Bebeklerimizin 1.Yaş Gününde Planlarımız..

oyuncakçıd gördüm ben hafta sonu hazırları var 10 lu paketti gördüğüm. mickey mouse li idi. fiyatına bakmadım toyz shoptaydı.

cnm toys shopta 6lira da bn kırtasiyede 4 liraya buldum diğer parti malzemeleride orda pahalı daha uyguna aynılarnı bulabildim

bende cd hazırlattım hastanedeki görüntülerinden şu ana kadar tüm resimleri slayt olarak izlettirecegim o gün Birde mavi minik saatlar aldım doğumgününde hediye olarak vereceğim oglumun doğum saatine ayarlı olacak alarmları ama bu kadar başka birşey gelmiyor aklıma

slayt ben hazırlamıştım son resimlerinide ekleyip sunmayı düşünüorum sonrasında baby tvnin sitesinde bebek klpleri hazırlayabilosunuz hokey pokey dansı ve doğum günü klipleri bebekleriniz resimlerini ekliosunuz bebekler dans edio bende kızıma yaptım onlarıda izleticem birde çocuk şarkıları ayarlıcaz şirinlerincdsi alıcam güzel şarkılar var internette bakabilirsiniz işte bi heyecanla araştırmalara devam ediorum
ben 14 şubat ailemin yanına gidiorum antalyaya doğum gününe kadar orda kalıcam dönüşte bi kaç günüm olucak gitmeden hazırlıkları bitirmek istiyorum bakalım işte yetiştirebiiilirsem ben hala çocuklara ne hediye vereceğimi bilemiorum baya çocukta olucak

örnek klip yaptımtabi acele yaptım resimi tam ayarlamadım gerçi tam olmuyo resimler televizyondaki gibi ama güzel bişey asya bakıp bakıp gülüo kendine

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir de anı defteri alıcam..
HEr gelen birşeyler yazsın istiyorum..
Şöyle sevimli bir anı defteri.Bebekliğine yaraşır bir şey..

Offf kızlar,
Alı Tuna 1 ay sonra yine hasta. Ay bu 3.nezlesi oldu çocuğun. Doğumgününüde sadece aile arasında yapacağız.
Aslında hasta olmasaydı, ve işlerimin yoğunluğu da olmasaydı biraz hazırlık yapmayı ve birkaç arkadaşımı daha çağırmayı istiyordum. Dün bile çalıştım. Şimdide eve iş getirdim yapıyorum

valla ben dogumgünü falan yapmıyorum. kalabalıga luzum yok kızım babası ve ben olmak istiyorum. gerçi eltim kaynımıda alıp gelcekmiş sözde süpriz gibi yapcaz kimseye haber vermeden dedi ama ben ailece olmak istiyorum geçmiş olsun canım bu arada . inşallah kısa zamanda iileşir canım. bizde dün kızımı gezmeye çıkardık dün gece çok uyandı hasta olacak diye çok korktum. kızımı dogum günündse foruma akvaryuma götürücez birde bebek şekeri yapıcam üzerinede ecrin eylül 1 yaşında yazıcam yakın arkadaş ve akrabalara vericem. eşim malzemeleri hafta içi alıp getiricek..

Ben severim kalabalığı aslında ama sen pek sevmiyorsun sanırım Fatma.
Olsun o da güzel.

ya melekçim çook uzun anlatması. bende kalabalgı insanları arkadaşlarla tplanmayı sohbeti çk severim ama eni gerecek bi ortamsa herşye burun sokulup huzurm kaçacaksa varsın olmasın kalabalık. zaten tüm özel günlerimiz içiçe. bana bize dair bisey kalmıo. vereceg zevken çok asaiyet üzüntüolarak geri dönüo. buluşmda da bahsemiştim hatırlarsan ben hayatımn en önemli 2 günü düğünümü ve dogmumu halanefretle hatırlıyorum ve bıraksınlarda kızımın ilk dogumgünü bana kalsın.... keşke arkadaşlrım olsada kızıma adamakıllı büyük bir dogum günü partisi yapabilseydimmm tamamen kayınvlidemlerl alakalı canım yanii

cnm çok haklısın aslında birde o günü yalnız mutlu geçirecekseniz yalnız olun en iyisi
biz lojmanda oturuoruz burda kızımın 12 tane arkadaşı var yaşları çok yakın 1-3-5 geneli amacım onların iyi vakit geçirmesi onları eğlendirmek yoksa kızım muhtemelen ilk yaşgününü hatırlamaz ama çocukları görünce çıldırıyo direk gidip kucaklıyo onarın gelmesi kızımıda mutlu edicek benide haliyle mutlu edicek yorucu olucak ama artık o kadar olsun
zaten evim küçük eve sığmayız muhtemelen lokal gibi bi yer var lojmanlara yakın orda yapmayı planlıyoruz kısmet artık

keşke benimde kıımında arkadaşı lsa burdada bendeyapsam. ama ailece olmak beni daha çok mtlu edickk..

kızlar kızımın doğum gününü evde kutlayacağız..bugün balonlar aldım.30 tane..kadar..yeterlimi acaba
10 adet happy birtday li balon 10 adet çizgi film karakterli 10 adetde sade balon ....
yavaş yavaş başlayayım dedim..pazar günü praktikerden bakacağım diğer süslemeler'e
hafta içide bebek şekerimizi halledeceğim...

evet kizlar biz bugün dogum günü yerini ayaarladik, ama bi gn sonrasina 7.martta ben esim ve rüya yemege cikip cekirdek aile olarak kücük bir pasta üfleyecegiz , 8.martta fotograflarini ekledigim oyun yerini ayarladik,extra bi odasida var orda yemek felan yenilip sonra cocuklar oynamaya gidicekler, palyaco getirtin dedik bakalim eger bos olursa gelicek gelemesede orda cocuklara boya felan yapilicak, hafta icine denk geldi cogulari calismiyor cocuklariyla evde ama bakalim insallah bekledigimiz herkes gelir...
Suanda menü ve pastamiz eksik, odanin süslemesi oraya ait... Birde hediyeler vermeyi düsünüyorum gelen cocuklara kücük seker sepetleri gibi onlarida arastiricam... rüyaya elbise diktirdim bindalli gibi birsey acik mavi arkasinda rüya yaziyor cook sirin fotolarii eklerim ... cocuk oyun salonu oldugu icin zaten fazla anli sanli giyinemeyicegimizden normal olucak abartisiz hersey... dogum günü davetiyeside yaptiriyoruz cook güzel gecicek INSALLAH... herkes hevesimi bogazimda birakmaya calisiyor hafta ici kimse gelemez vs diye ama gelen gelsin biz birlkte olalim en önemlisi o DEGILMI kizlar??

ay çok güzel inşallah planladığız herşey gönlünüzce olur sbizim 24 mart bende palyaço kiraladım ama evde yapacam heralde bende peri kızı kıyafeti diktiriyorumay lütfen sizinle paylaşalım yaptıklarınızı benim fikirlere ihtiyacım var.kimsenin hafta içine geliyo diye moralini bozmalaraına izin vermelmaz:benimkide hafta sonu o kızların anneleri biziz kimseyi ilgilendirmez.sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri yeni yaşınız şimdiden hayırlı olsun.hihoyyyt

bizde dogum günü kutlaması yapıoruz hemde ne kutlama. 40 kişi falan olucaz 22 si yatılı eşimin babası birkaç ay önce acil kalp ameliyatına alındı şükürki ii şu anda ama en kısa zamanda beyin ameliyatıda olması gerekiyor. hiç beklenmeyen bir zamanda aniden kalp problemi çıkıverdi. aslında dogum günü yapmıycaktım çekirdek aile olarak kutlamak en büyük isteğim ve dilegimdi. burayada yazmıştım planlarımı. ama eşimin bir arkadaşı neden yapmıyorsunuz seneye belki gelmesini istediğin biçok kişi olmayabilir pişman olursun demiş. eşim yapmayı en bastan çok istiyordu ama ben istemiyordum. eşimin o halini görünce dayanamadım birde tutarda birilerine bişi olurda eşimde bana bak yapmadık artık istesekte filanca gelemez falan derse dayanamam. dediğim gibi 20 küsür kişi yatılı gelicek hepsi şehir dışından. haaa mutlumuyum isteklimiyim hayır. özendiğim şekilde istediğim tasarladıgım hiçbirşeyi yapamayacagım bunuda biliyorum. ne kızım nede ben bişi anlıycaz bu işten. sadece çoook büyük bir yorgunluk ve sinir bozuklugu olucak. benim sadece annem ve kardeşim gelicek eşimin tüm sülalesi. herşeye karışan tamizlige dikkat etmeyen hatta karpuzu çocugun eline verip evde dolaşmasına izin veren insanlar. en son geldiklerinde arkalarından ısırılıp tükürülmüş salatalık parçaları toplamıştım. gerçi her geldiklerinde gece yatmadan önce bir aglama merasimim oluyor yoksa rahatlayamıyorumalsanaalsanasmile neyse bebek şekerleri yapıcam 60 tane kadar pastayı eşim alıcak ayrıca evde kendim bişeyler hazırlıycam ama nasıl yapıcam bilmiyorum. kuzenim kurabiyeleri önceden yapıp dondurucuya koy dedi ama çıkınca bozulmazmı ki tatları? peki mercimek köftesi 1 gün önceden yapılsa bişi olurmu arkadaşlar bilginiz varmı? onlar gelmeden herşeyi hazırlayayım diyorum. 6 mart dogum günü ama 5 martta gelcek onlar. öyle yani bakalım hayırlısı ama herşey sadece eşimin hatrı ve güzel kızımiçin.....

hepinize merhaba...
ınşallah istediğimiz şekilde olur ve mutlu mesut atlatırız ilk yaşlarını kuzucukların...
Bana evde kutlama mantıklı gelmiyo açıkçası...O kadar davetli,bir sürü çocuk hemde evin heryerinde gezen,servisti bulaşıktı çaydı...pastaydı börekti...oooo uzun iş...yapacaklara allah sabır versin,
biz bi parti evi düşünüyoruz bi aksilik olmazsa inşallah.
pastası süslemesi davetiyesi palyaçosu yemeği çayı herşey hazır...bana sadece süsslenip püslenip davetlileri karşılamak düşüyo:)) e tabi ben de konuklarımıza hediyeler düşünüyorum,anı defteride kesin olacak...Bizim diş buğdayıda aynı gün olacak,ikisi bi arada çıkıcak inşallah.

kızlar doğum günü pastanızı nasıl düşünüyorsunuz ? şeker hamuruyla süslenenlerdenmi yoksa normal pastalardanmı? ben şeker hamuruyla yapılan cicili bicili pasta yaptırmayı düşünüyorum ama dün diğer topiclere bakınca şeker hamuruyla yapılan pastaların lezzetli olmadığı hatta yenmeden çöpe atıldığına dair yazılar okudum bu yüzden biraz karasız kaldım. bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz ?lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…