kızlar doğum günü pastanızı nasıl düşünüyorsunuz ? şeker hamuruyla süslenenlerdenmi yoksa normal pastalardanmı? ben şeker hamuruyla yapılan cicili bicili pasta yaptırmayı düşünüyorum ama dün diğer topiclere bakınca şeker hamuruyla yapılan pastaların lezzetli olmadığı hatta yenmeden çöpe atıldığına dair yazılar okudum bu yüzden biraz karasız kaldım. bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz ?lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
Şeker hamurundan yapılanlar daha güzel görünüyor. Sonuçta içeriği de aynı isteyen üstünde ki hamurunu yemesin. Bence bizimki gayet de güzeldi.
doğum gününe gelenlere vermek üzere üzerinde kızımın fotosu olan buzdolabı magneti düşünüyorum.araşatırdım fotoğrafçı tanesine 2 lira dedi.tabiki çok.netten 1000 tanesini 61 liraya buldum.netten sipariş vermeye alışık değilim nasıl olur sizce .gözümle görmedim bi hayal kırıklığı olurmu.magnetin de kötüsü olmaz dimi
canım ben sevgililer gününde eşime hediye olaraka yaptırdım dediğin magnetlerden çok hoşumuza gitti 12 tanesini 10 tlye yaptırdım ben..
beğenince eşimle kızımızın doğumgününde de gelenlere dağıtmak üzere yaptırlaım dedik..doğumda da mevlütte de şeker dağıttım bu sefer farklı bişey olsun istedim...
ben dogum gününde kızımı alıp gezmeye götürücem belki babamız da bize katılır eger isterse.. 1 hafta sonrada eşimin sülalesi ve annem gelcek pastanın ortasına mum dikip üflüycez. kızım gündelik kıyafetleriyle olucak giydirmiycem. ikramdada bulunmuycam bebek şekeride yaptırmıycam. anladımki herşeyi kendi özendiğim gibi kendi kendime yapmak en iisi. herşey boşmuş. özenen bana da lanet olsunmafoldumben
ben dogum gününde kızımı alıp gezmeye götürücem belki babamız da bize katılır eger isterse.. 1 hafta sonrada eşimin sülalesi ve annem gelcek pastanın ortasına mum dikip üflüycez. kızım gündelik kıyafetleriyle olucak giydirmiycem. ikramdada bulunmuycam bebek şekeride yaptırmıycam. anladımki herşeyi kendi özendiğim gibi kendi kendime yapmak en iisi. herşey boşmuş. özenen bana da lanet olsunmafoldumben
arkadaşlar benim zaten hayatımın dönüm nıoktası diyebilecegim tüm özel günlerim dogumum düğünüm hep eşimin ailesi tarafından mahvedildi. istedimki kızımın ilk dogum gününü kendim özendiğim gibi kutlayayım ama anladımki herşey boş. inanın varya hiçbir şey umrumda diil. 6 mart cumartesi günü kızımı alıp çıkıcam gezmeye isterse babasıda gelsin isterse gelmesin. ama varr ya ahım var kızım bir gğün büyüyünce anlatıcam ona herşeyi bir bir.... o kadar mutsuzumki kelimelşere sıgmaz ya .. tek dilegim rabbim içimdeki acıyı eşime göstersinnnnmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?