oyuncakçıd gördüm ben hafta sonu hazırları var 10 lu paketti gördüğüm. mickey mouse li idi. fiyatına bakmadım toyz shoptaydı.
ya melekçim çook uzun anlatması. bende kalabalgı insanları arkadaşlarla tplanmayı sohbeti çk severim ama eni gerecek bi ortamsa herşye burun sokulup huzurm kaçacaksa varsın olmasın kalabalık. zaten tüm özel günlerimiz içiçe. bana bize dair bisey kalmıo. vereceg zevken çok asaiyet üzüntüolarak geri dönüo. buluşmda da bahsemiştim hatırlarsan ben hayatımn en önemli 2 günü düğünümü ve dogmumu halanefretle hatırlıyorum ve bıraksınlarda kızımın ilk dogumgünü bana kalsın.... keşke arkadaşlrım olsada kızıma adamakıllı büyük bir dogum günü partisi yapabilseydimmmtamamen kayınvlidemlerl alakalı canım yanii
evet kizlar biz bugün dogum günü yerini ayaarladik, ama bi gn sonrasina 7.martta ben esim ve rüya yemege cikip cekirdek aile olarak kücük bir pasta üfleyecegiz , 8.martta fotograflarini ekledigim oyun yerini ayarladik,extra bi odasida var orda yemek felan yenilip sonra cocuklar oynamaya gidicekler, palyaco getirtin dedik bakalim eger bos olursa gelicek gelemesede orda cocuklara boya felan yapilicak, hafta icine denk geldi cogulari calismiyor cocuklariyla evde ama bakalim insallah bekledigimiz herkes gelir...
Suanda menü ve pastamiz eksik, odanin süslemesi oraya ait... Birde hediyeler vermeyi düsünüyorum gelen cocuklara kücük seker sepetleri gibi onlarida arastiricam... rüyaya elbise diktirdim bindalli gibi birsey acik mavi arkasinda rüya yaziyor cook sirin fotolarii eklerim ... cocuk oyun salonu oldugu icin zaten fazla anli sanli giyinemeyicegimizden normal olucak abartisiz hersey... dogum günü davetiyeside yaptiriyoruz cook güzel gecicek INSALLAH... herkes hevesimi bogazimda birakmaya calisiyor hafta ici kimse gelemez vs diye ama gelen gelsin biz birlkte olalim en önemlisi o DEGILMI kizlar??
normal rüyanin dogumdan sonraki ilk fotografini yaptirmak isityorum üstüne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?