Bebeklerimizin 1.Yaş Gününde Planlarımız..

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Çok bekledik,9 ay 10 gün saydık..Dolu dolu yaşadık o günleri.Değil mi?kaydirigubbakcemile5
Şu an kimimiz buralarda,kimimiz yok..
Ama hep beraber bir yola koyulduk..opuyorumnanaktan
Doğdu doğacaklar derken,doğdular.
Geceleri hiç bitmeyen ağlamalar,sütlerimizin gelmemesi,mamalarımız,ek gıdamız,dişlerimiz,emekleme derken yaşları geliyor bebelerimizin..Büyüyorlar artık..mafoldumben
Neler düşünüyoruz 1.yaş günlerinde neler hayal ediyoruz..
Paylaşalım,birbirimize fikir alışverişinde bulunalım diyorum..
Hepinizide öpüyorum..Şeniz

daha dün gibi dimi... günler su gibi geçiyor... ilk doğumgünü... çok güzel olmalı, anne ve babasıyla çok mutlu bir gün geçirmeli yakışıklı prensimhihoyyyt

uzun zamandır düşünüyorum ne yapabiliriz diye. ama bulunduğumuz yer ve etrafta tanıdık akraba eş dost olmaması üzüyor beni. belki anneannesi gelir belki babaannesi gelir.ama evi güzelce süslemek istiyorum. pastasını da ben yapmayı planlıyorum. kızım da yemeli ilk pastasından..

akrabalarımız bize sürpriz yapıp liya'nın doğum gününde Ankara'dan buraya gelmeyi düşünüyorlar
eğer gelirlerse büyük bir parti yapmayı düşünüyorum evde tabiii
evi süsleyeceğim çeşit çeşit pastalar yapacağım
yaşgününe özel kurabiyeler hazırlayıp tülleyeceğim
resmine takvim yaptırıp gelenlere vereceğim
birde doğduğundan bugüne kadar olan resimlerimizden slayt hazırlayıp cd ye çekip hatıra diye anneanne, babaanne, teyze ve halalarına vereceğim.
daha birçok şey var aklımda yeterki gelsinler çünkü gelmezlerse bizbize bir kutlama yapacağız burda
ama o cd ve takvimi mutlaka yaptıracağım

bende meleknazıma güzel kızıma 8 yılsonra kavuştum yıllarca bekletti bizi o gün çok özel olsun istiyorum. umarım herşey istediğim gibi olur.

gündüz evimde mevlüt okutmak istiyorum. pilav yaptıracağım. akşamda akrabalarımızla doğum günü kutlamayı düşünüyorum.evin her yerini süsleyeceğim allahın izniyle

bende yagmur kızıma guzel bır dogum gunu dusunuyorum evde tanıdık herkesle bır kutlama ona özel bır hedıye.... sabırsızlanıyorum o gune 2.5 ay var...daha....

evet bende çok sabırsızlanıyorum.şimdiden internetten parti malzemelerini sipariş ettim bile.mavi 1 rakamından bir pasta yaptıracağım.tabi ki heryer balonlarla dolu olacak.kız kardeşimi de palyanço yapacağım.kaydirigubbakcemile3.çok güzel olmalı çokkkkk.aslında oğlumun resmini olduğu davetiye dahi bastırmayı düşündüm ama eşim şımarma yuh yani dedi.ama bence güzel bir hatıra olur du.belki ikna edebilirsem yaptırabilirm.allahım tüm yaşlarını görmeyi nasip etsin inşallah.bu arada BEBEKECEM in fikride hoşuma gitti sabahtan yada bir gün öncesinden mevlüt okutabilirm

Biz muhtemelen akrabalarla ayrı ,arkadaşlarla ayrı 2 kutlama yaparız çünkü evimiz küçük (( olsun 2 kez kutlarız çift dikiş olur :))) Akrabalarla olana pasta börek çay,Arkadaşlarla olana çilingir sofra bol alkol bol meze :))))parti malzemesi ben de düşünüyorum araştırıyorum şimdiden bir de güne özel şeker yaptırmak istiyorum...Fundacıımın cd fikri çok hoşuma gitti benzer birşey düşünebilirim...

Bizim babamızın da aynı gün doğumgünü arkadaşlarla kutlamada onunkini de çıkaracaz aradan :)))

ben kızıma mevlüt yapmadım tabi bebek şekeride. ama çok içimde kaldı. o kadar zehir ettilerki dogum zamanımı bana mevlüt yapıpta kalabalıgı eve toplamaya hiç tahammülüm yoktu. hala mideme kramplar girio düşündükçe. ama dogumgününden 1 gün önce mevlüt yaptırıp ertesi gün akrabalar arasında doğumgünü düşünüyordum. hatta bebek şekerini de o zaman yaptırıp ecrin eylül 1 yaşında yazdırcaktım üzerine. ama vazgeçtim gibi. çünkü ne jnikeyim ya işte vazgeçtim:çok üzgünüm: eşime dedim sadece ben sen ve kızımız kutlayalım ilk dogum gününü diye ama bakalım. nasılsa bişey hatırlamıycak ilk dogum gününde. 2, de parti veririz. öff içim daraldı. aslında kızımla ilgili o kadar çok palanlarım ve yapmak istediğim şey varki ama sırf eiimin ailesi basıma gelip dırdırlarıyla beni gericek sinir edip kızımın da dönüm noktası olan en güzel gününü bana zehir edicekler diye yapmaktan vazgecesim var. aynen benim düğünümüde dogumumuda bana zehir ettiklari ve hayatımın 2 dönüm noktasını bana nefretle hatırlatıp aglayarak geçmişe baktırdıkları için. ama varya korkmuyorda diilim ya kızım bir gün karşıma geçipte beni bencillikle suçlayıpta kendi rahatın için benim için hiçbirşey yapmamışsın derse çok üzülürüm o zaman. keşke çooookk uzaklarda olsak kimse bize yetemese karışamasa onlar benden hep uzak olsabenneyaptımki çok üzülüyorum hemde çookk, evladım hakkında istediklerimi sırf onlar benden uzak olsun diye hayatıma girmesinler diye yapmaktan vazgeçmek bencillikmi arkadaşlarmafoldumben

canım bence geçmişte ne kadar üzülmüş olsanda kötü anlar yaşamış olsanda kızının ilk doğum günü ... bu yüzden hiç kimseyi hiç bişeyi kafana takma, kızının doğumgünü için aklından ne geçiyorsa neyin hayalini kuruyorsan yap bence,çünkü yaşadığımız anların tekrarı yok.sen canını sıkma ve güzel planlar yaparak uygulamaya çalış. önemli olan kızının senın ve eşinin yıllar sonra hatırlayabileceği güzel anlar olsun hiç kimse için hayallerinden planlarından vazgecme. ayrıca akrabalarınla kutlayacak olursanda 1 günlüğüne kızın için kulaklarını kapa duymamazlığa gel söylenenlere.umarım güzel bir doğumgünü yaparsın kızına

o günü de bana zehir ederler eminim. bari kızımın doğum gününde yani ilk dogum gününde olumsuzluk yaratamasınlar istiyorum

canım bence de eğer bu kadar çok gerileceksen eşin sen ve kızın beraber kutlayın güzelce süsleyin evi güzel pastalar yap yada al kamera varsa çekersiniz bol bol sonrada gezmeye falan çıkarsınız daha güzel geçer bence senin için. ve kızının ileride neden 1. yaş günümde babaannemi çağırmadın diyeceğini ben sanmıyorum. sonuçta beraber olacaksınız.

kızlarr süper birşeyy buldummm hediyelik sabun yapıyorlarr çok güzel kokuyorrrr üzerinde bebeğinizin resmi ve ismi yazıyor ister tülle ister keseyle kaplanıyor gelen misafirlere anı olarak veriyorsunuz bayıldım benn kesin yaptıracam:))) incelemek isteyenler benimle irtibatlaşın öptümmm :)))

bence kendi kendinize kutlayın. çekirdek aile olarak yani. ben de hiç kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ilk yaş gününde. belki en yakın arkadaşım olabilir. zaten domuz gribi var. milleti ne kadar uyarsan da doğum gününü fırsat bilip şapur şupur öpecekler. klava:

o günü de bana zehir ederler eminim. bari kızımın doğum gününde yani ilk dogum gününde olumsuzluk yaratamasınlar istiyorum

Ben olsam hicccccccc takmam ---- tabi takiyodum hemde nasil aglamalar zirlamalar vs vs vs ama artik hcccccccc....tek kisi var suanda hayatimda oda kizim. Tamam esim herseyim birtanem sevdigim ama oda bende tek kizimiz icin yasiyoruz o yüzden zehir etmelerine izin vermiceksin gerekirse karsi cikicaksin - cevaplarini vericeksin HERSY YAVRULARIMIZ ICIN...

Ben aynen söyle ve surda kutlamayi düsünüyorum...
Burda cocuk dogum günleri kutlayabilecegimiz biryer var orayi kiralayip palyaco ve cocuklarin yüzlerini boyamalari icin calisanlari cagirip cocuklar eglenicek biz anne-babalar ve arkadaslarda kiraladigimiz odada yiyip icicez hihih...

Bu Cuma yeğenim Zeynep'in doğum günü Cumartesi kutlama yapacağız.
Geçen haftasonu tahtakaleye gidip parti malzemeleri aldık. Ve bebek şekeri.. Şimdide pasta araştırıyorum.. Çokkk pahalılar beee kişi başı 7 TL den başlıyor. Evde kutlayacağız..
Zaman nasıl da geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…