deyip durmaaa çatlayacam bi tarafımdan

Back
X